Friday, February 22, 2019

λεωφόροσ ειρήνησ 61 ταύροσ

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html
λεωφόροσ ειρήνησ 61 ταύροσ
λεωφόροσ ειρήνησ 61 ταύροσ

Η πρόταση όπως διαμορφώθηκε και ψηφίστηκε είναι:


Πρόεδρος: Αθανάσιος Κουτρομάνος


Αντιπρόεδρος: Ροδόλφος Μορώνης


ψηφιακο μονταζ

Μέλη: Πόπη Διαμαντάκου, Βασίλης Καραποστόλης, Νίκος Κιάος, Γιώργος Πλειός αντί του κ. Κουφόπουλου, Λίλιαν Μήτρου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γιώργος Σαρειδάκης.


Για τον κ. Κουφόπουλο, που απεσύρθη της τελικής πρότασης, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης είπε ότι είναι ένας πολύ έγκριτος δημοσιογράφος , αλλά η πρόταση αυτή δεν συζητήθηκε εγκαίρως και "υπήρξε μια προτίμηση για μια άλλη επιλογή". Είπε επίσης και για άλλους προτεινόμενους σε προηγούμενες διασκέψεις, ότι οι αλλαγές έγιναν με τη βούληση να μην υπάρχουν αστερίσκοι.


Είκοσι βουλευτές ψήφισαν «ναι» στην πρόταση του Νίκου Βούτση και τέσσερις δήλωσαν «παρών» (Γιώργος Λαμπρούλης, Θανάσης Παφίλης, Νίκος Παππάς, Μάριος Γεωργιάδης).


Πως ήρθε η πολυπόθητη συναίνεση


«Σήμερα είμαστε απολύτως ώριμοι, έχουν απαντηθεί σειρά ζητημάτων που είχαν τεθεί και είμαστε ώριμοι να περάσουμε στη συγκρότηση του ΕΣΡ», ανέφερε ο κ. Βούτσης παρουσιάζοντας τη συμβιβαστική του πρόταση κατά την έναρξη της Διάσκεψης των Προέδρων. Σχολιάζοντας την πρόταση του Προέδρου της Βουλής, ο κ. Δένδιας είπε ότι «ανοίγει ο δρόμος συνεννόησης».


Είχε προηγηθεί η δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά σύμφωνα με την οποία «το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες» και «ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως της Νέας Ανεξάρτητης Αρχής».




τασια peugeot 206 καινουργια

No comments:

Post a Comment