Thursday, February 28, 2019

καλλιτεχνες θεσσαλονικη 2015

ρεμπεταδικα ρεβεγιον 2018

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον Μπαράκ Ομπάμα για το γεγονός ότι ενέταξε την Ελλάδα στο τελευταίο επίσημο ταξίδι του με την ιδιότητα του Αμερικανού Προέδρου και σημείωσε ότι η επίσκεψή του αυτή μπορεί να στείλει σημαντικά μηνύματα, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην παγκόσμια κοινότητα.


Ο Πρωθυπουργός επαίνεσε τον κ. Ομπάμα καθώς, όπως είπε, οδήγησε σε άλλη πορεία την αμερικανική οικονομία επιλέγοντας διαφορετικό δρόμο από εκείνον της λιτότητας που διάλεξαν Ευρώπη και Γερμανία "Η επιμονή της Ευρώπης στη λιτότητα οδηγεί τις ευρωπαϊκές οικονομίες σε στασιμότητα", τόνισε και υπογράμμισε την "ανάγκη να αποκτήσουν οι κοινωνίες ελπίδα και προοπτική για να αντιμετωπιστούν οι σύγχρονες προκλήσεις". Συμπλήρωσε ότι "αντιμετωπίσαμε ένα πρόγραμμα καταστροφικής λιτότητας με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η ανεργία. Ωστόσο, καταφέραμε να αποφύγουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και επιστρέψαμε στην ανάπτυξη, ενώ μειώσαμε και την ανεργία".


2222


(REUTERS/Kevin Lamarque)


"Αναγνωρίζω τον ρόλο και την συνεισφορά του προέδρου Ομπάμα κατά την διαπραγμάτευση του Ιουλίου του 2015, την ηθική και πολιτική στήριξη που προσέφερε για να παραμείνει η Ελλάδα στην ΕΕ», είπε ο πρωθυπουργός και επεσήμανε ότι «ήρθε η ώρα για την ελάφρυνση του χρέους. Η επίσκεψη του Ομπάμα στην Ελλάδα και αμέσως μετά στη Γερμανία είναι συμβολική και καθοριστική".



"Μεταναστευτικό και Κυπριακό"


"Η Ελλάδα αξιοποιεί τον ρόλο της στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ για την προώθηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ασφάλειας στην περιοχή", δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα "πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων".


Σε ό, τι αφορά το μεταναστευτικό και την προσφυγική κρίση ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η Ελλάδα παρά την οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων πρόσφερε στήριξη στους πρόσφυγες ενώ αναφερόμενος στο Κυπριακό, έκανε λόγο για μία δίκαιη και βιώσιμη λύση υπογραμμίζοντας, όμως, ότι προϋπόθεση είναι η αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων.



καλλιτεχνες θεσσαλονικη 2015
καλλιτεχνες θεσσαλονικη 2015
συνταγες της θεσσαλονικης
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

No comments:

Post a Comment