Sunday, May 19, 2019

καθαριστρια γαλατσι

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html
παλαια διαθηκη χρονολογια
καθαριστρια γαλατσι
καθαριστρια γαλατσι

Στην έκθεσή του για τις Παγκόσμιες Οικονομικές Προοπτικές (World Economic Outlook) που παρουσιάσθηκε στα πλαίσια της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον το Ταμείο αναθεώρησε επί τα χείρω μια σειρά από μακροοικονομικές προβλέψεις για την Ελλάδα, την ίδια στιγμή που αναπροσάρμοσε επί τα βελτίω τα αντίστοιχα μακροοικονομικά δεδομένα για το σύνολο της ευρωζώνης.


Συγκεκριμένα αναθεώρησε στο 2,4% την εκτίμηση του για την ανάπτυξη της ζώνης του ευρώ εφέτος, από 1,9% που ανέμενε τον Οκτώβριο.


Η σύγκριση με την ευρωζώνη δείχνει πως η Ελλάδα ακολουθεί να αναπτύσσεται «ασθμαίνοντας», με τον αποπληθωρισμό να αποτελεί σοβαρή πηγή αδυναμίας και την ανταγωνιστικότητα της χώρας να ανακάμπτει με αργούς ρυθμούς.


village cinemas cosmos ωρες προβολων

Ειδικότερα, στην έκθεση του Ταμείου που παρουσιάστηκε σήμερα από τον επικεφαλής οικονομολόγο του ΔΝΤ Μορίς Όμπσφελντ, αναθεωρούνται επί τα χείρω μια σειρά από μακροοικονομικά δεδομένα, σε σχέση με όσα προέβλεπε το Ταμείο πέρυσι τον Οκτώβριο.


Αισθητή είναι η αναθεώρηση των ρυθμών ανάπτυξης. Το ΔΝΤ εκτιμά πως το 2017 η Ελλάδα αναπτύχθηκε κατά μόλις 1,4% όταν τον Οκτώβριο έβλεπε ανάπτυξη με ρυθμό 1,8%. Για το 2018 το Ταμείο βλέπει πλέον ανάπτυξη 2% όταν προ εξαμήνου εκτιμούσε πως το ΑΕΠ θα αυξανόταν εφέτος κατά 2,6%!


Αυτό που είναι όμως το πλέον ανησυχητικό είναι πως το ΔΝΤ δεν βλέπει συνέχιση της ανάπτυξης το 2019, αλλά επιβράδυνση και τοποθετεί στο 1,8% το στόχο για την αύξηση του ΑΕΠ το επόμενος έτος.


No comments:

Post a Comment