Monday, May 20, 2019

βαλς με 12 θεούς β κυκλος επεισοδιο 66

βαλς με 12 θεούς β κυκλος επεισοδιο 66

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης, κ. Χριστοδουλίδης μετά τη Διάσκεψη σε επίπεδο τεχνοκρατών θα συγκληθεί εκ νέου Διάσκεψη σε πολιτικό πλέον επίπεδο με την ίδια σύνθεση. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε πως η πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη, ήταν αυτή η οποία δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να καταλήξει η Διάσκεψη για την Κύπρο σε αυτή την εισήγηση.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html

τα μωρα τα φερνει ο πελαργος σατιρικο

Από την πλευρά του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου αμέσως μετά το πέρας της Διάσκεψης άφησε αιχμές εναντίον της Ελλάδας λέγοντας ότι η Άγκυρα ήταν έτοιμη να προχωρήσει όμως η "Αθήνα ήθελε χρόνο".


Όπως είπε σε ενημέρωση των δημοσιογράφων, η Τουρκία θα ήθελε να ξεκινήσει αμέσως η Διάσκεψη των τεχνοκρατών, αλλά, όπως ισχυρίστηκε, η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη.


Η κοινή ανακοίνωση της Διάσκεψης


Συγκλήθηκε σήμερα 12 Ιανουαρίου 2017 στη Γενεύη η Διάσκεψη για την Κύπρο, υπό την αιγίδα του γ. γ. των Ηνωμένων Εθνών, με την συμμετοχή της αυτού εξοχότητας Μουσταφά Ακιντζί και της αυτού εξοχότητηας Νίκου Αναστασιάδη, των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Τουρκίας και του Ηνωμένου Βασιλείου ως εγγυητριών δυνάμεων και την παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως παρατηρητή.



βαλς με 12 θεούς β κυκλος επεισοδιο 66
ολα τα ωραια σπανου στιχοι

No comments:

Post a Comment