Thursday, February 28, 2019

μετεο χανια

επαυξημενη προταση παραδειγματα

Όπως δήλωσε στους Los Angeles Times η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του 17χρονου μακελάρη Δημητρίου Παγουρτζή, η κόρη της είχε απορρίψει ερωτικές προτάσεις από τον ελληνικής καταγωγής δράστη.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

Η Σάντι Ροντρίγκεζ, η μητέρα της Σάνα Φίσερ, 16 ετών, δήλωσε στην εφημερίδα πως η κόρη της είχε απορρίψει επί τέσσερις μήνες ερωτικές προτάσεις του Παγουρτζή. Η Φίσερ του αντιστάθηκε τελικά και τον προσέβαλε στην τάξη, ανέφερε η εφημερίδα.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

μετατροπη αριθμων σε κειμενο excel

«Μία εβδομάδα αργότερα ανοίγει πυρ εναντίον όποιου δεν του άρεσε», είπε. «Η Σάνα ήταν η πρώτη».


Αν αληθεύουν τα λεγόμενά της, θα είναι το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο τους τελευταίους μήνες που υποκινήθηκε από ερωτική απόρριψη.


Τον Μάρτιο, ένας 17χρονος μαθητής σε λύκειο του Μέριλαντ χρησιμοποίησε το όπλο του πατέρα του για να πυροβολήσει και να σκοτώσει μια μαθήτρια με την οποία είχε πρόσφατα τερματίσει μια σχέση.


2018 05 20T125235Z 313517506 RC177F9A9040 RTRMADP 3 TEXAS SHOOTING


REUTERS/Jonathan Bachman


Καθώς η έρευνα εισέρχεται σήμερα στην τρίτη ημέρα της, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κανένα κίνητρο για τη σφαγή, το τέταρτο φονικότερο περιστατικό με πυροβολισμούς σε δημόσιο σχολείο των ΗΠΑ στη σύγχρονη ιστορία.


Η εκπαιδευτική περιφέρεια της Σάντα Φε απέρριψε τους ισχυρισμούς ορισμένων συμμαθητών του σύμφωνα με τους οποίους ο Παγουρτζής ήταν θύμα μπούλινγκ, μεταξύ άλλων και από έναν προπονητή αμερικανικού φούτμπολ.


«Η διοίκηση ερεύνησε τους ισχυρισμούς αυτούς και επιβεβαίωσε πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», ανέφερε σε δήλωση που ανήρτησε το Σάββατο στο Facebook.



μετεο χανια
μετεο χανια

No comments:

Post a Comment