Monday, June 24, 2019

θεσγαλα ατμ

θεσγαλα ατμ

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, το απόγευμα της Κυριακής (4/11) στις 19:00 (ΕΡΤ1) και θέλουν τη νίκη και συνάμα το «τρίποντο» προκειμένου να επωφεληθούν από τις δύο ισοπαλίες στα ντέρμπι του Σαββάτου (3/11), όπου ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και το 0-0 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.


Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 23 πόντους και είναι στο +7 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή στους 4 βαθμούς, σε περίπτωση που πάρει το «διπλό» από το «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη. Βέβαια, το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τους «ερυθρόλευκους», μια και οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης έχουν δείξει πως διαθέτουν ένα ισχυρό σύνολο, ιδιαίτερα όταν αγωνίζονται ενώπιον των οπαδών τους.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html

Αυτή θα είναι η πρώτη «μάχη» των Μακεδόνων και των Πειραιωτών στην έδρα του Άρη, έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια, στο πλαίσιο της Super League, με τους γηπεδούχους να αναζητούν την πρώτη τους νίκη, έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δημιουργήσουν ένα νικηφόρο σερί, προερχόμενοι από την αγχωτική νίκη στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, την προηγούμενη αγωνιστική.


τελ αβιβ τωρα

σόφια βουλγαρία προσεχή συμβάντα

Παιχνίδια... φωτιά στην «ουρά»



θεσγαλα ατμ
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

No comments:

Post a Comment