Friday, June 28, 2019

μαθαινω γερμανικα μονος

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html

Η κατάσταση, ωστόσο, δεν προδιαγράφεται ευοίωνη καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά - ένας μήνας (20 Φεβρουαρίου) για να υπάρξει συμφωνία ως προς την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.


Δύσκολα θα κλείσει, αλλά όπως ανέφερε στο CNN Greece στέλεχος του Μαξίμου, που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις, «αρκούν μια - δυο ώρες για να κλείσουν όλα, ακόμα και τα πρωτογενή πλεονάσματα. Πολιτική απόφαση χρειάζεται».


Το κυρίαρχο ερώτημα είναι πόσο αντέχει η σημερινή κυβέρνηση να ψηφίσει κάποια μέτρα εκ των προτέρων που μπορεί, έστω και δύσκολα, να εφαρμοστούν από το 2019;


διαδρομη τραμ για βουλα

μαθαινω γερμανικα μονος

μαθαινω γερμανικα μονος

Οι αριθμοί, όπως τους αναλύει το οικονομικό επιτελείο, λένε ότι, λογικά, δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστούν ποτέ τα μέτρα. Το 2016, με ύφεση, το πρωτογενές πλεόνασμα θα κλείσει περίπου στο 2%, από 0,5% που είχε δεσμευτεί η χώρα - τα επίσημα στοιχεία θα εκδοθούν στις αρχές Φεβρουαρίου. Άρα, υποστηρίζουν από το οικονομικό επιτελείο, ήδη έχουμε πιάσει το στόχο του 2017 (1,75%) και με ανάπτυξη από 2,5% έως 2,7%, όπως εκτιμάται για την φετινή χρονιά, άνετα φτάνουμε στο 3,5%.


Το «ελατήριο της οικονομίας είναι τόσο πολύ συμπιεσμένο που η εκτίναξή του θα δώσει τόσο μεγάλη ώθηση που το 3,5% για δύο - τρία χρόνια δεν θα είναι πρόβλημα», μας λέει, κατηγορηματικά, στέλεχος του οικονομικού επιτελείου.


Δεν συμμερίζονται, όμως, αυτή την άποψη αρκετοί βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. Και ήδη υπάρχει γκρίνια, που συνέπεσε με τις περιοδείες υπουργών στην επαρχεία. Το επόμενο διάστημα, όπως μας αποκάλυψε «διαδρομιστής του Μαξίμου», θα υπάρξουν «χαλαρωτικές» κινήσεις – «μασάζ», στην γλώσσα της πολιτικής - προκειμένου να υπάρξει εσωτερική αποσυμπίεση.




απαγορευεται η επαιτεια
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html

No comments:

Post a Comment