Thursday, February 21, 2019

σανιδα σερφ ξυλινη

αρτηριακη πιεση φυσιολογικα ορια

Σε συνέντευξή του στο «Ε», ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως είτε πρόκειται για επίθεση σε κάποιον επώνυμο ή ανώνυμο συμπολίτη μας, το κράτος Δικαίου είναι επιβεβλημένο να είναι πάνω απ' όλα.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

«Το κράτος και συνεπώς η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύει τους πολίτες. Η κοινωνική ειρήνη και η ασφάλεια των πολιτών είναι κοινωνικά αγαθά» συνέχισε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε: «Πρέπει να τονίσω ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξαν πολιτικές δυνάμεις, μία από αυτές δυστυχώς ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, που εξέθρεψαν αυτού του είδους τις συμπεριφορές, όταν στις δύσκολες χρονιές για την ελληνική Πολιτεία και κοινωνία, στο όνομα των αδικιών που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας κάποιοι "αγανακτισμένοι" καπηλεύτηκαν τον πόνο τους, την αγανάκτησή τους και την αδυναμία της στιγμής και έβαλαν αστερίσκους σε βίαιες συμπεριφορές. Θυμάμαι πλειάδα σημερινών κυβερνητικών στελεχών να δικαιολογούν πράξεις πολιτικού κανιβαλισμού, χειροδικίας και βίας και κατά πολιτικών (Χατζηδάκης, Κουμουτσάκος κ. α.), δημοσιογράφων και πολιτών επωνύμων και ανωνύμων. Θυμάμαι φράσεις πολιτικών αρχηγών στη Βόρεια Ελλάδα περί διαπόμπευσης πολιτικών αντιπάλων (Πάχτας)».


σανιδα σερφ ξυλινη

Ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι πλέον τρέχει μια δικογραφία και απέναντι σε αυτούς που σπεύδουν να μοιράσουν ευθύνες, εκείνος θα περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας.





σανιδα σερφ ξυλινη
αγορά αρωματων
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html

No comments:

Post a Comment