Friday, February 22, 2019

απογευμα τεταρτης

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html
η βασιλισσα των ωκεανων 2

Το Airbus A350-900 ULR δεν θα προσφέρει την επιλογή οικονομικής θέσης στους επιβάτες, οι οποίοι θα μπορούν να επιλέξουν μόνο ανάμεσα σε θέσεις premium economy και business. Μερικές από τις θέσεις premium economy μάλιστα θα είναι μονές, αντικαθιστώντας την θέση του συνεπιβάτη με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.


8 ball pool galaxy y duos

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αεροσκάφος έχει 67 θέσεις business και 94 θέσεις premium economy, η τιμή των οποίων θα κυμαίνεται από 1.500 μέχρι 5.000 δολάρια περίπου.


Το εργοστάσιο


Οι θέσεις σχεδιάζονται από την εταιρεία Zodiac Aerospace, την οποία επισκέφτηκε το CNNi, προκειμένου να μελετήσει την διαδικασία παραγωγής των νέων αυτών θέσεων. Το εργοστάσιο της Zodiac περιλαμβάνει ειδικά καλούπια, μηχανήματα και την τελευταία τεχνολογία καθώς και σημαντικό βαθμό χειροτεχνίας των υπαλλήλων προκειμένου να δημιουργήσουν τις εξαιρετικά απαιτητικές αυτές θέσεις.


Η εταιρεία Singapore Airlines έχει κάνει ειδικές επεμβάσεις στο σχεδιασμό των θέσεων για την πτήση αυτή προκειμένου να κάνει το πολύωρο ταξίδι όσο δυνατόν πιο άνετο. Μερικές από τις αλλαγές που έχει ζητήσει περιλαμβάνουν τα παρακάτω. Αρχικά, θα ανασχεδιαστεί η πίσω τσέπη που έχει η κάθε θέση, προκειμένου να αυξήσουν τον χώρο που θα έχει ο κάθε επιβάτης. Επιπλέον θα ανασχεδιάσουν το τραπεζάκι και τον χώρο αποθήκευσης για μπουκάλια νερού.




απογευμα τεταρτης
απογευμα τεταρτης
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

No comments:

Post a Comment