Friday, June 14, 2019

κωδικοι χωρων ρουμανια

Οι δύο κατηγορούμενοι, ο 19χρονος από την Αλβανία και ο 21χρονος από τη Ρόδο, δίνουν «μάχη» προκειμένου να αποφύγουν την εσχάτη των ποινών και θολώνουν το τοπίο ρίχνοντας το φταίξιμο ο ένας στον άλλον. Σήμερα βρέθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας, αλλά και ο ένας απέναντι στον άλλον. Δέχθηκαν, δε, βροχή ερωτήσεων από την ανακρίτρια, ωστόσο ο καθένας υποστήριζε τη δική του εκδοχή για το πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα το μοιραίο εκείνο βράδυ.


σοφια χεικ ηθοποιος

τεταρτου τυπου επαφη

Οι δύο νεαροί, αφού διαφώνησαν στους χρόνους της επίμαχης συνάντησης, άρχισαν να περιγράφουν, δίνοντας ο καθένας τη δική του εκδοχή, τα όσα έγιναν σε εκρηκτικό κλίμα με πολλούς καβγάδες και φωνές.


Και οι δύο νεαροί, κατά την απολογία τους έκαναν λόγο για ένα μαχαίρι με το οποίο, τραυμάτισαν σοβαρά στο λαιμό τη νεαρή κοπέλα.


Σημειώνεται ωστόσο ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση τα τραύματα αυτά, δεν βρέθηκαν. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 19χρονος, ο 21χρονος με το μαχαίρι αυτό κατάφερε να τραυματίσει την άτυχη κοπέλα. Αντίστοιχα, ο 21χρονος ισχυρίζεται το αντίθετο, ότι ήταν ο 19χρονος αυτός που τραυμάτισε την Ελένη με το μαχαίρι.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html

κωδικοι χωρων ρουμανια

Οι κατηγορούμενοι ανέφεραν επίσης πως αμέσως μετά τα χτυπήματα έφυγαν από τη σπίτι και έβαλαν τη φοιτήτρια στο αυτοκίνητο του πατέρα του 21χρονου, τυλιγμένη με ένα σεντόνι.





κωδικοι χωρων ρουμανια
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html

No comments:

Post a Comment