Saturday, February 23, 2019

τα ψηλοτερα βουνα της ωκεανιας

καιροσ 7 ημερων πυργοσ

Θα είναι «η γραμμή που θα χωρίζει τη νομιμότητα από την αυθαιρεσία, την υγιή αντίληψη για τη χρήση του δημόσιου χώρου από την παρανομία, τα δικαιώματα των πολλών από την επιδεικτική αδιαφορία των λίγων» αναφέρει δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε ανοιχτή επιστολή.


Επίσης, υπογραμμίζει ότι η Αθήνα «μέρα με τη μέρα αλλάζει, ανακάμπτει. Νέες επιχειρήσεις ανοίγουν, θέσεις εργασίας δημιουργούνται, η εμπορική και οικονομική δραστηριότητα ανακάμπτουν, ενώ την ίδια στιγμή σημειώνουν συνεχή ρεκόρ ο τουρισμός και η εν γένει επισκεψιμότητα της πρωτεύουσας».


πληροφοριες για το πουμα

τα ψηλοτερα βουνα της ωκεανιας

Ωστόσο, σημειώνει ο κ. Καμίνης, «καμία πόλη δεν μπορεί να αναπτυχθεί ερήμην των κατοίκων της». «Έφτασε η κατάλληλη στιγμή να αποδείξουμε ότι η υγιής επιχειρηματικότητα και η ποιότητα ζωής μπορούν να συνυπάρξουν. Η οικονομική ανάπτυξη χωρίς σεβασμό στον διπλανό μας και στα δικαιώματά του, δεν είναι βιώσιμη» τονίζει.



Μαζί προστατεύουμε τον δημόσιο χώρο. Δεν περνάμε τη γραμμή!

Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες. Από σήμερα μια κίτρινη γραμμή προστατεύει τον δημόσιο χώρο, χωρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα από την αυθαιρεσία. Αρχή από Κολωνάκι, Ακρόπολη και Αγία Ειρήνη. https://t.co/ba40XEHXBx pic.twitter.com/KLo3uZDvaT


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
— Georgios Kaminis (@KaminisG) 7 Μαρτίου 2018


τα ψηλοτερα βουνα της ωκεανιας

No comments:

Post a Comment