Sunday, May 12, 2019

αφροδιτη hotel λιτοχωρο

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html
μπριαμ λουκανικο

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 22 κατ’ οίκον έρευνες κοντά το δημοτικό σχολείο όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο 11χρονος, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν και τους οικισμούς μέσα στο καταυλισμό Αυλίζα. Από τις έρευνες μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 30 άτομα ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει και σε τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά.


αφροδιτη hotel λιτοχωρο

Επίσης, από τη μέχρι στιγμής έρευνα των αστυνομικών, έχουν κατασχεθεί 18 κάλυκες 9 mm, ένας κάλυκας 7,62 mm, επτά βολίδες πυροβόλου όπλου, επτά φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και επτά κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάλυκες εντοπίστηκαν διάσπαρτοι στους δρόμους της περιοχής και σε χωράφια.


αφροδιτη hotel λιτοχωρο

Οι μαρτυρίες που δίνουν ώθηση στην έρευνα για τον εντοπισμό του ατόμου που έριξε την αδέσποτη σφαίρα εξετάζονται πολύ σοβαρά από την αστυνομία.


4154221


Η έρευνα που αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι να πέσει το φως της ημέρας, έχει επεκταθεί για όπλα και ναρκωτικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπό το φόβο της σύλληψης κάποιοι, έχουν αφήσει ακόμα και τις πόρτες των σπιτιών τους ανοιχτές προκειμένου να προλάβουν να εξαφανιστούν.





πετρακη ασημακοπουλου ζαχαρουλα

No comments:

Post a Comment