Friday, May 17, 2019

ροδο πατρα τηλεφωνο

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html
εμακ βικιπαιδεια
ροδο πατρα τηλεφωνο

Καθώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν, μετέφεραν τις προτάσεις τους στους συνεργάτες του δημάρχου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του voria.gr, ο δικηγόρος του 17χρονου κατηγορούμενου εξέφρασε τη λύπη του για ό, τι συνέβη, λέγοντας ότι ο πελάτης του είναι διατεθειμένος να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τον δήμαρχο.


hotel rio otista

Ο δικηγόρος ενός άλλου εκ των κατηγορουμένων ο οποίος θα δικαστεί σήμερα, επικοινώνησε κι αυτός με το γραφείο δημάρχου και πρότεινε ο πελάτης του να πληρώσει τις ζημίες που προκάλεσε στο αυτοκίνητο του κ. Μπουτάρη.


Σύμφωνα με δημαρχιακή πηγή, ο Γιάννης Μπουτάρης είπε πως το ζήτημα δεν είναι προσωπικό ώστε να μπορεί ο ίδιος να αποφασίσει καθώς, όπως τόνισε, το αυτοκίνητο είναι περιουσία του δήμου. «Ας απευθυνθεί στον δήμο, ας το πληρώσει κι ας κρίνει το δικαστήριο εάν αυτή η πράξη του μπορεί να συνεκτιμηθεί κατά την έκδοση της ετυμηγορίας» φέρεται να δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.


ροδο πατρα τηλεφωνο

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη των τριών εκ των τεσσάρων συλληφθέντων για την επίθεση είναι προγραμματισμένη για σήμερα (23/05), στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης (ο τέταρτος, ο 17χρονος, έχει αφεθεί ελεύθερος καθώς θα δικαστεί τον Οκτώβριο από δικαστήριο ανηλίκων).


No comments:

Post a Comment