Friday, May 3, 2019

πρακτικη ασκηση στην τραπεζα της ελλαδος 2016

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_130.html

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ παρουσιάστηκε ενωτικός και ξεκαθάρισε το αρχικό πλάνο των ενεργειών του για τη «Μάνα του Λόχου».


Επίσης, ανακοίνωσε τα ονόματα που θα αποτελέσουν την ομάδα εργασίας (σ. σ. Γιώργος Ελμαλής, Ηλίας Κατσογιάννης και Στέφανος Αυγουλέας), έθεσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την παράδοση των απαιτούμενων στοιχείων από πλευράς της νυν διοίκησης, ενώ τοποθετήθηκε και για το γηπεδικό δίνοντας τον πρώτο λόγο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.


Αναλυτικά η δήλωσή του:


πρακτικη ασκηση στην τραπεζα της ελλαδος 2016

«Όπως είχα δηλώσει προ ημερών, η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και η Παναθηναϊκή μου συνείδηση, με οδήγησαν στην απόφαση να ξεκινήσω μια σειρά ενεργειών ώστε ο Σύλλογος να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα.


Έχω ήδη γνωστοποιήσει επίσημα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α. Ο. μέσω επιστολής, την επιθυμία μου να στηρίξω μία νέα διοίκηση με ανθρώπους που εμπιστεύομαι, με στόχο την εξυγίανση του Συλλόγου και την επιστροφή του στην κορυφή.


Στην επιστολή έχω ζητήσει τα πλήρη στοιχεία για τα οικονομικά του Συλλόγου όχι μόνο για την τρέχουσα περίοδο αλλά και τα συνολικά χρέη προς Δημόσιο και ιδιώτες, καθώς και τις ρυθμίσεις αυτών. Ζητήθηκε επίσης μεταξύ άλλων η έκθεση της Deloitte, οι φάκελοι για το γηπεδικό και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, τυχόν συμβάσεις με ιδιώτες για την εκμετάλλευση ακαδημιών ή τμημάτων υποδομών του Συλλόγου μας αλλά και τυχόν αντίστοιχες συμβάσεις εσόδων.



πρακτικη ασκηση στην τραπεζα της ελλαδος 2016
χρωματισμός τοίχων
ψαροκοκκαλο tattoo
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

No comments:

Post a Comment