Thursday, February 28, 2019

κρεας για γιουβετσι

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html
Μπουτάρης: Τι δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται (Vids)

«Ήταν μια άθλια επίθεση, όμως είμαι καλά. Έχω άριστες σχέσεις με τους Πόντιους και δεν πιστεύω πως οι επιτιθέμενοι ήταν από τον ποντιακό χώρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου», δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.


κρεας για γιουβετσι

Ο κ. Μπουτάρης θα παραμείνει για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και θα πάρει εξιτήριο πιθανότατα εντός της Κυριακής.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης






Πηγή: thestival, life-events, ΑΠΕ-ΜΠΕ


κρεας για γιουβετσι

Μπουτάρης: Τι δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται (Vids)
01
Μπουτάρης: Τι δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται (Vids)













































υπουργείο εργασίας επικοινωνία
αποσπασματα απο διασημα βιβλια

νατσο γκαρσια παμπλο γκαρσια

νατσο γκαρσια παμπλο γκαρσια

Η επανεμφάνισή του στις νίκες σε τουρνουά Grand Slam στην Αυστραλία τρέλανε το κοινό του τέννις. Η ιστορία του 36χρονου πλέον Φέντερερ στο υψηλότερο επίπεδο, μετά μάλιστα και από σοβαρό τραυματισμό και απουσία σχεδόν 6 μηνών, έκανε την ιστορία του ιδανική ακόμη και για σενάριο ταινίας.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

GettyImages 475637772
(Το τελευταίο χειροκρότημα του γαλλικού κοινού στον Φέντερερ το 2015 - Πηγή: Getty Images / Dan Istitene)


Φαίνεται όμως ότι ο Ρότζερ Φέντερερ ξέρει πολύ καλύτερα το κορμί του. Για αυτό και πήρε τη δύσκολη απόφαση, όπως και πέρυσι, να μην αγωνιστεί στο απαιτητικό χωμάτινο τεραίν του French Open. Φρόντισε μάλιστα να ενημερώσει ο ίδιος τους φίλους του, μέσα από την επίσημη σελίδα του.


"Δυστυχώς, πήρα την απόφαση να μην συμμετάσχω στο Γαλλικό Open. Δουλεύω πραγματικά πολύ σκληρά τόσο εντός, όσο κι εκτός court τον τελευταίο μήνα, όμως, προκειμένου να μπορέσω να συνεχίσω να βρίσκομαι στα γήπεδα γι' αρκετά χρόνια ακόμα θεώρησα πως είναι καλύτερα να "παρακάμψω" ολόκληρη τη χωμάτινη περίοδο φέτος και ν' αφοσιωθώ στο χορτάρι και την σκληρή επιφάνεια".


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

αθλητικα online shop

νατσο γκαρσια παμπλο γκαρσια


Unfortunately, I won't be playing @rolandgarros this year. I'll miss my fans in France, but appreciate your support https://t.co/vRcb4SvQga

— Roger Federer (@rogerfederer) May 15, 2017


ποσες θερμιδες καιω με το διαβασμα

επιτέλους φτάσαμε σπίτι αγγλικος τιτλος

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_132.html
δια βιου μαθηση δημος αθηναιων 2017
λαβυρινθοι στοκας στιχοι
επιτέλους φτάσαμε σπίτι αγγλικος τιτλος

Σε ό, τι αφορά το ονοματολογικό με την πΓΔΜ, ο επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική της Ε. Ε. και κατά συνέπεια υπεύθυνος της στρατηγικής ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων ανέφερε πως δεν είναι το μόνο και πως τα Σκόπια έχουν και άλλα πολλά θέματα να λύσουν.


«Η πΓΔΜ πρέπει να ανταποκριθεί σε μία μεγάλη λίστα από προϋποθέσεις και μεταρρυθμίσεις που στην ουσία είναι εσωτερικές υποθέσεις, όπως η μεταρρύθμιση του συστήματος δικαιοσύνης, η νομοθεσία της σχετικά με τις μυστικές υπηρεσίες της, αλλά και στο τομέα των ΜΜΕ. Η λίστα είναι μεγάλη. Τον πακέτο είναι μεγάλο και έχουν πολύ δουλειά να κάνουν πριν από μια υποτιθέμενη ένταξη» τόνισε στο πρακτορείο ο κ. Χαν.



επιτέλους φτάσαμε σπίτι αγγλικος τιτλος

νικοσ βερτησ τι υψοσ εχει

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html
νησοσ γαυδοσ
Προσοχή! Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα - Δείτε σε ποιες περιοχές (χάρτης)

Υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς για σήμερα Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018


Ο υψηλότερος κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς όπως θα δείτε και στο χάρτη στην gallery του άρθρου φαίνεται πώς υπάρχει στα δυτικότερα νησιά του Αιγαίου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ. α.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html

αιματολογοσ χαιδαρι

νικοσ βερτησ τι υψοσ εχει

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

Δείτε τον χάρτη στην gallery του άρθρου.


Προσοχή! Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα - Δείτε σε ποιες περιοχές (χάρτης) (2)
01
Προσοχή! Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα - Δείτε σε ποιες περιοχές (χάρτης) (2)

νικοσ βερτησ τι υψοσ εχει

optimus prime παιχνιδια

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html
optimus prime παιχνιδια
optimus prime παιχνιδια

Το ποσό αυτό διέθεσε γι' αυτά τα έργα κατά το 2016 η Περιφέρεια Αττικής, όπως επισημάνθηκε στη συνεδρίαση για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού του συγκεκριμένου έτους, στο Περιφερειακό Συμβούλιο.


Στη συνεδρίαση το ΠΕ. ΣΥ. ενέκρινε, επίσης, τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής του Δ΄ τριμήνου του 2016, την 1η τροποποίηση Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2017, καθώς και την 1η τροποποίηση προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2017.


εξαψη στιχοι

Παράλληλα, στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής εντάχθηκαν νέα σημαντικά έργα, όπως:
- υλοποίηση μουσειογραφικής μελέτης Εθνικής Πινακοθήκης
- αποκατάσταση των πετρόκτιστων κτιρίων του πρώην 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην οδό Δεινοκράτους
- ανάπλαση της περιοχής του Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά
- Κέντρο Καινοτομίας για τη γαλάζια οικονομία στον Πειραιά
- ανακατασκευή συγκοινωνιακών κόμβων στο Σχιστό και ολοκλήρωση της δυτικής περιφερειακής Αιγάλεω
- σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα στο Χαϊδάρι, καθώς και στον Κυκλοβόρο στο κέντρο της Αθήνας.



προσλήψεις αναπληρωτών θεολόγων
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html

καλλιτεχνες θεσσαλονικη 2015

ρεμπεταδικα ρεβεγιον 2018

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον Μπαράκ Ομπάμα για το γεγονός ότι ενέταξε την Ελλάδα στο τελευταίο επίσημο ταξίδι του με την ιδιότητα του Αμερικανού Προέδρου και σημείωσε ότι η επίσκεψή του αυτή μπορεί να στείλει σημαντικά μηνύματα, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην παγκόσμια κοινότητα.


Ο Πρωθυπουργός επαίνεσε τον κ. Ομπάμα καθώς, όπως είπε, οδήγησε σε άλλη πορεία την αμερικανική οικονομία επιλέγοντας διαφορετικό δρόμο από εκείνον της λιτότητας που διάλεξαν Ευρώπη και Γερμανία "Η επιμονή της Ευρώπης στη λιτότητα οδηγεί τις ευρωπαϊκές οικονομίες σε στασιμότητα", τόνισε και υπογράμμισε την "ανάγκη να αποκτήσουν οι κοινωνίες ελπίδα και προοπτική για να αντιμετωπιστούν οι σύγχρονες προκλήσεις". Συμπλήρωσε ότι "αντιμετωπίσαμε ένα πρόγραμμα καταστροφικής λιτότητας με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η ανεργία. Ωστόσο, καταφέραμε να αποφύγουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και επιστρέψαμε στην ανάπτυξη, ενώ μειώσαμε και την ανεργία".


2222


(REUTERS/Kevin Lamarque)


"Αναγνωρίζω τον ρόλο και την συνεισφορά του προέδρου Ομπάμα κατά την διαπραγμάτευση του Ιουλίου του 2015, την ηθική και πολιτική στήριξη που προσέφερε για να παραμείνει η Ελλάδα στην ΕΕ», είπε ο πρωθυπουργός και επεσήμανε ότι «ήρθε η ώρα για την ελάφρυνση του χρέους. Η επίσκεψη του Ομπάμα στην Ελλάδα και αμέσως μετά στη Γερμανία είναι συμβολική και καθοριστική".



"Μεταναστευτικό και Κυπριακό"


"Η Ελλάδα αξιοποιεί τον ρόλο της στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ για την προώθηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ασφάλειας στην περιοχή", δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα "πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων".


Σε ό, τι αφορά το μεταναστευτικό και την προσφυγική κρίση ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η Ελλάδα παρά την οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων πρόσφερε στήριξη στους πρόσφυγες ενώ αναφερόμενος στο Κυπριακό, έκανε λόγο για μία δίκαιη και βιώσιμη λύση υπογραμμίζοντας, όμως, ότι προϋπόθεση είναι η αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων.



καλλιτεχνες θεσσαλονικη 2015
καλλιτεχνες θεσσαλονικη 2015
συνταγες της θεσσαλονικης
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

σαλτσα για σολωμο σχαρας

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

Χθες ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Άχιμ Ποστ, με αφορμή την γενική απεργία στην Ελλάδα ζήτησε να βρεθεί «μια λύση η οποία θα καταστήσει δυνατή την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος βοήθειας και θα ανοίξει για τη χώρα νέες προοπτικές για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας». Όπως δήλωσε, «παρόλη την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων, η γενική απεργία στην Ελλάδα δείχνει πόσο πολύ στενάζουν οι άνθρωποι από τα μέτρα λιτότητας».


σαλτσα για σολωμο σχαρας

Την ίδια στιγμή CDU/ CSU υιοθετούν άλλη γραμμή σε σχέση με το παρελθόν για το εάν θα συμμετέχει το ΔΝΤ στη βοήθεια για την Ελλάδα. Όπως γράφει η γερμανική Süddeutsche Zeitung και η κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης CDU/ CSU απομακρύνεται από την αξίωσή της να συμμετέχει υποχρεωτικά το ΔΝΤ στα δάνεια για την Ελλάδα.


σπυρου φαρμακειο χαλκιδα

«Σε κάθε περίπτωση η τάση αυτή αποτελεί ένδειξη για το ότι η γερμανική πολιτική για την Ελλάδα, μετά την αποχώρηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έχει καταστεί περισσότερο ελεύθερη. Κανείς δεν υπαγορεύει πλέον λεπτομερείς όρους λιτότητας, κανείς δεν απειλεί. Αντ’ αυτού και οι δύο πλευρές αναζητούν συμβιβασμούς με διάθεση πραγματιστική. Ένας τέτοιος συμβιβασμός είναι το να μην ζητηθεί από το ΔΝΤ να συμμετέχει οικονομικά στη βοήθεια με την Ελλάδα, δεδομένου ότι υπάρχουν στον “κορβανά” αρκετά χρήματα που επαρκούν και χωρίς τη συμμετοχή του Ταμείου», γράφει η SZ.


Όπως δήλωσε στην SZ ο εκπρόσωπός της Ένωσης για θέματα δημοσίων οικονομικών, Εκχαρντ Ρέμπεργκ, «στην ουσία δεν υφίσταται ανάγκη και οικονομικής συμμετοχής του Ταμείου», επισημαίνοντας ότι ούτως ή άλλως τα 86 δισ. ευρώ που έχουν διατεθεί από τον μηχανισμό ESM για την Ελλάδα δεν θα έχουν απορροφηθεί έως τον Αύγουστο.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_102.html

Με τις δηλώσεις του ο Ρέμπεργκ αποτυπώνει το κλίμα εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης. Πολλοί βουλευτές διατηρούν πλέον επιφυλάξεις σχετικά με τη σκοπιμότητα μιας οικονομικής συμμετοχής του Ταμείου στη βοήθεια για την Ελλάδα, λόγω των αξιώσεων του Ταμείου για γενναιόδωρες ελαφρύνσεις του ελληνικού χρέους.


Αρχικά γινόταν λόγος για ποσό έως και 100 δισ. ευρώ, αν και κατά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις το Ταμείο δεν αναφέρθηκε και πάλι σε τέτοιο ποσό, καθιστώντας όμως σαφές ότι θεωρεί αναγκαίες τις ουσιώδεις ελαφρύνσεις του ελληνικού χρέους, ώστε η χώρα να διευκολυνθεί να περάσει σε καθεστώς οικονομικής ελευθερίας. «Σύμφωνα με το ΔΝΤ, επενδυτές και αγορές θα πρέπει να είναι πεπεισμένοι ότι αξίζει να επενδύσουν μακροπρόθεσμα στην Ελλάδα», γράφει η SZ.


Οι διαπραγματεύσεις, που θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί στις 24 Μαΐου, θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή στο περιθώριο συνάντησης των G7 στον Καναδά. Ωστόσο, θέμα οικονομικής συμμετοχής του Ταμείου θα είχε νόημα, μόνον εφόσον οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονταν έως τα τέλη Μαΐου.


«Εφόσον το Ταμείο συνεχίσει να επιμένει σε μεγάλες ελαφρύνσεις του ελληνικού χρέους ως αντάλλαγμα για την οικονομική του συμμετοχή στο πρόγραμμα, πρόκειται για κάτι που δύσκολα μπορούμε να αποδεχτούμε», είπε ο Εκχαρντ Ρέμπεργκ, προσθέτοντας ότι στο θέμα των ελαφρύνσεων του ελληνικού χρέους δεν υπάρχει κάποιο είδος «αυτοματισμού» κι ότι το εάν και σε ποιο βαθμό θα πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα ελαφρύνσεις, είναι κάτι που πρέπει να αποφασιστεί στη βάση επικαιροποιημένης ανάλυσης της βιωσιμότητας του χρέους και της μακροπρόθεσμης αναπτυξιακής στρατηγικής της Ελλάδας.



σαλτσα για σολωμο σχαρας
μαζί σου μπορώ lyrics

διαζυγιο μενεγακη λατσιου

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html
lowercase μεταφραση
διαζυγιο μενεγακη λατσιου

Περίπου το 8% - σχεδόν το ένα δέκατο - της συνολικής χερσαίας έκτασης της Ελλάδας καλυπτόταν με χιόνι την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με εκτιμήσεις από δορυφορικά δεδομένα.


Η έκταση αυτή της χιονοκάλυψης βρίσκεται κοντά στο μέσο όρο των τελευταίων 14 ετών, όπως αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).


grafima


Γράφημα: Με κόκκινη καμπύλη παρουσιάζεται η ημερήσια πορεία της έκτασης της χιονοκάλυψης επί τοις 100 της χερσαίας έκτασης της Ελλάδας μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 26 Δεκεμβρίου 2018 και με μαύρη καμπύλη η μέση ημερήσια έκταση χιονοκάλυψης την περίοδο 2004 - 2018 - Πηγή: Meteo.gr


Η εκτίμηση της χιονοκάλυψης από δορυφορικά δεδομένα, σύμφωνα με το ΕΑΑ-meteo, έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα συμβατικά μέσα, όπως τους χιονομετρικούς σταθμούς εδάφους, αλλά και μερικά μειονεκτήματα, όπως η έλλειψη πληροφορίας για τις ημέρες με νέφωση, καθώς για το ύψος του χιονιού.


grafima2


Χάρτης. Η χιονοκάλυψη με λευκό χρώμα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μικρά Ασία την Τετάρτη 26/12 όπως εκτιμήθηκε από δορυφόρους - Πηγή: Meteo.gr



διαζυγιο μενεγακη λατσιου
τριαθλο παρου
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html

διαγραφη αποθηκευμενων κωδικων

Πιο συγκεκριμένα, οι προκηρύξεις αυτές θα δημιουργήσουν 1.759 μόνιμες θέσεις εργασίας στο δημόσιο και αφορούν προσωπικό τόσο Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, αλλά και προσλήψεις προσωπικού υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΔΕ).


μισθος κινας

μεταχειρισμενα ιδιωτης

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κάποιες από τις προκηρύξεις έχουν αποσταλεί στο ΑΣΕΠ, ενώ κάποιες άλλες θα ακολουθήσουν την ίδια πορεία το επόμενο διάστημα.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html

Ειδικότερα:


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html

διαγραφη αποθηκευμενων κωδικων

1) ΔΕΗ: Προκήρυξη για την πλήρωση 26 θέσεων στη ΔΕΗ


Πρόκειται για την προκήρυξη 12Κ/2017, που ήδη έχει αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο και αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας είκοσι έξι (26) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α. Ε. (ΔΕΗ Α. Ε.).


Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα είναι οι παρακάτω:


ΠΕ Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί (Τ1/Α)


2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού (Τεχνίτες Οργάνων & Αυτοματισμού) (Τ4/Γ)


4 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών (Τ4/Β)


2 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων (Τ4/Δ)


2 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων (Τ4/Δ)


13 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΜΕΚ (Τ4/Ε)


2 ΔΕ Τεχνικοί Λοιπών Ειδικοτήτων (Χειριστές Συστήματος Κατεργασίας Ύδατος) (Τ4/Ω)


2) ΕΥΔΑΠ: Προκήρυξη για την πρόσληψη 300 μόνιμων υπαλλήλων


Στα τέλη Σεπτεμβρίου ή μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, αναμένεται να βγει στον «αέρα» η νέα μεγάλη προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 νέους υπαλλήλους με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.


Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν από την προκήρυξη είναι: ΠΕ Διοικητικοί 5, ΠΕ Οικονομικοί 15, ΠΕ Στατιστικοί 1, ΠΕ Αναλυτές Προγραμματιστές 5, ΠΕ Χημικοί Μηχανικοί 2, ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 20, ΠΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1, ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί 4, ΠΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 2, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 7, ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 12, ΤΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 3, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 3, ΤΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί 2, ΤΕ Προγραμματιστές 3, ΤΕ Διοικητικοί 2 και ΤΕ Οικονομικοί 15, ΔΕ Μηχανολόγοι 5, ΔΕ Ηλεκτρολόγοι 15, ΔΕ Τεχνίτες Αυτοκινήτων 3, ΔΕ Δομικών Εργων 12, ΔΕ Οδηγοί C Κατηγορίας 25, ΔΕ Οδηγοί C, D Κατηγορίας 5, ΔΕ Γραμματείς 5, ΔΕ Καταμετρητές 25, ΔΕ Φύλακες 20, ΔΕ Προσωπικό Η/Υ 2, ΥΕ Εργάτες 75 και ΥΕ Αποθηκάριοι 5.



διαγραφη αποθηκευμενων κωδικων

ζησης νικολαος δικαστικος επιμελητης

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html
ζησης νικολαος δικαστικος επιμελητης

Στη συνέχεια, επιλέξτε το «Στοιχεία οφειλής εκτός ρύθμισης», που βρίσκεται στα αριστερά.


rory gilmore hair

Αμέσως, θα εμφανιστεί η οφειλή του ΕΝΦΙΑ 2018 και αριστερά η επιλογή «ταυτότητα οφειλής», που απαιτείται για την πληρωμή.


bowling ηρακλειο τιμες

ΕΝΦΙΑ 2018: Στα 490 ευρώ η μέση επιβάρυνση



Στο μεταξύ, όπως προέκυψε από την εκκαθάριση του φόρου που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στα 490 ευρώ κυμαίνεται σε μέσα επίπεδα ο ΕΝΦΙΑ 2018 που καλούνται να πληρώσουν 7.368.472 ιδιοκτήτες ακινήτων (φυσικά και νομικά πρόσωπα).


O φόρος που βεβαιώθηκε σε 7.368.472 ιδιοκτήτες ακινήτων (φυσικά και νομικά πρόσωπα) φέτος είναι ύψους 3,093 δισ. ευρώ, οριακά μειωμένος κατά 60 εκατ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι όταν είχαν βεβαιωθεί έσοδα 3,153 δισ. ευρώ.


Τα στοιχεία τα οποία ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δείχνουν ότι ΕΝΦΙΑ και συμπληρωματικό φόρο μοιράζονται 6.279.207 φυσικά πρόσωπα τα οποία καλούνται να σηκώσουν ένα βάρος 2,64 δισ. ευρώ (2,37 δισ. ευρώ κύριο φόρο και 367 εκατ. ευρώ συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ) και 51.948 νομικά πρόσωπα με συνολικά βεβαιωμένο φόρο ύψους 450,799 εκατ. ευρώ.


Έκπτωση 50% αλλά και πλήρη απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ κέρδισαν φέτος 1.414.225 φορολογούμενοι. Το ποσό της μείωσης ανήλθε σε 181, 95 εκατ. ευρώ. Με βάση τις δηλώσεις Ε9, τα φυσικά πρόσωπα εμφανίζονται να έχουν δικαιώματα σε 17.918.990 ακίνητα και σε 15.355.975 γήπεδα ( σύνολο δικαιωμάτων 33.174.965) ενώ τα νομικά πρόσωπα έχουν δικαιώματα σε 466.764 ακίνητα και 188.745 γήπεδα.


ΕΝΦΙΑ 2018: Σε πέντε δόσεις η εξόφληση


Η εξόφληση του ΕΝΦΙΑ 2018 θα γίνει σε πέντε μηνιαίες δόσεις , η πρώτη από τις οποίες έως τις 28 Σεπτεμβρίου και η πέμπτη έως το τέλος Ιανουαρίου 2019.



ζησης νικολαος δικαστικος επιμελητης
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_135.html

μετεο χανια

επαυξημενη προταση παραδειγματα

Όπως δήλωσε στους Los Angeles Times η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του 17χρονου μακελάρη Δημητρίου Παγουρτζή, η κόρη της είχε απορρίψει ερωτικές προτάσεις από τον ελληνικής καταγωγής δράστη.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

Η Σάντι Ροντρίγκεζ, η μητέρα της Σάνα Φίσερ, 16 ετών, δήλωσε στην εφημερίδα πως η κόρη της είχε απορρίψει επί τέσσερις μήνες ερωτικές προτάσεις του Παγουρτζή. Η Φίσερ του αντιστάθηκε τελικά και τον προσέβαλε στην τάξη, ανέφερε η εφημερίδα.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

μετατροπη αριθμων σε κειμενο excel

«Μία εβδομάδα αργότερα ανοίγει πυρ εναντίον όποιου δεν του άρεσε», είπε. «Η Σάνα ήταν η πρώτη».


Αν αληθεύουν τα λεγόμενά της, θα είναι το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο τους τελευταίους μήνες που υποκινήθηκε από ερωτική απόρριψη.


Τον Μάρτιο, ένας 17χρονος μαθητής σε λύκειο του Μέριλαντ χρησιμοποίησε το όπλο του πατέρα του για να πυροβολήσει και να σκοτώσει μια μαθήτρια με την οποία είχε πρόσφατα τερματίσει μια σχέση.


2018 05 20T125235Z 313517506 RC177F9A9040 RTRMADP 3 TEXAS SHOOTING


REUTERS/Jonathan Bachman


Καθώς η έρευνα εισέρχεται σήμερα στην τρίτη ημέρα της, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κανένα κίνητρο για τη σφαγή, το τέταρτο φονικότερο περιστατικό με πυροβολισμούς σε δημόσιο σχολείο των ΗΠΑ στη σύγχρονη ιστορία.


Η εκπαιδευτική περιφέρεια της Σάντα Φε απέρριψε τους ισχυρισμούς ορισμένων συμμαθητών του σύμφωνα με τους οποίους ο Παγουρτζής ήταν θύμα μπούλινγκ, μεταξύ άλλων και από έναν προπονητή αμερικανικού φούτμπολ.


«Η διοίκηση ερεύνησε τους ισχυρισμούς αυτούς και επιβεβαίωσε πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», ανέφερε σε δήλωση που ανήρτησε το Σάββατο στο Facebook.



μετεο χανια
μετεο χανια

προισταμενος με αναθεση

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html

Τα θετικά μηνύματα από το πεδίο του τουρισμού δεν στάθηκαν ικανά για να περιορίσουν τους ανέργους που βρίσκονται εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ. Εάν στο στοιχείο αυτό προστεθούν και οι αρνητικές ροές απασχόλησης που προέκυψαν από το σύστημα Εργάνη για τον ίδιο μήνα και δημοσιεύθηκαν μόλις τις παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, γίνεται σαφές ότι στο υπουργείο Εργασίας θα πρέπει να υπάρχει προβληματισμός για την πορεία της ανεργίας.


Το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντες εργασία) για τον Ιούλιο 2018 ανήλθε σε 827.854 άτομα. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ, από αυτά 482.778 (ποσοστό 58,32%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του Οργανισμού για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 345.076 (ποσοστό 41,68%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.


προισταμενος με αναθεση

Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι άνδρες ανέρχονται σε 290.916 (ποσοστό 35,14%) και οι γυναίκες σε 536.938 (ποσοστό 64,86%). Ταυτόχρονα, το σύνολο των εγγεγραμμένων λοιπών (μη αναζητούντες εργασία) για τον Ιούλιο 2018 ανήλθε σε 131.584 άτομα. Από αυτά 45.320 (ποσοστό 34,44%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 86.264 (ποσοστό 65,56%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Οι άνδρες ανέρχονται σε 45.558 (ποσοστό 34,62%) και οι γυναίκες σε 86.026 (ποσοστό 65,38%). Από τα παραπάνω προκύπτει ότι συνολικά στον ΟΑΕΔ ήταν εγγεγραμμένοι τον Ιούλιο 959.438 άτομα, όταν έναν μήνα νωρίτερα, οπότε η ανεργία μετρήθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ στο 19,5%, ήταν 923.253 άτομα. Προκύπτει δηλαδή αύξηση κατά 36.185 άτομα.


Το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων για τον Ιούλιο 2018 (αφορά τον αριθμό των δικαιούχων που πληρώθηκαν εντός του αντίστοιχου μήνα) ανέρχεται σε 109.434 άτομα, από τα οποία οι 103.730 (ποσοστό 94,79%) είναι κοινοί και λοιπές κατηγορίες επιδοτουμένων και οι 5.704 (ποσοστό 5,21%) είναι εποχικοί τουριστικών επαγγελμάτων. Οι άνδρες ανέρχονται σε 45.676 (ποσοστό 41,74%) και οι γυναίκες σε 63.758 (ποσοστό 58,26%).


number one online shop


προισταμενος με αναθεση
φωτοτυπιες εκτυπωσεις νεο ηρακλειο

προσκλησεις δωρεαν θεατρο

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html
ονειρο ηταν επεισοδια 71 online
προσκλησεις δωρεαν θεατρο

Πρόκειται για το Σημείο Νέμο, γνωστό και ως «Ωκεάνιος Πόλος Δυσκολίας Πρόσβασης», μια περιοχή στη μέση του νότιου Ειρηνικού Ωκεανού, που απέχει από την ξηρά και από τους ανθρώπους περισσότερο από κάθε άλλο σημείο στη Γη. Ευρισκόμενο ανάμεσα στην Αυστραλία, στη Νότια Αμερική και στην Ανταρκτική, το Νέμο απέχει πάνω από 2.700 χιλιόμετρα από την κοντινότερη στεριά, που είναι οι Νήσοι Πίτκερν στο βόρεια, μία από τις Νήσους του Πάσχα στα δυτικά και η ανταρκτική Νήσος Μάχερ στα νότια.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html

Ούτε πλοία, ούτε αεροπλάνα περνάνε από εκεί, ούτε κανένα αξιοθέατο υπάρχει εκτός από σκέτο νερό. Και ακριβώς γι' αυτό, επειδή είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη η πιθανότητα να προξενηθεί οποιαδήποτε υλική ή ανθρώπινη ζημιά, η περιοχή θεωρείται ιδανική για «νεκροταφείο».


προσκλησεις δωρεαν θεατρο

Το Σημείο Νέμο - που φέρει το όνομα του διάσημου πλοιάρχου Νέμο του υποβρυχίου «Ναυτίλος» του μυθιστορήματος «20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα» του Ιουλίου Βερν - βρίσκεται στη μέση του πουθενά, αλλά κάθε άλλο παρά άδειο είναι. Τουλάχιστον ο βυθός του, που αποτελεί τον υγρό τάφο μικρών και μεγάλων διαστημοσυσκευών, από δεξαμενές καυσίμων πυραύλων και κατασκοπευτικούς δορυφόρους έως ολόκληρους διαστημικούς σταθμούς.


Περίπου τέσσερα χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού, το μεγαλύτερο διαστημικό νεκροταφείο φιλοξενεί, αρχής γενομένης από το 1971, το ένα μετά το άλλο τα διαστημικά σκάφη που έπεσαν από τον ουρανό. Εκτιμάται ότι σχεδόν 300 αντικείμενα που πέταξαν κάποτε στο διάστημα, έχουν βουλιάξει στο συγκεκριμένο σημείο κατά τον τελευταίο σχεδόν μισό αιώνα.


Οι περισσότεροι «κάτοικοι» του Σημείου Νέμου, σχεδόν 200, είναι ρωσικής καταγωγής. Όπως ρωσικό είναι και το μεγαλύτερο κατασκεύασμα που αναπαύεται στο βυθό: ο βάρους 140 τόνων διαστημικός σταθμός MIR που «θάφτηκε» εκεί το 2001.


Εκεί ακριβώς προγραμματίζεται να καταλήξει και ο τωρινός πολύ μεγαλύτερος Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS), όταν ολοκληρώσει την αποστολή του κάποια στιγμή μετά το 2024.




μπουγάτσα ευκολη

ινστιτούτο των ελληνικών μύλων

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
καθαρη κηροζινη

Οι επίσημες αργίες για το 2019 είναι:


ινστιτούτο των ελληνικών μύλων


  • Θεοφάνεια 6 Ιανουαρίου 2019, Κυριακή

  • Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

  • Ευαγγελισμός της Θεοτόκου 25 Μαρτίου 2019, Δευτέρα

  • Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

  • Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019

  • Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου 2019

  • Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019

  • Εργατική Πρωτομαγιά 1 Μαΐου 2019, Τετάρτη

  • Πεντηκοστή 16 Ιουνίου 2019, Κυριακή

  • Αγίου Πνεύματος 17 Ιουνίου 2019, Δευτέρα

  • Κοίμηση της Θεοτόκου 15 Αυγούστου 2019, Πέμπτη

  • Ημέρα του «ΟΧΙ» 28 Οκτωβρίου 2019, Δευτέρα

  • Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2019, Τετάρτη

  • Σύναξη της Θεοτόκου 26 Δεκεμβρίου 2019, Πέμπτη



ινστιτούτο των ελληνικών μύλων
περσεφονη χατζιδακις στιχοι
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html

απολεσθέν

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html
κελί από χρυσάφι
απολεσθέν

Ο Ντιμιτρόφ αποστασιοποιήθηκε πλήρως από όλα όσα τόνισε ο Ναουμόφσκι και εκτίμησε ότι όλα όσα είπαν ήταν περισσότερο για «εσωτερική κατανάλωση». Πάντως, σημείωσε ότι με τις δηλώσεις αυτές του Ναουμόφσκι δημιουργείται πρόβλημα, αφής στιγμής που αυτές ακούστηκαν και μεταδόθηκαν στην Ελλάδα.


Ο Βάσκο Ναουμόφσκι τοποθετήθηκε εκπρόσωπος της πΓΔΜ στις διαπραγματεύσεις στον ΟΗΕ από την προηγούμενη κυβέρνηση, εκείνη του VMRO-DPMNE, στην οποία μάλιστα ένα διάστημα είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις.


ιθαγενεια χρυση αυγη

Ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, σε χθεσινοβραδινή συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, ανέφερε ακόμη ότι γίνονται προσπάθειες προκειμένου να υπάρξει σύντομα συνάντηση των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ.


απολεσθέν

Αποστάσεις από τον πρέσβη Ναουμόφσκι παίρνει και το υπουργείο Εξωτερικών της πΓΔΜ


Ο Ντιμιτρόφ ανέφερε ότι οι κυβερνήσεις των δύο χωρών είναι αφοσιωμένες στην εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας και πρόσθεσε ότι οι συναντήσεις και η επικοινωνία που έχει αυτός με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Κοτζιά, είναι ανοιχτές και ειλικρινείς.


Σημείωσε ότι η χώρα του «δεν έχει την πολυτέλεια να απολέσει και αυτή την ευκαιρία για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας», καθώς, όπως υποστήριξε, η επίλυση του καυτού αυτού προβλήματος θα λειτουργήσει καταλυτικά προκειμένου η ΠΓΔΜ να βγει από την απομόνωση και να προσεγγίσει την ΕΕ όπως και να καταστεί μέλος του ΝΑΤΟ. Η προώθηση της ευρωπαϊκής και ευρωατλαντικής προοπτικής της ΠΓΔΜ, σύμφωνα με όσα είπε ο Ντιμιτρόφ, σημαίνει αυτομάτως πρόοδο και ευημερία για τη χώρα.



https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

Wednesday, February 27, 2019

νομος φπα στα οικοπεδα

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html
σχολικη συμβουλος ειδικης αγωγης γ αθηνας

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθη με συντονιστή τον Καθηγητή στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου Μάνο Ματσαγγάνη, την περίοδο 2009-2014 το εισόδημα των ελληνικών νοικοκυριών μειώθηκε κατά 42%, με τη μέση μείωση του μηνιαίου εισοδήματος κατά την ίδια περίοδο να υπολογίζεται στα 513 ευρώ.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html

οι τοκοι στο ε1

νομος φπα στα οικοπεδα

Οι χαμένοι της κρίσης


•Η κρίση έπληξε περισσότερο τους εργαζόμενους από ό, τι τους συνταξιούχους.


•Αυξήθηκε σημαντικά ο σχετικός κίνδυνος φτώχειας των παιδιών.

•Το φτωχότερο δεκατημόριο του πληθυσμού το 2014 ήταν κατά 56% φτωχότερο από το αντίστοιχο δεκατημόριο το 2009.

•Το πλουσιότερο δεκατημόριο το 2014 ήταν κατά 42% φτωχότερο από το αντίστοιχο δεκατημόριο το 2009.

•Οι απώλειες ήταν μεγαλύτερες για τις οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά από ό, τι για τις οικογένειες χωρίς παιδιά, ή με τρία παιδιά και άνω.


Οι επιπτώσεις στην αγορά εργασίας


•Η μείωση της απασχόλησης ήταν μεγαλύτερη για τους άνδρες και για τους κλάδους της οικοδομής (-63%), της βιομηχανίας, του ηλεκτρισμού και της ύδρευσης (-38%).

•Μικρότερη στους τομείς της δημόσιας διοίκησης (-2%) και στον πρωτογενή τομέα (-9%).

•Ο αριθμός εργαζομένων μειώθηκε περισσότερο στις μικρότερες ηλικίες, με τους εργαζόμενους έως 29 ετών να μειώνονται στο μισό. Οι εργαζόμενοι ηλικίας 45-64 μειώθηκαν μόνο κατά 9%.

•Η μείωση της απασχόλησης ήταν αντιστρόφως ανάλογη με το μορφωτικό επίπεδο των εργαζομένων.

•Οι εργαζόμενοι απόφοιτοι δημοτικού, γυμνασίου λυκείου ή κάποιας μεταλυκειακής εκπαίδευσης μειώθηκαν σημαντικά (από 53% έως 20%).

•Οι εργαζόμενοι με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό αυξήθηκαν κατά 57%.


diagramma


Σχετικά με την εξέλιξη των αμοιβών και την κοινωνική κινητικότητα



•Η μέση αμοιβή μειώθηκε κατά περισσότερο από ένα πέμπτο (-21,8%) ανά εργαζόμενο.

•Η μέση μείωση αμοιβών ήταν 30% (σε αποπληθωρισμένα μεγέθη).

•Στην Ελλάδα είναι 2,2 φορές πιθανότερο κάποιος που έχει μεγαλώσει σε οικογένεια που τα “βγάζει πέρα δύσκολα” να τα βγάζει πέρα δύσκολα και σήμερα ως ενήλικας. Η σχετική πιθανότητα στην ΕΕ είναι ακόμη μεγαλύτερη (2,8).


Πώς μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση



νομος φπα στα οικοπεδα

νεριτ σπορτ

Η κατανάλωση ανθυγιεινών ή ανεπαρκούς ποσότητας τροφών - περιλαμβανομένης και της περίπτωσης βρεφών που δεν μπορούν να θηλάσουν - συνεισφέρει στην κακή διατροφή, αποφάνθηκαν οι ερευνητές που υπογράφουν την Παγκόσμια Έκθεση Διατροφής.


νεριτ σπορτ

Η έκθεση είναι μια ετήσια ανάλυση της κατάστασης της παγκόσμιας διατροφής.


«Η κακή διατροφή είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες κινδύνου νοσηρότητας και θνησιμότητας - περισσότερο από την ατμοσφαιρική ρύπανση, περισσότερο από το κάπνισμα», δήλωσε η Τζέσικα Φάντσο, μια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins και επικεφαλής της έρευνας.


«Ό, τι τρώμε μας σκοτώνει. Επομένως κάτι χρειάζεται να μας επαναφέρει στο διατροφικό μας σύστημα», ανέφερε στο περιθώριο μιας παγκόσμιας διάσκεψης τροφίμων στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ.


ρεμο ζουμε νυφουλα να σε δουμε



νεριτ σπορτ
χωρις εσωρουχο στο ατμ
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

ισολογισμοσ ηλιοακμη

ισολογισμοσ ηλιοακμη

Μιλώντας στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης τόνισε ότι η αναφορά στην ημερομηνία 31/12/2018 στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύτηκε χθες, «γίνεται για καθαρά τυπικούς λόγους δημοσιονομικής τάξης».


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_44.html

Όπως διευκρίνισε ο κ. Μιχαηλίδης, «επειδή η υλοποίηση του μειωμένου κατά 30% ΦΠΑ έχει ένα δημοσιονομικό κόστος το οποίο δεν είχε προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του 2018, ο οποίος και θα πρέπει να αναπροσαρμοστεί, γι' αυτό και αναφέρεται η συγκεκριμένη ημερομηνία εφαρμογής του μέτρου.


τοξικους ανθρωπους

Άλλωστε, συνέχισε ο βουλευτής Χίου, οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου έχουν εκ του Συντάγματος ισχύ για συγκεκριμένη χρονική περίοδο (λίγων μηνών), ως τη λήξη της οποίας πρέπει να εισαχθούν στη Βουλή για κύρωση ώστε να γίνουν νόμος του κράτους. Η επιλογή της νομοθέτησης δια Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου έγινε εν προκειμένω, όπως έχει ήδη εξηγηθεί, λόγω της εξαιρετικά σύντομης προθεσμίας της 1ης Ιουλίου» κατέληξε ο κ. Μιχαηλίδης σημειώνοντας πως «κατά τα λοιπά, ισχύουν οι δημόσιες δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι το μέτρο θα ισχύσει επ' αόριστον».


alcatraz η σειρα


ισολογισμοσ ηλιοακμη
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

ξυλο πευκου

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html
χειροτεροι ηθοποιοι
ξυλο πευκου
ξυλο πευκου

Μιλώντας σε επαρχιακή σύνοδο του κόμματός του, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε: «Η δουλειά δεν θα τελειώσει με το Αφρίν. Μετά υπάρχει το Ίντλιμπ, υπάρχει το Μένμπιτς. Μακάρι μέχρι να εμφανιστεί εδώ ο λαός να συνεχιστεί».


Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως εδώ και 40 χρόνια το ΡΚΚ δεν κάθισε ήσυχο. «Κάναμε πάντα υπομονή αλλά και η υπομονή μέχρι ενός σημείου. Στο σημείο που φτάσαμε τώρα είναι καθαρό. Πλέον πρέπει να τους θέσουμε τα όριά τους. ‘Θα μπούμε στις σπηλιές σας’ είπαμε και μπήκαμε στις σπηλιές τους», ανέφερε.


Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι τους έδωσαν το μάθημά τους και πως μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί 3.700 μέλη των Κούρδων μαχητών της Συρίας (YPG). «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε φίλοι με όλους αλλά όταν τα συμφέροντά μας συμβαδίζουν τότε γινόμαστε σύμμαχοι με όλους», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.




νημα και αγκιστρι

mail order pharmacy near me

κλιση ουσιαστικου η νησος

Όπως ενημέρωσε σχετικά το υπουργείο Παιδείας, η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία αίτηση συμμετοχής.


Οι υποψήφιοι (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) μπορούν να προμηθεύονται τη σχετική Αίτηση - Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή τους είτε από το διαδίκτυο, είτε από το λύκειό τους.


Η συμπλήρωση της Αίτησης-Δήλωσης γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στο λύκειό τους.


ληξιαρχείο θεσσαλονίκης οδος

Στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, www.minedu. gov.gr, στον σύνδεσμο «Εξετάσεις», αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης - Δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος).


mail order pharmacy near me

Σημειώνεται ότι όλοι οι μαθητές και απόφοιτοι - υποψήφιοι των Πανελλαδικών, που έχουν αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, θα πρέπει ως τις 29 Μαρτίου να υποβάλουν και σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο λύκειό τους.


Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι σε ό, τι αφορά τους υποψηφίους από ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ, όσοι συμμετέχουν στις Πανελλαδικές τεσσάρων μαθημάτων (δύο μαθήματα γενικής παιδείας και δύο μαθήματα ειδικότητας) μπορούν να διεκδικήσουν κοινό ειδικό ποσοστό θέσεων σε: πανεπιστήμια, ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ), Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Σχολή Αστυφυλάκων, Σχολή Πυροσβεστών, Σχολές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.


Πιο ειδικά, όσον αφορά τους υποψηφίους με τις πανελλαδικές εξετάσεις των εσπερινών ΕΠΑΛ, εκείνοι μπορούν να διεκδικήσουν είτε το ανωτέρω κοινό ειδικό ποσοστό στις προαναφερθείσες κατηγορίες, είτε το ειδικό ποσοστό θέσεων (1%) των εσπερινών ΕΠΑΛ, μόνο σε ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ.


Το κοινό ειδικό ποσοστό που διεκδικούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στα πανεπιστήμια είναι 5% των θέσεων, ενώ στο νεοϊδρυθέν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής το ποσοστό ανέρχεται στο 10% των θέσεων, μόνο για φέτος.


Ακόμη, όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται για τα ΤΕΦΑΑ και θα συμμετάσχουν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν την επιθυμία τους για τα ΤΕΦΑΑ, ώστε να συμμετάσχουν και στις πρακτικές δοκιμασίες (υγειονομική εξέταση και αγωνίσματα).



mail order pharmacy near me
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html

πονος στην κοιλια αριστερα και δεξια

πονος στην κοιλια αριστερα και δεξια
πονος στην κοιλια αριστερα και δεξια

Για το τέλος του προγράμματος ο Ευρωπαίος Επίτροπος επισημαίνει ότι η επιτήρηση σε «καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με ένα νέο πρόγραμμα».


Όπως τονίζει ο Πιερ Μοσκοβισί μετά την 21η Αυγούστου και το τέλος των μνημονίων ουδείς θα πιέζει για νέα μέτρα, κανείς δεν θα απαιτεί νέες μεταρρυθμίσεις δεν θα υπάρχουν προαπαιτούμενα ούτε οι αξιολογήσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα.


Για τη διαμάχη με την Νέα Δημοκρατία, όπως αυτή προέκυψε μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα και τις δηλώσεις του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος σημειώνει ότι είναι φίλος της Ελλάδας και όσοι τον κατηγορούν ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια, είναι αυτοί που το κάνουν.



https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html


τα εφερα
πινκ γουμαν φουτερ
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html

κλιμακι

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html
ανθρωπογενείς πηγές ρύπανσης

«Δεν έχω αντίρρηση η εταιρεία να αγαπά ορισμένα κόμματα και να μην αγαπά άλλα, πχ η Eldorado να φτιάξει fun club κλαμπ φίλων της ΝΔ ή της Ένωσης Κεντρώων, εσείς όμως δεν μπορείτε να φτιάξετε fun club την Eldorado», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Περιβάλλοντος, απαντώντας σε σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις του Ανδρέα Λοβέρδου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και του Αριστείδη Φωκά από την Ένωση Κεντρώων.


κλιμακι

Ο υπουργός Περιβάλλοντος κάλεσε μάλιστα, τα κόμματα να μην ταυτίζονται με τις προθέσεις μιας εταιρείας που κατέδειξε μια κουλτούρα που προσβάλλει μια ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα.


καυστηρας δεν παιρνει μπρος

Επί της ουσίας του θέματος, σημείωσε πως είναι διαχρονική η απόφαση των υπηρεσιών του υπουργείου να μην γίνει αποδεκτή μελέτη της εταιρείας για τις Σκουριές, σημειώνοντας μάλιστα, ότι αυτό είχε συμβεί και υπουργίας Μανιάτη, που ακολούθησε ο Πάνος Σκουρλέτης και διαβεβαίωσε ότι είναι διασφαλισμένες οι εργασίες χωρίς καμία επιπρόσθετη άδεια. Πρόσθεσε ότι δεν εκκρεμεί καμία άδεια για την Ολυμπιάδα και ότι τα υπόλοιπα ζητήματα για τις Σκουριές είναι στη διαιτησία που θα διαρκέσει 3 μήνες.


κλιμακι

«Η κυβέρνηση αυτή είναι εχθρός των επενδύσεων, δεν έχετε πρόσωπο να μιλάτε για το περιβάλλον μετά και την μεγάλη οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος και αναφέρθηκε στις 19 αποφάσεις του ΣτΕ που λύνουν – όπως είπε - θέματα προστασίας περιβάλλοντος. «Μέχρι το Eurogroup έφθασε το θέμα που εξευτέλισε τη χώρα για λίγα ψηφαλάκια», ανέφερε.



μη βαζεις μαυρο στιχοι

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_150.html
μη βαζεις μαυρο στιχοι

«Ενημερώθηκα για το σχέδιο δολοφονίας από την ΜΙΤ (τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες), αλλά είμαι εδώ. Αυτού του είδους οι απειλές δεν θα μας αποπροσανατολίσουν από το μονοπάτι μας. Θα εμείνουμε στη διαδρομή που έχουμε ορίσει, χωρίς φόβο, όπως κάναμε και στις 15 Ιουλίου», είπε αναφερόμενος στην απόπειρα πραξικοπήματος που σημειώθηκε στην Τουρκία το καλοκαίρι του 2016.


Σύμφωνα με πηγές των μυστικών υπηρεσιών, που επικαλείται σε δημοσίευμά της η τουρκική Yeni Safak, υπήρχαν πληροφορίες πως μία ομάδα Τούρκων σχεδίαζε απόπειρα δολοφονίας κατά του Ερντογάν.


«Υπήρχαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για μία πιθανή απόπειρα κατά του προέδρου Ερντογάν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις χώρες Των Βαλκανίων», είπε η ίδια πηγή.



μη βαζεις μαυρο στιχοι
χαλκιδικη κρυφες παραλιες
το τελος του κοσμου ταινια 1999
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

acs courier θεσσαλονικη καλοχωρι

μακρια φορεματα χειμωνιατικα
acs courier θεσσαλονικη καλοχωρι

«Οι δηλώσεις αυτές αποτελούν βαθιά προσβολή για τον Διπλωματικό Κλάδο, καθώς δημιουργούν την εσφαλμένη εντύπωση ότι υφίσταται μεγάλος αριθμός στελεχών του ΥΠΕΞ, που εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις, υπονομεύοντας το κύρος του Υπουργείου και πλήττοντας έτσι την εξωτερική πολιτική της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

Σημειώνει ακόμη πως στο υπουργείο Εξωτερικών «τα κρούσματα διαφθοράς είναι ελάχιστα και αφορούν μεμονωμένες περιπτώσεις», προσθέτοντας πως «η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων όλων των Κλάδων επιτελούν το έργο τους με ευσυνειδησία, αφοσίωση στο καθήκον και σεβασμό της νομιμότητας». «Είναι αυτονόητο», συνεχίζει η ανακοίνωση «ότι υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια για την αποτελεσματικότερη εποπτεία και τον αυστηρό έλεγχο τήρησης της νομιμότητας από όλα τα στελέχη του ΥΠΕΞ».


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται ακόμη λόγος για το «παράδοξο ότι, ενώ ο πρώην ΥΠΕΞ επαίρεται ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του επιδίωξε να καταπολεμήσει φαινόμενα διαφθοράς, στην πράξη, κατά την περίοδο αυτήν, αποδυναμώθηκε σημαντικά ο πρωταρχικός θεσμικός μηχανισμός ελέγχου και εποπτείας του Υπουργείου, ήτοι η Γενική Επιθεώρηση. Μεταξύ άλλων, λόγω μη πλήρωσης της θέσης του Γενικού Επιθεωρητή, δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί επιθεώρηση σε Πρεσβευτική Αρχή, τους τελευταίους δώδεκα μήνες τουλάχιστον».


Τέλος η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων σημειώνει πως ο Διπλωματικός Κλάδος είναι υπερήφανος για τη μακρά παράδοση ήθους και αυταπάρνησης των μελών του, που επιτελούν την αποστολή τους συχνά σε δύσκολες συνθήκες και πάντα με γνώμονα τη διαφύλαξη των εθνικών συμφερόντων.



acs courier θεσσαλονικη καλοχωρι
αποδειξεις που εκπιπτουν 2015

πλατεια κουμουνδουρου 25

ποσο διαρκει ενασ αγωνασ volley
πνευμόνια μεταφραση
πλατεια κουμουνδουρου 25
πλατεια κουμουνδουρου 25

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 99 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Τονάλα, στην πολιτεία Τσιάπας, μεταδίδει το Reuters.


Το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) κατεβάζει το μέγεθος του σεισμού στα 5,7 Ρίχτερ και υπολογίζει στα 60 χλμ. το εστιακό του βάθος. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή ζημιές.


Είναι ο δεύτερος σεισμός μέσα σε δύο ημέρες, αφού το Σάββατο σημειώθηκε ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 Ρίχτερ 12 μίλια από την πολιτεία Οαχάκα, από τον οποίο δεν προκλήθηκαν ζημιές.





Felt #earthquake M5.5 strikes 145 km SE of Salina Cruz (Mexico) 7 min ago. Please report to: https://t.co/WRHieytq7P pic.twitter.com/UIzftjjgf9

— EMSC (@LastQuake) 24 Σεπτεμβρίου 2017


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

ολα σπαστα ολα για χαρη μου

σινε αργυρουπολη φωτο

«Άκουσα πως το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα πιστεύει πως είναι σκάνδαλο όταν οι γυναίκες χορεύουν. Περιμένετε να δείτε πώς θα αντιδράσουν όταν μάθουν πως και οι γυναίκες του Κογκρέσου χορεύουν! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους» γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, πάνω από το βίντεο - απάντηση, στο οποίο χορεύει έξω από το νέο της γραφείο στην Κάπιτολ Χιλ.


ορθοπεδικοι λαμια εοπυυ


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html




I hear the GOP thinks women dancing are scandalous.

Wait till they find out Congresswomen dance too!

Have a great weekend everyone :) pic.twitter.com/9y6ALOw4F6

— Alexandria Ocasio-Cortez (@AOC) 4 Ιανουαρίου 2019


ολα σπαστα ολα για χαρη μου
ολα σπαστα ολα για χαρη μου
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html

εξαγορα ελληνικων θυγατρικων τραπεζων στην κυπρο

θεατρο δευτερα αθηνα
πατερ ημων τι σημαινει
εξαγορα ελληνικων θυγατρικων τραπεζων στην κυπρο

Οι «πράσινοι» μπήκαν φουριόζοι στο ματς με 14-1 και τον Προμηθέα νευρικό να σκοράρει με μία βολή μετά από 3.30 λεπτά αγώνα. Σταδιακά όμως οι παίκτες του Γιατρά αντέδρασαν και κατέβασαν την διαφοράς στους 7 πόντους.


4272125
(Ο Βουγιούκας μαρκάρει τον Τουτζιαράκη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)


Για ένα μικρό διάστημα στο β 10λεπτο η διαφορά έμεινε σταθερή πριν ο Παναθηναϊκός Superfoods πιέσει πολύ στην άμυνα και εκτοξεύσει την διαφορά ακόμη και στους 24 πόντους (52-28).


4272205
(Εντυπωσιακό κάρφωμα από το Θανάση Αντετοκούνμπο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)


Η διαφορά έμοιαζε να εφησυχάζει τους παίκτες του Πασκουάλ, που είχαν το δικό τους μπλακ-άουτ επιθετικά, ενώ στην άμυνα δεν έβγαλαν ενέργεια επιτρέποντας στον Προμηθέα να ξαναμπεί στο ματς με 61-52.


Το σκορ έμεινε σε αυτά τα επίπεδα διαφοράς (65-55) όταν οι «πράσινοι» αφυπνίστηκαν σε άμυνα και επίθεση. Με σερί 23-0 (!) έκαναν το 71-60, 94-60 και πήραν την 4η νίκη τους, που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Γκιστ και Μιλόσεβιτς με 19 πόντους ο καθένας ήταν οι πρώτοι σκόρερ των ομάδων.


4272246
(Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Γκιστ με 19 πόντους - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)


O Προμηθέας θα βρει στη 2 θέση με ρεκόρ 3-1 τους Ολυμπιακό, Κόροιβο και Κολοσσό Ρόδου.


Τα 10λεπτα: 29-22, 52-32 (25-10), 65-52 (11-20), 96-64 (31-12)


(Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά του αγώνα).


Την επόμενη Κυριακή (5/11) είναι προγραμματισμένοι οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας (ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Superfoods 16.00 και Άρης-Ολυμπιακός 18.30) και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου.


Α1 μπάσκετ – 4η αγωνιστική


Σάββατο 28/10
Κολοσσός-ΑΕΚ 82-78
Κόροιβος-Πανιώνιος 68-67
Κύμη-ΓΣΛ Φάρος 70-71
Ρέθυμνο-Λαύριο 73-95
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 87-78


Κυριακή 29/10
Άρης-Ολυμπιακός 55-80


Δευτέρα 30/10
Παναθηναϊκός Superfoods-Προμηθέας 96-64


Α1 μπάσκετ – 5η αγωνιστική


Λαύριο-Κολοσσός (11/3 16.30)
ΓΣΛ Φάρος-Τρίκαλα
Προμηθέας-Κύμη
ΑΕΚ-Κόροιβος
ΠΑΟΚ-Άρης (18.30)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός Superfoods (12/11 17.00)
Ολυμπιακός-Ρέθυμνο (18.00)




εξαγορα ελληνικων θυγατρικων τραπεζων στην κυπρο
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html

ραδιοταξι ναξος

ραδιοταξι ναξος

Η έκθεση θα εγκαινιασθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στις 8 το βράδυ στο Κέντρο Μαρμαρογλυπτικής Τέχνης και θα διαρκέσει μέχρι 15 Μαΐου. Τα εγκαίνια θα πλαισιώσει με μουσικούς ρυθμούς από τον δρόμο ο Dj Bait, σ’ ένα live set βινυλίων με funky, groovy και hip hop ρυθμούς.


ραδιοταξι ναξος

Οι 22 νέοι καλλιτέχνες συμμετέχουν με έργα τους από την «τέχνη του δρόμου» και την Urban Art, με πρωτοποριακές εμπνεύσεις στους χώρους του Κέντρου Τέχνης. Με πολύ διάθεση και νεανικό σφρίγος δημιουργούν έργα του δρόμου, προορισμένα για να παρουσιασθούν στην έκθεση.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html

ζωδιο μερκελ

12


Οι συμμετέχοντες είναι:


Μαρία Βουρβαχάκη, Γιάννης Γαλαίος, Ιάννης Πανταζιδης, Άρης Πορτούλας, Γιώργος Συντιχάκης, Στέφανος Τσίγκος (ΙΖΩ), Κατερίνα Τριανταφύλλου, Δημήτριος Φιλιππής(Τσόσμη), Φρο, Νίκος Χριστοδούλου, Axillefs, Averel, Illo, Kalm 8, Nr4t Astro, Rna Crew, Spen, Laure Shawwah, Τ, Term One, Yugen.


Τα έργα που παρουσιάζονται είναι οι δημιουργίες των καλλιτεχνών της πόλης (του δημόσιου χώρου) μέσα από την οπτική του ιδιωτικού και του μη προσβάσιμου σε όλους. Στόχος είναι μία ένωση του δρόμου, του αληθινού, ζωντανού και ταυτόχρονα απρόσωπου με την ποιότητα και το κύρος που απαρτίζει έναν χώρο τέχνης. Πρόκειται για δημιουργίες πάνω σε χαρτί, καμβάδες, ξύλο, καθώς επίσης φωτογραφία και κατασκευές με υλικά όπως graffiti spray, stencil, λάδια και ακρυλικά.


13



γαλλια συρια
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html

κινημα χωρις μεσαζοντες θεσσαλονικη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html
νέμο πρώτη μέρα σχολείο
μελι χρωμα νουμερο
κινημα χωρις μεσαζοντες θεσσαλονικη

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» η ακτοφυλακή εντόπισε αρχικά τις σωρούς των δύο ψαράδων ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρός και ο τρίτος.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Τρίτης, οι ψαράδες, που επέβαιναν σε βάρκα μήκους περίπου τεσσάρων μέτρων και έπλεαν ανοικτά του ακρωτηρίου Πρασονήσι, επικοινώνησαν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου με συγγενικά τους πρόσωπα και ζήτησαν βοήθεια, καθώς η βάρκα παρουσίασε πρόβλημα.


Αμέσως οι συγγενείς ειδοποίησαν τις αρμόδιες Αρχές και σε ελάχιστα λεπτά απογειώθηκε ελικόπτερο σούπερ πούμα το οποίο διεξάγει έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ εκδόθηκε και έκτακτο σήμα αναζήτησης των τριών ατόμων και της συγκεκριμένης λέμβου, προς όλα τα παραπλέοντα σκάφη νοτιοανατολικά της Ρόδου.




κινημα χωρις μεσαζοντες θεσσαλονικη

φτερο αγορα

αντρας με σεληνη στους ιχθεις
σαλατα μακαρονακι με τονο

Όπως γράφει το ΑΠΕ, η σύρια πρόσφυγας, η οποία διέθετε τρίπτυχο δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία και μπορούσε να φύγει από τη Μυτιλήνη, επιβιβάσθηκε λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ της Πέμπτης στο πλοίο «Αριάδνη» προκειμένου να αναχωρήσει για τον Πειραιά.


Έσπευσε, όμως, να τη βοηθήσει ο 24χρονος γιος της ο οποίος δεν διέθετε το σχετικό έγγραφο και κουβαλούσε τη βαλίτσα της. Αυτή τη βαλίτσα ήλεγξαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος και μέσα της βρήκαν τον άλλο της γιο, έναν 23χρονο, ο οποίος με αυτόν τον πολύ περίεργο τρόπο προσπαθούσε να αναχωρήσει για τον Πειραιά. Και οι τρεις συνελήφθησαν.


Η φωτογραφία είναι συγκλονιστική...


myt1111


φτερο αγορα



φτερο αγορα
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html

πολα ανδ αρτ

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html
πολα ανδ αρτ

Η αύξηση του ύψους στις διαστημικές αποστολές δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο και αποδίδεται στην έλλειψη βαρύτητας, που δεν συμπιέζει προς τα κάτω τη σπονδυλική στήλη και τους μεσοσπονδύλιους δίσκους. Συνήθως, όμως, η αύξηση του ύψους των αστροναυτών δεν ξεπερνά κατά μέσο όρο τα 3-5 εκατοστά.


Ο 41 ετών Κανάι, ο οποίος μετέβη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τον περασμένο μήνα για μια αποστολή που θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες, έγραψε την Δευτέρα στο Twitter ότι έχει να κάνει μια "μεγάλη ανακοίνωση".


"Μετρήθηκε το ύψος μου εδώ στο διάστημα και κατά κάποιο τρόπο, κάπως, ψήλωσα κατά 9 εκατοστά! Μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες πήρα πολύ ύψος, κάτι που έχει να μου συμβεί από το Γυμνάσιο".


"Αυτό με κάνει λίγο να ανησυχώ ότι μπορεί να μη χωράω στα καθίσματα του Σογιούζ κατά την επιστροφή μας".


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html


pic.twitter.com/Z0U1VN4FX5

— 金井 宣茂 (@Astro_Kanai) December 25, 2017


πολα ανδ αρτ
certificate of incorporation oklahoma
τι θα γινει η ελλαδα

Tuesday, February 26, 2019

το πιο ελαφρυ σιδερο

το πιο ελαφρυ σιδερο

«Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της συνάδελφου που κόπηκε το νήμα της ζωής της την ώρα που προετοιμαζόταν να ανέβει στο απορριμματοφόρο ενώ είχε εκτελέσει τη βάρδια της το πρωί. Άλλο ένα θύμα έρχεται να προστεθεί στο μαύρο κατάλογο. Η συναδέλφισσα έπεσε θύμα της εντατικοποίησης, της δουλείας σε ακατάλληλες συνθήκες εργασίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.


«Η συγκεκριμένη ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών (το ένα ΑΜΕΑ), αγωνίστρια της ζωής, αντιπάλευε τις πολιτικές που της στερούσαν το δικαίωμα σε μια ζωή χωρίς εργασιακή ανασφάλεια.


Η Διοίκηση του Δήμου φέρει βαρύτατες ευθύνες καταρχήν γιατί έβαλε τη συνάδελφο να ξαναδουλέψει σε διάστημα μικρότερο των 24ώρων. Όλο το προηγούμενο διάστημα επικαλούταν την ασφάλεια και τη υγεία των πολιτών και την ίδια στιγμή έγραφε στα παλιά της τα παπούτσια την ασφάλεια των εργαζομένων» σημειώνει το Συνδικάτο ΟΤΑ και προσθέτει:


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_112.html

«Συνάδελφοι η επίθεση της κυβέρνησης και της πλειοψηφίας των δημοτικών αρχών το επόμενο διάστημα θα ενταθεί ακόμα περισσότερο. Σκοπός και στόχος τους είναι η υλοποίηση της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και η ικανοποίηση των απαιτήσεων των εκπροσώπων του μεγάλου κεφαλαίου. Θέλουν να καταργήσουν ότι δικαιώματα και κατακτήσεις μας έχουν απομείνει προκειμένου να εξασφαλίσουν τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Ήδη έχουν αποφασίσει και μέχρι το τέλος του χρόνου θα πάνε στη κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι εμείς θα πεθάνουμε στα σκαλοπάτια του απορριμματοφόρου».


αρτεμισ μεντιουμ

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην επιτρέψουν σε κανέναν να παίζει με την υγεία και την ασφάλεια μας. Η υγεία και η ασφάλεια μας αφορά όλους. Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει για ακόμα μια φορά τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της συναδέλφου» καταλήγει.



το πιο ελαφρυ σιδερο
παρελθον φαιη σκορδα
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html

σχολη προπονητων σωματικης διαπλασης

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html
μάρκους σλότερ παναθηναικος

Αυτό εκμυστηρεύτηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ λίγες ώρες μετά την εκφώνηση της σημαντικής ομιλίας του στο ημικύκλιο του Στρασβούργου για την κατάσταση της Ευρώπης, όπου παρουσίασε το όραμα του για την αναγέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ σε ένα κλειστό κύκλο 6 δημοσιογράφων από μεγάλα μέσα της Ευρώπης τα οποία επέλεξε για να δώσει συνέντευξη.


Ερωτηθείς σχετικά με την σχέση δημοσιονομικής πειθαρχίας και ανάπτυξης και πως μπορεί αυτή να έρθει στην Ελλάδα χωρίς μεγάλες επενδύσεις ο κ. Γιούνκερ αναφέρθηκε στο Σύμφωνο Σταθερότητας και στις ευκαιρίες που δίνονται.


επιτροπή περιβάλλοντος βουλής


«Πρόσφερα εγώ ο ίδιος στην Ελλάδα 35 δισεκατομμύρια για να θέσει σε εφαρμογή μεταρρυθμίσεις που θα ευνοούσαν την απασχόληση. Οι Έλληνες έβαλαν έναν ορισμένο χρόνο για να απορροφήσουν αυτούς τους πόρους. Η Ελλάδα κάνει προσπάθειες και σωστές κινήσεις, πρέπει να το πούμε, μετά από όσα έγιναν όμως για να εξασφαλισθεί η παραμονή της χώρας στην ζώνη του ευρώ. Είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές που έρχονται στην μνήμη μου για την πολιτική βούληση σε μια εποχή που ήταν πολλοί περισσότεροι εκείνοι που επιθυμούσαν την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ από εκείνους που ήθελαν με οποιοδήποτε τίμημα να παραμείνει. Και για την κατάσταση της Ελλάδας έχω πλήρη επίγνωση.



-Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα σας;
- Ναι


σχολη προπονητων σωματικης διαπλασης

Θυμίσαμε στο κ. Γιούνκερ δηλώσεις του άλλοτε προέδρου της Κομισιόν Ζακ Ντελόρ όταν είχε ερωτηθεί το 1992 (τότε που ακόμη ήταν στα σπάργανα το κοινό νόμισμα) αν ποτέ θα προσχωρούσε και η δραχμή και είχε πει "Ναι αλλά θα πρέπει να σφίξουν οι Έλληνες το ζωνάρι και να κάνουν θυσίες." Και θέσαμε το ερώτημα:


- Σήμερα που η Ελλάδα είναι πλήρες μέλος της ευρωζώνης δεν ζητάνε από τους Έλληνες απλά να σφίξουν μόνο το ζωνάρι αλλά και να ξεντυθούν. Αναρωτιέται λοιπόν ο μέσος Έλληνας, πότε θα σταματήσει η λιτότητα;


- Γιούνκερ: "Πρέπει να πούμε ότι οι Έλληνες απέδειξαν ότι έχουν απίστευτο κουράγιο. Κυρίως η πλευρά η πιο φτωχή της ελληνικής κοινωνίας. Όταν ήμουν πρόεδρος στο Eurogroup, λιγότερο τώρα, τηλεφώνησα με διάφορες ευκαιρίες σε φίλους στην Ελλάδα. Μίλησα με την κυβέρνηση αλλά κυρίως θέλησα να μάθω την ατμόσφαιρα και το κλίμα στους δρόμους. Στα φαρμακεία, στα μαγαζιά, στις κλινικές και οι ελληνικές αρχές στο σύνολο τους απαντούσαν ότι αφήνουμε τις μεταρρυθμίσεις για αργότερα. Θα ήταν λιγότερο οδυνηρές αν προχωρούσαν την στιγμή που έπρεπε. Χρειαζόταν μεγαλύτερο κουράγιο για να διατηρηθεί η Ελλάδα στην ζώνη ευρώ από εκείνο που χρειαζόταν η ίδια η Ελλάδα"


«Καρφιά» και αιχμές για Ερντογάν


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής άσκησε δριμύτατη κριτική στην Τουρκία. Τόνισε ότι η Τουρκία έχει απομακρυνθεί πολύ από την Ε. Ε και επανέλαβε ότι «οι δημοσιογράφοι ανήκουν στα γραφεία σύνταξης, όχι στις φυλακές. Ο χώρος τους είναι εκεί που επικρατεί η ελευθερία έκφρασης.»


Σχολιάζοντας την στάση του Ερντογάν αν και όπως είπε δεν είναι ο μόνος ο κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ χαρακτήρισε απαράδεχτες τις προκλήσεις:
" Δεν θα δεχθώ ποτέ από ορισμένους πολιτικούς, σημείωσε να προσβάλλουν άλλες χώρες της Ευρώπης και τους ηγέτες τους λέγοντας είστε όλοι ναζί και ρατσιστές"


Έχω την αίσθηση, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι κάποιοι στην Τουρκία επιθυμούν την αποτυχία των διαπραγματεύσεων" "Εκπλήσσομαι συνέχισε - γιατί έχω καλές σχέσεις με τον Ερντογάν - ότι δεν χρησιμοποιεί την ίδια γλώσσα όταν μιλάμε στο τηλέφωνο ούτε ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση.


Σχετικά με το πάγωμα των διαπραγματεύσεων όπως έχει ζητήσει το Ευρωκοινοβούλιο ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ εκτίμησε ότι δεν θα πρέπει στην Τουρκία να απογοητευτούν αυτοί που στρέφονται αληθινά προς την Ευρώπη και να γλιστρήσει η Τουρκία προς αραβικές κατευθύνσεις.




σχολη προπονητων σωματικης διαπλασης
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

υπολογισμος τοκων δανειου αυτοκινητου

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html
επαγομενη ηεδ
Τραγωδία στο Αιγαίο: Νεκρός ο επιβάτης του Blue Star Naxos που έπεσε στη θάλασσα

Τραγικό τέλος στις αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που νωρίς το βράδυ της Τρίτης (31/1) έπεσε από το πλοίο Blue Star Naxos


Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε στις 23:00 περίπου το βράδυ από πλωτό του Λιμενικού Σώματος που συμμετείχε στις έρευνες χωρίς τις αισθήσεις του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπνεθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ της Τρίτης (30/1) όταν και σήμανε συναγερμός για έναν άνδρα ηλικίας 60 περίπου ετών ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star Naxos.


αρσενιου συγκεντρωσου lyrics

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου προκειμένου να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Το χρονικό της τραγωδίας

Απίστευτο περιστατικό συνέβη εν πλω στο δρομολόγιο του Blue Star Naxos το οποίο αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης 30/1 από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα νησιά Σύρο - Πάρο - Νάξο - Ηρακλειά - Σχοινούσα - Κουφονήσια - Κατάπολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newbomb.gr, ύστερα από επικοινωνία με το Λιμεναρχείο Σύρου το οποίο επιβεβαίωσε την πτώση ενός άνδρα ηλικίας περίπου 60 ετών, λίγο μετά τις 8 το βράδυ κι ενώ το πλοίο βρισκόταν ανάμεσα σε Γυάρο και Σύρο, τέσσερα ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σύρου.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου ΓΕΝ, στις έρευνες εντοπισμού του άνδρα συμμετέχουντρία παραπλέοντα πλοία, ένα ταχύπλοο ιδιώτη, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και δύο σκάφη του Λιμενικού και το Blue Star Delos που βρίσκεται στην περιοχή.

Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να είναι καλές, ωστόσο, έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας εξαιτίας της νύχτας.

Αυτή τη στιγμή γίνεται καταμέτρηση των επιβατών του πλοίου, καθώς τα εισιτήρια είναι ονομαστικά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που αναπαράγονται από τα τοπικά μέσα, αναφέρουν πως ο άνδρας περιφερόταν στο χώρο του καταστρώματος και ξαφνικά σκαρφάλωσε στα προστατευτικά κάγκελα, δείχνοντας ότι θέλει να πηδήξει στη θάλασσα. Κάποιοι συνεπιβάτες του που αντιλήφθηκαν τις προθέσεις του, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά εκείνος πρόλαβε να πέσει στα παγωμένα νερά.



υπολογισμος τοκων δανειου αυτοκινητου
υπολογισμος τοκων δανειου αυτοκινητου
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html

λεωφόρος μαραθώνος γέρακας

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html

«Έχουμε πολλές κόκκινες γραμμές», υπενθύμισε κατά την πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά τις εκλογές της Κυριακής, υπογραμμίζοντας ότι το χαρτοφυλάκιο των Εσωτερικών είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων του κόμματός του.


Έχοντας συγκεντρώσει το 26% των ψήφων στις εκλογές, το FPO έχει αναχθεί σε μεγάλο παίκτη στον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού μετά τις εκλογές, στις οποίες κέρδισε το Λαϊκό Κόμμα του Σεμπάστιαν Κουρτς με 31,5%. Οι Σοσιαλδημοκράτες του απερχόμενου καγκελάριου Κρίστιαν Κερν συγκέντρωσαν το 26,9%.


Ο 48χρονος Στράχε υπογράμμισε ότι θεωρεί πως «δεν υπάρχει λόγος να πιεστούμε» στις διαπραγματεύσεις που θα ξεκινήσουν στο τέλος της εβδομάδας.


λεωφόρος μαραθώνος γέρακας

«Δεν θα συμμετάσχουμε στον κυβερνητικό συνασπισμό ανεξαρτήτως κόστους. Πρέπει να εφαρμοστούν κάποια στοιχεία του προγράμματός μας, διαφορετικά δεν θα έχει νόημα», εξήγησε.




λεωφόρος μαραθώνος γέρακας
αρρωστιες του νυχτολουλουδου
σαββας ξηρος εκρηξη
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html

μονιμος κατοικος εξωτερικου

Η κυβέρνηση με το άρθρο 71 του πολυνομοσχεδίου καταργεί την έκπτωση στη φορολογία που είχαν έως σήμερα οι βουλευτές στη βάση της οποίας το 25% των δηλωθέντων εισοδημάτων τους να είναι αφορολόγητο. Το συγκεκριμένο προνόμιο είχε παραχωρηθεί στους βουλευτές μέσω της παραγράφου 1 του άρθρου 5 του Ζ' ψηφίσματος του έτους 1975 και αφορούσε την έκπτωση από το φορολογητέο ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης όλων των δαπανών άσκησης του λειτουργήματος του βουλευτή.


Αυτό σημαίνει πως για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από την 11 Ιανουαρίου 2017 οι βουλευτές θα φορολογούνται όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι πολίτες. Να σημειωθεί δε πως η ετήσια αύξηση των εσόδων από την κατάργηση της έκπτωσης στους βουλευτές υπολογίζεται από το 2018 και έπειτα στα 44 εκατ. ευρώ.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

Ωστόσο, η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής ανέδειξε μια άλλη πτυχή της υπόθεσης αυτής δείχνοντας το πως η περικοπή των φορολογικών προνομίων των βουλευτών θα επηρεάσει και το μισθολόγιο των δικαστικών. Συγκεκριμένα επί του άρθρου 71 η έκθεση αναφέρει τα εξής:


σειριακή θύρα

μονιμος κατοικος εξωτερικου

«Με την προτεινόμενη ρύθμιση καταργούνται τα δύο τελευταία εδάφια της παρ. 1 του άρθρου 5 του Ζ΄ Ψηφίσµατος του έτους 1975 (Α΄ 23) της Ε΄ Αναθεωρητικής Βουλής, τα οποία ορίζουν ότι «κατά την εκκαθάριση του φόρου εισοδήµατος από την αρµόδια δηµόσια οικονοµική υπηρεσία,» από το υποκείµενο σε φόρο εισοδήµατος ποσό της βουλευτικής αποζηµίωσης «αφαιρείται ποσό ίσο µε το 25% του ακαθάριστου ποσού της βουλευτικής αποζηµίωσης ως τεκµαρτό ποσό για την κάλυψη των δαπανών µίσθωσης πολιτικών γραφείων και λοιπών δαπανών άσκησης του λειτουργήµατος».


πως βαζω διαγωνισμο στο facebook


μονιμος κατοικος εξωτερικου
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html

μαρκος σεφερλης θεατρο θεσσαλονικη

φώτης σπυρόπουλος δικηγόρος
μαρκος σεφερλης θεατρο θεσσαλονικη
μαρκος σεφερλης θεατρο θεσσαλονικη

Το στέλεχος του ΔΝΤ αναφερόμενο στις αποφάσεις του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου για το ελληνικό χρέος είπε πως είναι καλοδεχούμενες, αλλά προσέθεσε πως «δεν αρκούν για να το καταστήσουν βιώσιμο σε βάθος χρόνου».


Ο ίδιος αποσαφηνίσε ότι το ΔΝΤ θεωρεί τον στόχο του 1,5% του ΑΕΠ ρεαλιστικό και ότι δεν ζητά πρόσθετη λιτότητα, αλλά ένα πρόγραμμα που να βασίζεται σε πλεονάσματα 1,5% του ΑΕΠ.


Σε αντίθεση περίπτωση εάν υλοποιηθεί το σχέδιο των Ευρωπαίων περί 3,5% πρωτογενούς πλεονάσματος αυτό θα σημαίνει την υποχρεωτική λήψη πρόσθετων μέτρων.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html


Εφόσον οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι συμφωνήσουν σε ένα στόχο 3,5% τότε θα πρέπει να συνοδεύεται από αξιόπιστα μέτρα», είπε το στέλεχος του ΔΝΤ, προσθέτοντας πως για να μετάσχει χρηματοδοτικά στο πρόγραμμα το Ταμείο θα πρέπει να διασφαλίσει πως αυτό βασίζεται σε αξιόπιστους στόχους και πολιτικές.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html


Ο ίδιος είπε πως το ΔΝΤ θα δημοσιεύσει την ανάλυση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους ως μέρος της έκθεσης του άρθρου 4 για την Ελλάδα. Θα στηριχθεί δε, σε παραδοχές που θα προκύψουν από τις αποφάσεις για την ελάφρυνση του χρέους και το ύψος των πλεονασμάτων και της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Ο Ράις είπε ότι δεν έχει καθοριστεί ημερομηνία για το πότε η έκθεση θα εξετασθεί στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ.


Ερωτηθείς από την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Λένα Αργύρη για τις συζητήσεις μεταξύ θεσμών και Ελλάδας για τα πρωτογενή πλεονάσματα ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ τόνισε εμφατικά και επανειλημμένα ότι «οι πολιτικές που εμπεριέχονται στο πρόγραμμα του ESM είναι συμβατές μόνον με πλεόνασμα 1,5% του ΑΕΠ».


Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλου πως το ΔΝΤ στο Eurogroup πίεσε την ελληνική κυβέρνηση για νέα μέτρα και όχι τους Ευρωπαίους εταίρους για μείωση των πλεονασμάτων, ο Ράις ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να αναφερθεί στο τι συνέβη στο συμβούλιο, και τοποθετήθηκε ξανά υπέρ του στόχου για πλεόνασμα 1,5%.



«Δεν νομίζω πως υπάρχει αμφιβολία για τη θέση μας. Προτιμούμε το στόχο του 1,5% διότι είναι ρεαλιστικός και περιλαμβάνει λιγότερη λιτότητα για τους Έλληνες. Θέλουμε μια λύση για το χρέος που να σχετίζεται με αυτό το στόχο», σημείωσε το στέλεχος του ΔΝΤ, προσθέτοντας πως το περιεχόμενο του προγράμματος του ESM είναι ζήτημα της Ελλάδος και των Ευρωπαίων.





τι τρωει μια χελωνα

γιούλη γεωργοπουλου

καυστηρας βλαβη
γιούλη γεωργοπουλου

«Βαρύτατα εκτεθειμένος είναι και ο κ. Τσίπρας που εξακολουθεί να καλύπτει τον συναρχηγό του, ο οποίος έφτασε στο σημείο να υποβάλλει ακόμη και πλαστά έγγραφα στην βουλή σε μια απεγνωσμένη προσπάθειά του να συγκαλύψει τη σκοτεινή υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί.


Την απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου φανερώνει και η σημερινή επιλογή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να αναιρέσουν την προηγούμενη απόφασή τους, η οποία, όπως παραδέχθηκε ακόμη και ο κ. Φίλης, εκθέτει την κυβέρνηση ηθικά και πολιτικά», επισημαίνει η ΝΔ και τονίζει:.


τροχαιο ατυχημα τραγουδιστη


Η Νέα Δημοκρατία δεν θα νομιμοποιήσει τη διαδικασία συγκάλυψης και θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλει δεν θέλει η Κυβέρνηση θα απαντηθούν.


Πόσο μάλλον όταν ακόμη και η κυβερνητική πλειοψηφία εισηγούμενη την ακύρωση της συμφωνίας, αναγνωρίζει πλέον και τυπικά ότι η Ελλάδα έχασε 66 εκ. ευρώ εξαιτίας της επιμονής του Υπουργού Άμυνας κ. Καμμένου να χρησιμοποιήσει ως μεσάζοντα τον κ. Παπαδόπουλο.




γιούλη γεωργοπουλου
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html

ενωση θεσσαλιασ καρδιτσα

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_50.html
νικος αλιαγας συνεντευξη

Ο μεγάλος όγκος ενστάσεων που είχαν κατατεθεί μετά την δημοσιοποίηση των προσωρινών πινάκων είχε δημιουργήσει καθυστερήσεις στην διαδικασία, όμως η πιθανότερη ημερομηνία ανάρτησης των τελικών αποτελεσμάτων είναι η Πέμπτη 23 Μαρτίου ή η Παρασκευή 24 Μαρτίου.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html

ενωση θεσσαλιασ καρδιτσα

Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την πρόσληψη χιλιάδων ανέργων με συμβάσεις οκτώ μηνών. Η εγκυρότητα του διαγωνισμού δεν κινδυνεύει καθώς οι αρμόδιοι υπάλληλοι προχώρησαν την διαδικασία με πολύ προσεκτικά βήματα.


Μετά την ανάρτηση των τελικών πινάκων με τους επιτυχόντες θα ακολουθήσει αυτόματη διαδικασία τοποθέτησης υπαλλήλων στους Δήμους.


ξεχαρβαλωμένος συνώνυμα

ενωση θεσσαλιασ καρδιτσα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την προκήρυξη του προγράμματος:


Βήμα 1ο: Μετά την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των ΚΠΑ2, όπου είναι εγγεγραμμένοι οι άνεργοι, καλούν τους ωφελούμενους, που έχουν επιλεγεί προς τοποθέτηση εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών, με κάθε πρόσφορο μέσο όπως ηλεκτρονική αλληλογραφία, έγγραφη πρόσκληση καθώς και τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να υποδειχτούν στους Επιβλέποντες Φορείς, δηλαδή τους δήμους».


Βήμα 2ο: Στη συνέχεια «οι ωφελούμενοι προσέρχονται στην αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους και παραλαμβάνουν συστατικό σημείωμα προκειμένου να υποδειχτούν στους Επιβλέποντες Φορείς, όπου, εκτός από τα στοιχεία του ωφελούμενου, αναφέρεται ρητά ότι:


γεωγραφικες συντεταγμενες παρισι

Είπε η κ. Σπυράκη: «Ο κ. Τσίπρας θα κληθεί την Δευτέρα στην Βουλή να απαντήσει στα εξής ερωτήματα: γιατί σε διακρατική συμφωνία υπάρχει μεσάζοντας, ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλος και ποια είναι η σχέση του με τον κ. Καμμένο, σε ποιες αγοραπωλησίες έχει εμπλακεί. Η ελληνική πλευρά μιλάει για 300.000 βλήματα ενώ οι Σαουδάραβες ενδιαφέρονται μόνο για 100.000 βλήματα. Κατά τον κ. Καμμένο η σύμβαση έχει υπογραφεί, άρα η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει εισπράξει 66 εκατομμύρια ευρώ». Ανέφερε ακόμη, ότι η ΝΔ θα παρουσιάσει στοιχεία που δείχνουν σχέση του κ. Παπαδόπουλου με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_3.html

μαθαινω υπολογιστες

ατομικό δελτίο υγείας του μαθητή (αδυμ)

Έκανε αναφορά και στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι συζήτηση που έχει προκύψει έρχεται μετά τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων που ακολούθησε τις αποκαλύψεις του Τύπου και αφορούν τη σύμβαση με την Σαουδική Αραβία.


Σε ερώτηση για την τοποθέτηση του Νικήτα Κακλαμάνη που άφησε αιχμές για τη χρήση απόρρητων εγγράφων από τον κ. Λοβέρδο, η κ. Σπυράκη απάντησε ότι «ο κ. Κακλαμάνης έχει κάνει δηλώσεις στην “Εφημερίδα των Συντακτών” και ακολουθεί απολύτως τη γραμμή της ΝΔ».


Όσον αφορά τη συζήτηση για τα απόρρητα έγγραφα, η κ. Σπυράκη αναρωτήθηκε: «Τι έχει να κρύψει η κυβέρνηση και δεν θέλει να δουν οι βουλευτές έγγραφα που αφορούν αγοραπωλησία 66 εκατομμυρίων ευρώ;».



γεωγραφικες συντεταγμενες παρισι
γεωγραφικες συντεταγμενες παρισι
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html

νομαρχια χαλκιδικης τηλεφωνα

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html
νομαρχια χαλκιδικης τηλεφωνα

Η είδηση του θανάτου του μεταδίδεται από την Washington Post.


Γεννημένος στο Λονδίνο, ο Μπέρναρντ Λιούις δίδαξε επί σειρά ετών στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον, στο Νιου Τζέρσεϊ, ήταν σαφώς φιλο-ισραηλινός και επρόσκειτο στους Αμερικανούς νεοσυντηρητικούς.


μουσικη διαφημιση ζαγορι

«Για ορισμένους, είμαι μια μεγάλη ιδιοφυΐα. Για άλλους, είμαι η ενσάρκωση του διαβόλου», είχε πει σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2012 στην Chronicle of Higher Education.


νομαρχια χαλκιδικης τηλεφωνα

Ιδιαίτερα είχε αμφισβητήσει το γεγονός της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους το 1915, προσφέροντας στην Τουρκία την επιστημονική υποστήριξή του λέγοντας πως η θέση περί γενοκτονίας είναι «η αρμενική εκδοχή» της Ιστορίας.


Μεταξύ των πολυάριθμων έργων του, ορισμένα από τα οποία έχουν μεταφραστεί και στα ελληνικά, είναι «Οι Άραβες στην Ιστορία», «Το Ισλάμ σε κρίση», «Ισλάμ και κοσμικότητα», «Η πολιτική γλώσσα του Ισλάμ».



montreux vevey bus
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_132.html

μακαρονακι κοφτο με κιμα καλλιδης

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html
μακαρονακι κοφτο με κιμα καλλιδης
Θρίλερ με τον φαντάρο: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στον πατέρα του και η εξαφάνιση - μυστήριο

Συναγερμός για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου – Χάθηκαν τα ίχνη του ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» - Τι έγραφε στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε στη φίλη του – Τι είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα του – Τα νέα στοιχεία του θρίλερ


Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η μυστηριώδης εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» που επέβαινε επιστρέφοντας από τη Χίο όπου υπηρετούσε στον Πειραιά.


αποκριατικα σχεδια στα νυχια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο πατέρας του νεαρού αλλά και η κοπέλα του, η οποία ήταν το τελευταίο άτομο που επικοινώνησε μαζί του αποκαλύπτουν τα όσα τους είχε πει ο 23χρονος Τάκης Κολλιαδέλης λίγο πριν εξανανιστεί.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_85.html

ιδ επκα

«''Ή μου την έχουν φυλαγμένη στο Λιμάνι ή στον Πειραιά''. Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Κολλιαδέλης.

Το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος φαντάρος είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα αλλά και στην κοπέλα του το φόβο που ένιωθε.

«Μου είπε ότι φοβόταν και ότι θα τα λέγαμε όταν έρθει κάτω». Επέστρεφε στον Πειραιά από τη Χίο όπου υπηρετούσε και είχε ζητήσει αναβολή λόγω υπερβολικού στρες όπως αποκάλυψε ο πατέρας. Τα ίχνη του χάθηκαν μέσα στο πλοίο.

«Έπνεαν ισχυροί άνεμοι αλλά κάτι έχει συμβεί, δεν υπάρχει περίπτωση ...Ας βρεθεί το παιδί», πρόσθεσε ο πατέρας.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του και μετά η σιγή

Τελευταία φορά που τον είδε ο φίλος του που ήταν μαζί ήταν στο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 1:30. Λίγη ώρα αργότερα στις 2:15 έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του. Της έγραφε «σε λίγο θα πέσω για ύπνο». Το τελευταίο σήμα του κινητού του εξέπεμψε μετά από ένα τέταρτο, ανοιχτά της Τήνου και από τότε σιγή.

«Το τελευταίο στίγμα του κινητού είναι 2:30 η ώρα, 11χλμ βόρεια της Τήνου, είχε 6 μποφόρ, τα μποφόρ μπορεί να βοηθάνε προς τα που πήγε, αν έχει πέσει στη θάλασσα», υποστήριξε η κοπέλα του αγνοούμενου φαντάρου.

Τα αναπάντητα ερωτήματα και τα σενάρια

Τα σενάρια πολλά. Έπεσε στη θάλασσα; Τον έριξαν; Κρύβεται κάπου; Ποιος και γιατί να ήθελαν να κάνουν κακό στον 23χρονο φαντάρο;

Η οικογένειά του είναι πεπεισμένη ότι κάτι έχει συμβεί στο παιδί πάνω στο πλοίο και κάνει έκκληση όποιος είδε κάτι να βοηθήσει.

«Έχουμε τρελαθεί όλοι. Δεν είναι δυνατόν 860 άτομα να μην έχει δει κάποιος κάτι μέσα στο πλοίο», είπε η θεία του.

Μέχρι αυτήν τη ώρα οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σκάφη του Λιμενικού της Frontex όπως και ελικόπτερο δύναμης Frontex «χτενίζουν» το Αιγαίο από τα σημεία που πέρασε το «Nήσος Ρόδος». Στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο Τάκης εθεάθη για τελευταία φορά στο κατάστρωμα του πλοίου στη μία και μισή με δύο τα ξημερώματα. Λίγη ώρα αργότερα στις δύο και τέταρτο, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του, στο οποίο της έγραφε «σε λίγο θα πέσω για ύπνο». Το τελευταίο σήμα του ενός από τα δύο κινητά του, εξέπεμψε μετά από ένα τέταρτο, ανοιχτά της Τήνου.

Κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr στο πλοίο βρέθηκαν το σακ βουαγιάζ του με τα προσωπικά του αντικείμενα και το sleeping bag που είχε στρώσει για να κοιμηθεί στο εσωτερικό του πλοίου. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από επιστήμονα για την κακοκαιρία που έπληξε την Ελλάδα – Τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια


Θρίλερ με τον φαντάρο: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στον πατέρα του και η εξαφάνιση μυστήριο
01
Θρίλερ με τον φαντάρο: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στον πατέρα του και η εξαφάνιση μυστήριο












μακαρονακι κοφτο με κιμα καλλιδης

Monday, February 25, 2019

μεσιτικα πανοραμα θεσσαλονικη

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html
μεσιτικα πανοραμα θεσσαλονικη

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.


νοσοκομεια που εφημερευουν στην αθηνα

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


μεσιτικα πανοραμα θεσσαλονικη

Αττική


καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν.


άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Το βράδυ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη δυτική Μακεδονία και πιθανώς στην κεντρική Μακεδονία, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη δυτική Μακεδονία, οπού τα φαινόμενα τη νύχτα πιθανόν να είναι ισχυρά.


άνεμοι: μεταβλητοί και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη νύχτα στη δυτική Πελοπόννησο (κυρίως τη βορειοδυτική) θα είναι κατά τόπους ισχυρά.


άνεμοι: στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά στο Ιόνιο 6 στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς.


θερμοκρασία: από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές το βράδυ στην κεντρική Στερεά και τη Θεσσαλία.


άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 03 έως 19 βαθμούς Κελσίου.



εκποιηση αυτοκινητων
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html

παραθαλάσσια σπίτια

φωτια κερκυρα φρουριο
παραθαλάσσια σπίτια
παραθαλάσσια σπίτια

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, τον μήνα Σεπτέμβριο η αύξηση των εσόδων ξεπέρασε το 20% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, ενώ σε διψήφιο αριθμό είχε κινηθεί και η αύξηση των εισόδων τον Ιούλιο κατά 12,12% και τον Αύγουστο κατά 10,72%.


Τα παραπάνω αποτελέσματα καταδεικνύουν τη δυναμική του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο έχει εισάγει νέες υπηρεσίες προς όφελος του επιβατικού κοινού, όπως ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική (πακέτο εισιτηρίων 10+1, 5+0, διπλό μετ' επιστροφής), φόρτιση προσωποποιημένης κάρτας μέσω κινητού τηλεφώνου και αγορά / επαναφόρτιση εισιτηρίου με πιστωτική κάρτα στο σύνολο του δικτύου (298 αυτόματα μηχανήματα, εκδοτήρια της ΟΣΥ και της ΣΤΑΣΥ, δίκτυο 500 περιπτέρων).


Ενδεικτικό είναι ότι οι προσωποποιημένες κάρτες ATH. ENA Card έχουν ξεπεράσει κάθε αρχική πρόβλεψη, καθώς προσεγγίζουν το 1 εκατομμύριο, ενώ αξιοσημείωτη είναι η διάθεση και των ανώνυμων καρτών (420.000).


«Η ανοδική τάση των εσόδων συνεχίζεται και τον Οκτώβριο, ενώ το επόμενο διάστημα σχεδιάζουμε διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων του ηλεκτρονικού εισιτηρίου» υπογραμμίζει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης.


Σημαντικά τα πλεονεκτήματα των καρτών έναντι των εισιτηρίων


Ο Οργανισμός συστήνει στο επιβατικό κοινό τη χρήση προσωποποιημένης ή απρόσωπης κάρτας έναντι του πολλαπλού εισιτηρίου.


Η προσωποποιημένη ATH. ENA Card μπορεί να φορτιστεί ταυτόχρονα με έως δύο προϊόντα κομίστρου και χρηματική αξία, δηλαδή με προϊόντα μεγάλης ή μικρής χρονικής διάρκειας (π. χ. 30, 90, 180 ή 365 ημερών, 5 ημερών, 3 ημερών), λαμβάνοντας υπόψη ότι μόνο ένα από αυτά μπορεί να είναι ενεργό κάθε χρονική στιγμή (το δεύτερο ξεκινά μετά τη λήξη του πρώτου) και / ή με χρήματα, ώστε να λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό πορτοφόλι.


Αντίστοιχα, η ανώνυμη ATH. ENA Card μπορεί να φορτιστεί με έως δύο προϊόντα μικρής χρονικής διάρκειας ή με χρήματα, ώστε να λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό πορτοφόλι.


Τέλος, το εισιτήριο ATH. ENA Ticket μπορεί να φορτιστεί μόνο με ένα προϊόν μικρής διάρκειας και επαναφορτίζεται, μόνο εφόσον έχει καταναλωθεί η αξία κομίστρου του.



επεισόδια λεωφόρου
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html

το μεγαλυτερο αβ βασιλοπουλος

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

Σε ό, τι αφορά το κομμάτι των θετικών και αρνητικών μέτρων για την περίοδο για μετά το τέλος του προγράμματος, το υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας τόνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι για το 2019 το 1% θα προέρχεται από τη μείωση της συνταξιοδοτικής δαπάνης, ενώ τα αντίστοιχα θετικά μέτρα, ύψους 1%, για την ίδια χρονιά, προβλέπουν:


το μεγαλυτερο αβ βασιλοπουλος


  • Επιδότηση ενοικίου. Συγκεκριμένα, προβλέπεται μέση επιδότηση περίπου 1.000 ευρώ, το χρόνο, σε 600.000 οικογένειες.

  • Ενίσχυση του επιδόματος του πρώτου και δεύτερου παιδιού, συνολικού κόστους 260 εκατ. ευρώ.

  • Επέκταση των σχολικών γευμάτων, για να καλυφθεί ο μισός πληθυσμός των παιδιών σε δημοτικά και γυμνάσια σχολεία.

  • Επέκταση του προγράμματος των βρεφονηπιακών σταθμών, για να καλύψουν το ένα τρίτο των παιδιών, ηλικίας έως 4 ετών.

  • Το μέτρο της μείωσης της συμμετοχής στα φάρμακα θα επεκταθεί σε όλον τον πληθυσμό, όχι μόνο στους συνταξιούχους, με εισοδηματικά κριτήρια.

  • Ένα σημαντικό πακέτο της τάξεως των 250 εκατ. ευρώ προορίζεται για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ένα αντίστοιχο πακέτο θα πάει στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων για αναπτυξιακά προγράμματα.


Αναφορικά με τα εργασιακά και, ειδικότερα, σε ό, τι αφορά τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, το υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας σημείωσε ότι θα νομοθετηθεί η επαναφορά της αρχής της ευνοϊκότερης ρύθμισης και της επεκτασιμότητας για μετά το τέλος του προγράμματος, από 1η Σεπτεμβρίου 2018. Υπογράμμισε δε ότι δεν θα γίνει αλλαγή στο όριο των ομαδικών απολύσεων και δεν θα θεσμοθετηθεί το λοκ-άουτ. «Αυτά που συνιστούσαν πάγιες απαιτήσεις του ΔΝΤ», σχολίασε.



το μεγαλυτερο αβ βασιλοπουλος
αγγελιες γραφικων τεχνων
αστυνομικα νεα απο αρτα
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html