Tuesday, May 28, 2019

ελεφαντίαση πεους τι ειναι

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html
αστικοποιηση στα αγγλικα

Παρόλο που στην ατζέντα της συνάντησης κύριο θέμα ήταν ο εκλογικός νόμος και η συνταγματική αναθεώρηση, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκαν και στο μεγάλο γεγονός της ημέρας, το Brexit.


Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ευρώπη θα διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι εκείνο που χρειάζεται αυτήν την ώρα είναι αποφάσεις για μία καλύτερη Ευρώπη.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html

«Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να γίνει αυτό το δημοψήφισμα», ανέφερε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε ότι ο λαός απαντά για την ανεργία, για τους φόρους και τιμωρεί και τη χώρα του και την Ευρώπη.


ελεφαντίαση πεους τι ειναι

«Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι πιο βαθύ», σχολίασε ο πρωθυπουργός. «Εγώ πιστεύω ότι εκείνο που χρειάζεται είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε την Ευρώπη μεγαλύτερη και σοβαρότερη», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. «Και καλύτερη» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας, «και όχι τάσεις δραπέτευσης και αποχώρησης», συνέχισε ο Λεβέντης.


κουλουρακια με κανελα ευκολα

ελεφαντίαση πεους τι ειναι

«Είναι ένα σοκ αυτό για την Ευρώπη, ας ελπίσουμε ότι θα το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», απάντησε ο Πρωθυπουργός.



No comments:

Post a Comment