Thursday, May 23, 2019

καταδεικνύω κλιση

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html
μαθαινω ελληνικες λεξεις
καταδεικνύω κλιση

Τους κ. κ. Μητσοτάκη και Βέμπερ υποδέχθηκε θερμά ο ιδρυτής και ψυχή της Κιβωτού, πατήρ Αντώνιος, ενώ όλοι μαζί παρακολούθησαν εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει τα μικρά παιδιά, παίρνοντας μάλιστα μέρος σε αυτή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε πως η παρουσία των δύο αντρών στην Κιβωτό αποτελεί μια αναγνώριση του μεγάλου έργου του πατέρα Αντώνιου, αλλά και των εκατοντάδων εθελοντών που στάθηκαν δίπλα στην Κιβωτό από την αρχή.


«Χαίρομαι που είμαι σήμερα μαζί σας. Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες και απρόοπτα, αλλά πίσω από κάθε δυσκολία είναι μια ευκαιρία. Να δίνετε αγάπη και να παίρνετε αγάπη και το καλύτερο διαβατήριο για τη ζωή είναι η καλή μόρφωση και το σχολείο. Να ξέρετε ότι θα είμαστε κοντά σας στην προσπάθεια που κάνετε. Και χαίρομαι που η Ευρώπη που εκπροσωπείται σήμερα εδώ από τον φίλο Μάνφρεντ Βέμπερ και πιθανότατα να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κομισιόν, είναι μαζί σας. Και οι ευρωπαϊκές άξιες είναι οι ελληνικές αξίες που πρεσβεύετε και εσείς εδώ» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.


π. Αντώνιος στο CNN Greece: Δεν κάνω τίποτα παραπάνω από το χρέος και το καθήκον μου


Από την πλευρά του, ο Μάνφρεντ Βέμπερ επεσήμανε πως η Ευρώπη έχει πολλά χρώματα, φυλές και γλώσσες. «Η εμπειρία που έχετε εδώ σαν οικογένεια, είναι αυτό που κάνουμε στην Ευρώπη, έχουμε κοινή ταυτότητα την ταυτότητα της αγάπης και του χριστιανισμού. Με αυτές τις αξίες μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Ευχαριστούμε τους δασκάλους και όλους όσοι εμπλέκονται στην Κιβωτό» δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΛΚ.



Με τον @ManfredWeber, επικεφαλής του @EPP στην Ευρωβουλή, επισκεφτήκαμε την Κιβωτό του Κόσμου για να στηρίξουμε τον Πατέρα Αντώνιο και το έργο του. https://t.co/SkRNlevMYW pic.twitter.com/dPNdPmAsno

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 2 Νοεμβρίου 2018


καταδεικνύω κλιση
η αφισα ως μεσο επικοινωνιας
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html

No comments:

Post a Comment