Thursday, February 28, 2019

νατσο γκαρσια παμπλο γκαρσια

νατσο γκαρσια παμπλο γκαρσια

Η επανεμφάνισή του στις νίκες σε τουρνουά Grand Slam στην Αυστραλία τρέλανε το κοινό του τέννις. Η ιστορία του 36χρονου πλέον Φέντερερ στο υψηλότερο επίπεδο, μετά μάλιστα και από σοβαρό τραυματισμό και απουσία σχεδόν 6 μηνών, έκανε την ιστορία του ιδανική ακόμη και για σενάριο ταινίας.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

GettyImages 475637772
(Το τελευταίο χειροκρότημα του γαλλικού κοινού στον Φέντερερ το 2015 - Πηγή: Getty Images / Dan Istitene)


Φαίνεται όμως ότι ο Ρότζερ Φέντερερ ξέρει πολύ καλύτερα το κορμί του. Για αυτό και πήρε τη δύσκολη απόφαση, όπως και πέρυσι, να μην αγωνιστεί στο απαιτητικό χωμάτινο τεραίν του French Open. Φρόντισε μάλιστα να ενημερώσει ο ίδιος τους φίλους του, μέσα από την επίσημη σελίδα του.


"Δυστυχώς, πήρα την απόφαση να μην συμμετάσχω στο Γαλλικό Open. Δουλεύω πραγματικά πολύ σκληρά τόσο εντός, όσο κι εκτός court τον τελευταίο μήνα, όμως, προκειμένου να μπορέσω να συνεχίσω να βρίσκομαι στα γήπεδα γι' αρκετά χρόνια ακόμα θεώρησα πως είναι καλύτερα να "παρακάμψω" ολόκληρη τη χωμάτινη περίοδο φέτος και ν' αφοσιωθώ στο χορτάρι και την σκληρή επιφάνεια".


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

αθλητικα online shop

νατσο γκαρσια παμπλο γκαρσια


Unfortunately, I won't be playing @rolandgarros this year. I'll miss my fans in France, but appreciate your support https://t.co/vRcb4SvQga

— Roger Federer (@rogerfederer) May 15, 2017


ποσες θερμιδες καιω με το διαβασμα

No comments:

Post a Comment