Friday, February 22, 2019

αξελ αξεσορι

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html
ιδανικο σχολειο
baseball live tv
αξελ αξεσορι

Επιπλέον, ο Σουλτς διαβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να αντιταχθεί στην προσέγγιση της Γερμανίδας καγκελαρίου σχετικά με τον τρόπο επίλυσης της διαμάχης ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βόρεια Κορέα, καθώς η Γερμανία πρέπει να παραμείνει ενωμένη στο θέμα αυτό.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

Ωστόσο, καταφέρθηκε κατά του Αμερικανού προέδρου, τον οποίο περιέγραψε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, ως «αυτόν τον ανεύθυνο άνδρα στον Λευκό Οίκο».


αξελ αξεσορι

«Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ένας Αμερικανός πρόεδρος... πέφτει στο επίπεδο ενός Βορειοκορεάτη δικτάτορα» τόνισε ο Μάρτιν Σουλτς σε μια άλλη συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL.


Την Παρασκευή, η Άνγκελα Μέρκελ επισήμανε ότι δεν υπάρχει καμία στρατιωτική λύση για τη διευθέτηση του ζητήματος της Βόρειας Κορέας, προσθέτοντας ότι «μια κλιμάκωση της ρητορικής είναι η λάθος απάντηση».


Έξι εβδομάδες πριν από τις εκλογές, δημοσκόπηση του ινστιτούτου Emnid για την εφημερίδα Bild am Sonntag κατέδειξε ότι το κόμμα του Σουλτς εξασφαλίζει ποσοστό 24%, πολύ πίσω από τους συντηρητικούς της Μέρκελ, που συγκεντρώνουν ποσοστό 38%, όπως σημειώνει το Reuters.



No comments:

Post a Comment