Sunday, May 5, 2019

ρίνο τζάνι

«Δεν υπάρχει, τώρα, καμία δυνατότητα ρύθμισης του χρέους. Το 2018 κι αν έχουμε εκπληρώσει όλες μας τις υποχρεώσεις τότε θα συζητηθεί η υπόθεση του χρέους, στη βάση της επιμήκυνσης σε βάθος χρόνου και της ελαχιστοποίησης των επιτοκίων», υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


στουντιο ηχογραφησης στο σπιτι

ρίνο τζάνι


«Εξαρχής είχα πει στον κ. Τσίπρα «μην λέτε για άμεση ρύθμιση του χρέους, θα εκτεθείτε». Απλώς θέλουν να χαϊδεύουν τα αυτιά των οπαδών τους. Διότι ο κ. Τσίπρας κάνει μια πολύ δύσκολη αποστολή. Υπογράφει τα πάντα, έχοντας πίσω του ένα κόμμα που δεν πιστεύει στην Ευρώπη. Χρειάζονται οι οπαδοί του, αναγκαστικά, ένα ψέμα, πάνω στο οποίο θα βασίσουν την υπομονή τους. Αυτό δε σημαίνει ότι έχασε ο κ. Τσίπρας την υπόθεση. Ο Ιησούς Χριστός να ήταν στη θέση του Τσίπρα δεν θα επετύγχανε τίποτα καλύτερο».


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html


Αναφερόμενος στον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των ΜΜΕ σημειώνει ότι «εξ αρχής ήταν λάθος, ο όλος χειρισμός».


ρίνο τζάνι


«Το μόνο που πέτυχε ο κ. Παππάς είναι ότι πρώτη φορά το κράτος θα πάρει λεφτά από έναν τομέα που δεν είχε πάρει ποτέ. Αυτό είναι επιτυχία. Αλλά ότι πατάχθηκε η διαπλοκή αυτό δεν φαντάζομαι ότι μπορεί να το πει ο κ. Παππάς. Διότι οι ίδιοι παρέμειναν. Μιλάνε για το πόθεν έσχες του Καλογρίτσα, το πόθεν έσχες των υπολοίπων είναι καθαρό; O κ. Καλογρίτσας δεν μπόρεσε να βρει το ποσόν, μετά το θόρυβο που έγινε. Προφανώς δεν είχε ο ίδιος τα λεφτά και εμφανίστηκε ως μπροστάρης άλλων. Όταν οι άλλοι είδαν ότι ψάχνουν τον Καλογρίτσα έκαναν πίσω. Δεν φταίει σε αυτό ο Τσίπρας. Και στις δημοπρασίες δημοσίων έργων, αν ένας από τους πλειοδοτούντες φανεί αναξιόπιστος και δεν έχει τα λεφτά και κηρυχθεί έκπτωτος, φταίει ο υπουργός γι' αυτό; Υπάρχουν διαδικασίες συνέχισης του διαγωνισμού», τονίζει και προτείνει «να συνεχίσουν να λειτουργούν όλα τα κανάλια που λειτουργούν πάνω από 20 χρόνια, και να πληρώσουν όλοι από 60 εκατομμύρια που είναι ο μέσος όρος των χρημάτων που κατέβαλαν όλοι».



Ο κ. Λεβέντης επαναλαμβάνει την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση και υπογραμμίζει ότι αν υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση θα «αναλάβει πρωτοβουλίες», «για να ανατραπούν όλα τα νομοσχέδια του τελευταίου 1,5 χρόνου» και «να γίνει μια νέα συμφωνία με τους Ευρωπαίους, υπό τον όρο ότι θα γίνουν οι μεταρρυθμίσεις εις το ακέραιο όλες».




δυναμη των κομματων στη βουλη
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html

No comments:

Post a Comment