Thursday, June 27, 2019

αναπηρικες καρεκλες μπανιου

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον Κάστρο, αλλά με μεγάλη εμφάνιση στην επανάληψη οι «πράσινοι» έκαναν την ανατροπή. Ο Μπουζούκης ισοφάρισε στο 48' και ο Κολοβέτσιος στο 68' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Κάτσε στο 75' είχε δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Η Ξάνθη δεν τα παράτησε, συνέχισε να πιέζει και στο τελευταίο λεπτό ο Κάστρο κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

ηλεκτρολογοι στην αλεξανδρουπολη

Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό. Οι «ακρίτες» ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλούσαν και έδειχναν πιο κινητικοί. Στο 19', μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Καντά έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Κάστρο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.


Το γκολ αυτό δεν «ξύπνησε» τους γηπεδούχους, που συνέχισαν να έχουν πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να ισοφαρίσει στην πρώτη φάση που δημιούργησε και το γκολ του έδωσε άλλον αέρα. Στο 48' ο Μπουζούκης με δυνατό σουτ νίκησε τον Ζίβκοβιτς στην κλειστή του γωνία κι έκανε το 1-1.


Ο επιθετικός μονόλογος των «πρασίνων» συνεχίστηκε και στο 62' έχασαν μια μοναδική ευκαιρία. Ο Δώνης αρχικά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς, στη συνέχεια ο Ινσούα έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης σε μία πολύ δύσκολη απόκρουση έδιωξε σωτήρια.


Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κολοβέτσιου να χριστεί σκόρερ και να συνδυάσει με γκολ, το πρώτο του για φέτος, την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Δώνης έκανε το σουτ, ο Σιλά έδιωξε πάνω στην γραμμή, το ριμπάουντ πήρε ο Κολοβέτσιος και με κεφαλιά έκανε το 2-1.


Στο 75' ο Κάτσε επιχείρησε ένα τρομερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών.


Δεκαπέντε δευτερόλεπτα πριν την συμπλήρωση των καθυστερήσεων η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μαυρομάτης ανέτρεψε τον Κάστρο και ο διαιτητής ορθά έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε στην ομάδα του ένα βαθμό.


Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)


Κάρτες: Ινσούα, Μακέντα, Διούδης - Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λίσγαρας


Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Μουνιέ (60' Βέργος), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (73' Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (89' Κουλιμπαλί)


Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Κοβάτσεβιτς, Μελιόπουλος (86' Αλμέιδα), Μπρίτο (81' Σαρπόνγκ), Καντά (70' Μπαριέντος), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο.



αναπηρικες καρεκλες μπανιου
αναπηρικες καρεκλες μπανιου
συνταγη με κοτοπουλο στηθος

No comments:

Post a Comment