Saturday, February 23, 2019

εξετασεις δοκιμων αξιωματικων κυπρου

εξετασεις δοκιμων αξιωματικων κυπρου

«Δεν ‘’αγοράζω’’ καθόλου την εκδοχή ότι ο υπουργός Εξωτερικών αποχώρησε εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών, γιατί αυτή είναι μία πολιτική παρακαταθήκη και για τον Έλληνα πρωθυπουργό. Και από την ανακοίνωσή του (σ. σ. Τσίπρα) είδαμε ότι η ελληνική κυβέρνηση, ως προς το σκέλος του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του πρωθυπουργού, παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Άρα δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο θυσιάστηκε ο Κοτζιάς και ότι η κυβέρνηση θα αλλάξει ξαφνικά ρότα», είπε ο κ. Φίλης και σημείωσε πως οι αντιθέσεις μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου προϋπήρχαν της Συμφωνίας, απλώς αυτή τις επέτεινε.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html

εξετασεις δοκιμων αξιωματικων κυπρου

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών τίθεται σε κίνδυνο με υπαιτιότητα της πΓΔΜ, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, ο Ζόραν Ζάεφ έλαβε «ισχνή νομιμοποίηση» στο δημοψήφισμα για το Μακεδονικό, γεγονός που του δημιουργεί μεγάλα προβλήματα ως προς τη συγκέντρωση των απαραίτητων βουλευτών ώστε να περάσει η συνταγματική αναθεώρηση.


«Κατά κάποιον τρόπο ο Τσίπρας αποδεσμεύεται, απελευθερώνεται, άρα ίσως και να ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στις πρόωρες εκλογές», είπε, εκτιμώντας ότι ίσως είμαστε κοντά σε κάλπες στην Ελλάδα.




ζεολιθος υδροπονια
πως να βγαλω πατρον
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

No comments:

Post a Comment