Thursday, May 23, 2019

συνταξεις φεβρουαριο 2018

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html

Ο Tunde Sawyerr επισκέφτηκε το Εθνικό Πάρκο για Παιδιά που φιλοξενεί τον ζωολογικό κήπο, στην πρωτεύουσα της χώρας Αμπούζα, όταν παρατήρησε μια καμήλα σε άθλια κατάσταση...


«Προτού φιλοξενηθούν τα ζώα σε κάποιο μέρος, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Αν υπήρχε κάποιο ζώο που ξεχώριζε για το ότι ήταν υποσιτισμένο και ότι δεν το φρόντιζε κανείς, αυτό ήταν η καμήλα», δήλωσε ο Sawyerr στο CNNi.


συντηρητικη μεταναστευση

Ο αναπληρωτής διευθυντής του πάρκου, Aminu Muhammed, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Sawyerr ότι η καμήλα ήταν υποσιτισμένη.


συνταξεις φεβρουαριο 2018

«Πριν από μερικούς μήνες η καμήλα έπαθε βαριά λοίμωξη του δέρματος και ήταν πολύ αδύνατη. Έτσι έπρεπε να συλλέξουμε ένα δείγμα κοπράνων, αίματος ακόμα και να ξύσουμε λίγο από το δέρμα για να καθορίσουμε ποιο φάρμακο έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε για να θεραπεύσουμε την ασθένεια. Και το κάναμε», είπε στο CNNi.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

Όπως είπε ο Sawyerr, όμως, που επισκέφτηκε τον ζωολογικό κήπο με την τριών χρονών κόρη του, της ήταν αδύνατο να αναγνωρίσει την καμήλα.


«Ξέρει από την τηλεόραση πως είναι η καμήλα, το ελάφι, το γαϊδούρι και η μαϊμού. Μπορούσε να τα αναγνωρίσει όλα, εκτός από την καμήλα», ανέφερε χαρακτηριστικά και ανέβασε τη φωτογραφία του ζώου στο twitter, με τη λεζάντα «είδαμε αυτή την πρώην καμήλα στον ζωολογικό κήπο».


Η ανάρτηση έγινε αμέσως viral.



Saw this former camel at the Abuja Zoo. pic.twitter.com/PuNcKs2kXq

— Sawyerr (@MrSawyerr) October 27, 2018


συνταξεις φεβρουαριο 2018
ελενη μενεγακη πατουσες

No comments:

Post a Comment