Sunday, June 23, 2019

μικρες αγγελιες ξανθη 2015

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html
σμαραγδα γιουλη
μικρες αγγελιες ξανθη 2015

Είναι απόφοιτος του Α. Τ. Ε.Ι. Πειραιά, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος 3 μεταπτυχιακών τίτλων:


MBA «TOURISM MANAGEMENT» Πανεπιστήμιο Πειραιά (2009)


Μ. Α «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (2015)


MBA “ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Διαπανεπιστημιακό (2016)


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

Το 2002 σε ηλικία 25 ετών εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά και το 2006 επανεξελέγη. Από τη θέση αυτή στήριζε πάντα τα συμφέροντα του επαγγελματία.


thumbnail


Τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε Διευθύνων σύμβουλος του Ε. Ο.Π. Π.Ε. Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού).


Κατά τη διετή θητεία του στη συγκεκριμένη θέση λειτούργησε αποτελεσματικά και:



  • ​Προώθησε και επέλυσε χρονίζοντα προβλήματα του Οργανισμού

  • ​Υλοποίησε με αποφασιστικά βήματα, την οργανική διασύνδεση της εκπαίδευσης και κατάρτισης με την αγορά εργασίας, αίροντας πολλές εκκρεμότητες που ως τότε δημιουργούσαν εμπόδια στη διαδικασία πιστοποίησης προσόντων

  • ​Θεμελίωσε το Εθνικό Σύστημα Πιστοποίησης μέσω της ουσιαστικής αντιστοίχησης του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων (NQF) με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (EQF).


Ο Γιάννης Βουτσινάς είναι ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών» και διεκδικεί την Προεδρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά στις προσεχείς Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή και την Δευτέρα 10 & 11 Δεκεμβρίου.


Συζητάμε μαζί του για τον ρόλο του Επιμελητηρίου, τον τρόπο που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και άλλα θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας.


  • Ποιος είναι ο σύγχρονος ρόλος του Επιμελητηρίου ως ενεργού θεσμού στην επιχειρηματική κοινότητα;

  • Ο θεσμός του Επιμελητηρίου αποτελεί τον πλέον εγγύτερο θεσμό προς την επιχειρηματική κοινότητα, την οποία πρέπει διακαώς να υπηρετεί και να συμβάλλει στην αναβάθμισή της. Η ισχυρή, υγιής και ανταγωνιστική επιχειρηματικότητα της οποίας αρωγός είναι ο Επιμελητηριακός θεσμός, συμβαδίζει απόλυτα με τους στόχους όχι μόνο των Επιχειρηματιών, αλλά ολόκληρης της κοινωνίας με την οποία αλληλεπιδρά. Αυτός είναι ο ρόλος που πρέπει να ανακτήσει σήμερα το Επιμελητήριο, μαζί με την εμπιστοσύνη των μελών του, ώστε μαζί να συμβάλλουν στην αναγέννηση της οικονομίας και της χώρας.


  • Ποιους θεωρείτε τους σημαντικότερους τομείς στους οποίους πρέπει το Επιμελητήριο να εστιάσει, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας;

  • Στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον η επιχειρηματικότητα βάλλεται από ανορθολογικές πρακτικές που την συρρικνώνουν και μαζί της συρρικνώνεται όχι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Το σύγχρονο Επιμελητήριο που πρεσβεύει ο συνδυασμός μας στοχεύει να αναδείξει ζητήματα που σήμερα βρίσκονται σε λανθάνουσα φάση. Ζητήματα όπως η ενίσχυση της ρευστότητας, η πρόσβαση σε χρηματοδότηση με βιώσιμους όρους, η συμπόρευση με τους φορείς παροχής της γνώσης, η δικτύωση και η εξωστρέφεια αποτελούν τον κορμό των προτάσεών μας στην παρούσα συγκυρία.


    Σας παραπέμπω και στο δίλεπτο βίντεο του Συνδυασμού μας, στο οποίο παρουσιάζονται συνοπτικά οι θέσεις μας.





    μικρες αγγελιες ξανθη 2015
    αστρα λεφακησ σημερα

    No comments:

    Post a Comment