Saturday, May 18, 2019

πρωην εφορια αργυρουπολης

κιτς ποιηματα

Για την αποδόμηση του κυκλώματος, η αστυνομική επιχείρηση, ξεκίνησε από τα Ιωάννινα και εξελίχτηκε Αθήνα, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Ξυλόκαστρο και Βραχάτι Κορινθίας.


φακοι επαφης κατηγοριες

Στο πλαίσιο των ερευνών, αποκαλύφθηκε πλήρως η εγκληματική δράση της οργάνωσης, ενώ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html

elas5


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται την ΕΛΑΣ, τα μέλη της οργάνωσης, αποκόμιζαν μεγάλα χρηματικά ποσά, με τη μέθοδο της προεξόφλησης επιταγών, δηλαδή έκαναν «σπάσιμο επιταγών».


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τα έξι μέλη της οργάνωσης, ανάμεσα τους και ο 65χρονος φερόμενος ως ο εγκέφαλος της συμμορίας.


elas4


Ειδικότερα εκτός από τον 65χρονο, συνελήφθησαν τέσσερις ακόμα Έλληνες ηλικίας 45, 51, 31 και 50 ετών και ένας 34χρονος Βούλγαρος, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από τους αστυνομικούς ως κεντρικοί βραχίονες της οργάνωσης.


Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν ως μέλη της οργάνωσης, τρεις Έλληνες, ηλικίας 23, 61 και 67 ετών και 44χρονος Πακιστανός, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και 61χρονο, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της τοκογλυφίας.


elas2


Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία που προέκυψαν και εξακριβώθηκε η εσωτερική δομή και η ιεραρχική σχέση των μελών. Η οργάνωση λειτουργούσε με αρχηγό, εισπράκτορες και υπεύθυνους νομιμοποίησης εσόδων, καθοδήγησης, καθώς και εντοπισμού θυμάτων.



πρωην εφορια αργυρουπολης
πρωην εφορια αργυρουπολης
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html

No comments:

Post a Comment