Saturday, June 29, 2019

γιωργος μαγκας αυτοσχεδιασμος

δωρο χριστουγεννων αδεια ανευ αποδοχων
οδδυ αθηνων αυτοκινητα 2015
γιωργος μαγκας αυτοσχεδιασμος

Νεαροί επιτέθηκαν στην αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου, αλλά δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα άτομα αυτά επιτέθηκαν τρεις φορές, από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα, με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ έκλεισε για λίγη ώρα η οδός Πατησίων.


Και το βράδυ της Παρασκευής ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε διμοιρία των ΜΑΤ, που είχε παραταχθεί στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Για αυτή την υπόθεση δεν έγινε καμία προσαγωγή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


γιωργος μαγκας αυτοσχεδιασμος


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

geometry dash download f

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html
ποινική δικαιοσύνη 2012
geometry dash download f

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής λίγο μετά την τοποθέτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε κι ο ίδιος με τη σειρά του έκκληση στον Πάνο Καμμένο και την Κ. Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων: «Αυτά τα ζητήματα αφορούν και την αγνή σχέση μας με του Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος που τον εκτιμώ, μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, αγαπητέ υπουργέ, ότι θα πρέπει να αποσύρουμε την τροπολογία, επειδή είναι αντίθετη με τις πατριωτικές ευαισθησίες των ΑΝΕΛ. Να είμαστε καθαροί. Σε ζητήματα που είναι θέματα αρχών, κάνουμε κι εμείς έκκληση και στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και στην Κοινοβουλευτική τους Ομάδα», είπε και πρόσθεσε: «Γιατί ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος, είπε ότι «θα πάμε μαζί για να δώσουμε τη μάχη του έργου που κάνουμε στις επόμενες εκλογές». Αυτό, όμως, με τέτοια τερτίπια, δεν πάει πολύ. Και νομίζω ότι αυτή η προειδοποίηση πρέπει να απευθυνθεί. Οι καθαρές κουβέντες κάνουν και τους καθαρούς φίλους».


geometry dash download f

Εκτίμησε δε, ότι στην επόμενη Βουλή που θα προκύψει μετά τις εκλογές με απλή αναλογική, θα δημιουργούν πραγματικές προγραμματικές συμφωνίες. «Επιμένω ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για ένα Κοινοβούλιο, μετά τις επόμενες εκλογές, της απλής αναλογικής, που θα δημιουργεί πραγματικά προγραμματικές συμφωνίες, ας κάνουμε από τώρα αυτές τις συζητήσεις. Ας τις κάνουμε από τώρα για να είμαστε καθαροί».


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html


γεμιστα ζυμαρικα ονομασιες

σωματειο φιλων αμεα

ορκομωσια τει κοζανης φωτογραφιες
σωματειο φιλων αμεα
Φωτιά Μάτι - Άγριο ξύλο: Πολίτες γρονθοκόπησαν τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας του Μαραθώνα

Φωτιά Μάτι: Η οργή του κόσμου για τους υπευθύνους του κρατικού μηχανισμού, ξεχειλίζει και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα ζήσουμε απίστευτες καταστάσεις όσο κάποιοι αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους.


Κάτοικοι οι οποίοι επέζησαν της καταστροφικής πυρκαγιάς των οικισμών του Ματιού και του Κόκκινου Λιμανιού, εξαγριωμένοι, επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαραθώνα έξω ακριβώς από κτήριο που θα διεξαγόταν το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει το protothema.gr το επεισόδιο ξεκίνησε όταν μια αγανακτισμένη γυναίκα, που είναι τοπική σύμβουλος στο Μάτι, βλέποντας τον αντιδήμαρχο Βάιο Θανασιά, έτρεξε και του επιτέθηκε φραστικά και ύστερα πήγε να τον χαστουκίσει. Όπως έγινε γνωστό, του είχε ζητήσει από τον Απρίλιο να γίνει καθαρισμός στα πεύκα και τα πούσια στο Μάτι, αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

Δυστυχώς είναι τόσο μεγάλος ο πόνος των ανθρώπων που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του. Όσο οι υπεύθυνοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους θα μπαίνουμε σε αχαρτογράφητες περιοχές και σε ανεξέλγκτες καταστάσεις.

Δεν μπορεί η πολιτεία και το κράτος να μην αφουγκράζεται το λαό. Αυτές οι πρακτικές οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς μέσα στην κοινωνία. Απαιτείται βαλβίδα εκτόνωσης εδώ και τώρα.

Δείτε το βίντεο



Η ίδια ακριβώς ένταση επικράτησε και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όπου πιάστηκαν στα χέρια




σωματειο φιλων αμεα
πωσ μπορω να παρω κιλα αντρασ
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_3.html

χαλεπον και μακροσ πολεμοσ εν τη αττικη

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html
αγορα σπιτιου αθηνα δαφνη

Ειδικότερα, τη συμμετοχή τους στην απεργία έχουν ανακοινώσει οι νηπιαγωγοί και οι δάσκαλοι, μέσω της ΔΟΕ, αλλά και οι καθηγητές, μέσω της ΟΛΜΕ.


χαλεπον και μακροσ πολεμοσ εν τη αττικη

Επίσης, από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα συμμετέχουν η ΠΟΣΔΕΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού) και η ΟΣΕΕΕΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού).


Τη συμμετοχή στην αυριανή απεργία έχει ανακοινώσει και η ΟΙΕΛΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος), που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στα ιδιωτικά σχολεία.


Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη


Τέλος, στην απεργία θα συμμετέχει και η ΠΟΣΥΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας).


Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις «συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας και εξαθλίωσης των εργαζομένων».


Χωρίς τρένα και προαστιακό την Πέμπτη - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ


«Απεργούμε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας και να σταματήσουμε τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων» αναφέρουν.



χαλεπον και μακροσ πολεμοσ εν τη αττικη
ομαδα λαμιας παικτες
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

εκκα αλ παντου

εκκα αλ παντου

Οι «ερυθρόλευκοι», μόλις 48 ώρες μετά την επικράτηση επί των «πράσινων» για τη Euroleague, έδειξαν ιδιαίτερα κεφάτοι κι έφτασαν τις 11 νίκες σε 12 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, διατηρώντας το αήττητο στο ΣΕΦ (7-0). Παράλληλα, η ομάδα του Πειραιά συνέχισε και το εντυπωσιακό σερί που έχει στα ματς κόντρα στην «Ένωση» ως γηπεδούχος. Συγκεκριμένα, αυτή ήταν 18η συνεχόμενη επικράτηση της 35η σε 39 ματς!


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html

Οι παίκτες του Μπάνκι ουσιαστικά άντεξαν για σχεδόν 15 λεπτά, καθώς στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό κι έχτισε διαφορά που συνεχώς μεγάλωνε και στην τέταρτη περίοδο έφτασε ως το +26. Οι φιλοξενούμενοι ως το μέσο της δεύτερης περιόδου έλεγξαν τον αγώνα, παραμένοντας κοντά στο σκορ αλλά ένα επιμέρους 17-4 της ομάδας του Μπλατ να μετατρέψει το 33-31 σε 50-35 κι από εκεί και πέρα να κάνει ό, τι θέλει στο παρκέ. Γενικότερα, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι μετά την ήττα-σοκ που είχε γνωρίσει από την Νταρουσάφακα και πάει με την ψυχολογία στα... ύψη στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει Μπασκόνια (εντός) και Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός)


Από την άλλη, το πιο ανησυχητικό για την ΑΕΚ είναι ίσως το γεγονός ότι κατέρρευσε κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε αγώνα 48 ώρες πριν αλλά υπάρχουν και κάποια ελαφρυντικά, καθώς βρίσκεται σε φάση... αλλαγής, με τον Ντελρόι Τζέιμς να κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του. Επίσης, ο Μπάνκι περιμένει και την ενσωμάτωση του Τζόρνταν Θίοντορ, ο οποίος έφτασε χθες στην Αθήνα.


μπαμπου κιτρινισμα φυλλων

Τα δεκάλεπτα: 25-21, 52-39, 74-56, 101-75.


γυαλινη σφαιρα αγορα



εκκα αλ παντου
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html

σιμαθιτες τελεφτεο επισοδιο

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

Ο κ. Τσίπρας τόνισε την ανάγκη για μια καλύτερη Ευρώπη, είπε ότι η ΕΕ απειλείται από τα δεξιά και όχι από την αριστερά, ενώ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναλάβει και σχετικές πρωτοβουλίες, κάτι που όπως είπε συζήτησε με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.


Υπογράμμισε ότι «σήμερα χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ μια μεγάλη αντεπίθεση των προοδευτικών ευρωπαϊκών δυνάμεων για να σταματήσει η επέλαση της ακροδεξιάς και του εθνικισμού που βρίσκουν γόνιμο έδαφος στις συνθήκες που δημιούργησαν η λιτότητα και η ασυδοσία των αγορών».


σιμαθιτες τελεφτεο επισοδιο

Επίσης, αποκάλυψε ότι μίλησε χθες με τον ηγέτη των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ισπανικές εκλογές, ενώ τόνισε ότι μια νίκη της αριστεράς στη χώρα αυτή μπορεί να γίνει πυροκροτητής των εξελίξεων.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

«Ήρθε η ώρα της απλής αναλογικής»


Σε ότι αφορά τον εκλογικό νόμο, ο πρωθυπουργός διεμήνυσε πως «ήρθε η ώρα της απλής αναλογικής», κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στη βουλή η σχετική πρόταση νόμου. Θα προβλέπεται μεταξύ άλλων, δικαίωμα ψήφου για όσους έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους.


Αναφερόμενος στο θέμα του εκλογικού νόμου ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι μετά τις συναντήσεις που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς, «φαίνεται ότι προκύπτει καταρχήν η συμφωνία όλων, εκτός της ΝΔ, για την κατάργηση του μπόνους των πενήντα εδρών αλλά και για την παροχή δικαιώματος ψήφου σε όσους έχουν κλείσει το 17ο έτος της ηλικίας τους».


Έχει έρθει η ώρα λοιπόν να ικανοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα των κοινωνικών κινημάτων και της αριστεράς, είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι έχει έρθει η ώρα να δικαιωθούν όλοι όσοι αγωνίστηκαν για ένα δίκαιο εκλογικό σύστημα.


Ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πράξει το ιστορικό του χρέος και θα μείνει πιστός στις δεσμεύσεις του, ενώ σημείωσε, «όλοι θα κληθούν να αναλάβουν την πολιτική και ηθική ευθύνη που τους αναλογεί».


«Βρισκόμαστε μπροστά σε ιστορικές εξελίξεις»


Στην μακρά ανάλυσή του για τις εξελίξεις στην ΕΕ μετά το δημοψήφισμα στην Αγγλία, ο πρωθυπουργός είπε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ιστορικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν καθοριστικά τη πορεία και το μέλλον της Ευρώπης και των λαών της. Ο ιστορικός χρόνος, πρόσθεσε, είναι πυκνός, διαγράφει εξελίξεις με ταχύτητα πολύ μεγαλύτερη από αυτή που οι ευρωπαϊκές ηγεσίες έχουν συνηθίσει να αντιδρούν.


Εκτίμηση του πρωθυπουργού είναι ότι η Ευρώπη σήμερα βιώνει τα αποτελέσματα της ανεπάρκειας και των καθυστερήσεων της στην αντιμετώπιση της κρίσης. Μιας κρίσης που έχει τις ρίζες της στο οικονομικό πεδίο, όμως σήμερα είναι σαφές ότι εξελίσσεται σε κρίση πολιτικής. Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «στρατηγική κρίση», αλλά όπως είπε δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς τα προμηνύματα της είχαν έρθει εδώ και καιρό με την άνοδο των ακροδεξιών και εθνικιστικών κομμάτων στην Αυστρία, στη Γαλλία, στην Ολλανδία και αλλού.


2551435


Πηγή:EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ


Ο πρωθυπουργός μίλησε για μια Ένωση που «αντί να βαθαίνει την ενοποίηση, προκαλεί τάσεις ευρωσκεπτικισμού και δίνει επιχειρήματα για να ξεδιπλώσουν την επικίνδυνη ρητορική τους, οι κάθε λογής δημαγωγοί και μισαλλόδοξοι, που από κομπάρσοι της ιστορίας γίνονται ξαφνικά πρωταγωνιστές».


Υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται επειγόντως ένα νέο όραμα και ένα νέο ξεκίνημα για την ενωμένη Ευρώπη, ένα όραμα όχι για λιγότερη Ευρώπη, ούτε για περισσότερο αυταρχική και συγκεντρωτική Ευρώπη, αλλά για ένα νέο όραμα για μια καλύτερη Ευρώπη. Για μια Ευρώπη κοινωνική και δημοκρατική.


«Ο κίνδυνος της αποσύνθεσης της Ευρώπης έρχεται από τα δεξιά»


Αναφερόμενος στη ΝΔ και την ευρωπαϊκή δεξιά, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «η ΝΔ ψάχνει ευρωσκεπτικιστές και λαϊκιστές στις τάξεις μας, ξεχνά ποιους έχει συμμάχους στην Ευρωπαϊκή Δεξιά. Γιατί ο κίνδυνος της αποσύνθεσης της Ευρώπης έρχεται από τα δεξιά. Και η Αριστερά μαζί με τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις είναι οι μόνες που μπορούν να ανασχέσουν αυτή την πορεία και να αλλάξουν την Ευρώπη».


Για αυτό, είπε ο κ. Τσίπρας, και είμαστε οι καταλληλότεροι στην Ευρώπη να αναλάβουμε πρωτοβουλίες αφύπνισης προς όλες τις κατευθύνσεις για να πάνε τα πράγματα αλλιώς. Και όπως τόνισε, δεν θα είμαστε μόνοι σε αυτή τη προσπάθεια, γιατί ήδη πληθαίνουν οι φωνές εντός της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας που ευθυγραμμίζονται με τις επιδιώξεις της δικής μας πολιτικής οικογένειας - της ευρωπαϊκής αριστεράς - για να αλλάξουν τα πράγματα στην Ευρώπη.


Στις συνθήκες αυτές, ο πρωθυπουργός ανέπτυξε την θέση του για την ανάγκη η χώρα να αποκτήσει ένα νέο σχέδιο για την 21ο αιώνα τονίζοντας ότι μέρα με τη μέρα, μέσα από κόπο και προσπάθεια οικοδομούμε το δικό μας μοντέλο διακυβέρνησης και υλοποιούμε - έχοντας γνώση των περιορισμών και των δυσκολιών - τον πολιτικό μας σχεδιασμό. Ένα νέο στρατηγικό σχέδιο για την αριστερά του 21ου αιώνα, τώρα που η Ευρώπη βιώνει μια βαθύτατη - όχι μόνο οικονομική, αλλά πλέον - πολιτική κρίση.


«Έτοιμη η κυβέρνηση να δώσει τη μάχη για την επαναθεμελίωση του κράτους»


Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε επίσης την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει το σχέδιό του για την Συνταγματική αναθεώρηση, διαβεβαιώνοντας ότι «εμείς θα καταθέσουμε με ευθύνη αλλά και συνέπεια τις προτάσεις μας για ώριμες δημοκρατικές και προοδευτικές τομές στο Σύνταγμα της χώρας».


Διότι, σημείωσε, από την εμπειρία των σύγχρονων κινημάτων όπως οι Πλατείες των Αγανακτισμένων μέχρι και την δική μας πλέον εμπειρία από τη διακυβέρνηση, έχουμε επεξεργαστεί μια σειρά παρεμβάσεων που θα θωρακίσουν περαιτέρω τη δημοκρατία αλλά και θα αναβαθμίζουν τη λαϊκή συμμετοχή και τον έλεγχο, ενώ δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη για την επαναθεμελίωση του κράτους. Ενός κράτους που, όπως είπε, οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έφτιαξαν κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση τους.


2551412


Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ



σιμαθιτες τελεφτεο επισοδιο
λαστιχα πορτασ ψυκτικου θαλαμου
πως φτιαχνω αφρωδες κρασι

σκανταλιες στο καραβι

σκανταλιες στο καραβι

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 50 άνδρες της Πυροσβεστικής με 20 οχήματα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Το έργο των πυροσβεστών δυσχαιρένουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο σημείο.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html

Η Περιφέρεια Αττικής συνδράμει στο έργο της πυρόσβεσης με τρία ερπυστριοφόρα οχήματα για τις χωματουργικές εργασίες και επτά υδροφόρες, ανταποκρινόμενη άμεσα στο σχετικό αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατευθυνόμενος προς την περιοχή, ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος, «η πυρκαγιά βρίσκεται εντός του οικισμού κατακαίοντας ήδη σπίτια και περιουσίες…».



ανεμελια λεξικο

ανθοπωλειο στη δροσια




σκανταλιες στο καραβι
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

ραδιοφωνο εβρου

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html
τηλεοραση στον τοιχο
ραδιοφωνο εβρου

Τα παραπάνω αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σπύρος Μουρελάτος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας "Οικοανάπτυξη", που συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στα προγράμματα καταπολέμησης των κουνουπιών στην Κεντρική Μακεδονία.


καλεσμενοι ελενης

Ο κ. Μουρελάτος διευκρινίζει ότι η όχληση που παρατηρείται στις περιοχές των δήμων Δέλτα και Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, αλλά και στους δήμους Πύδνας Κολινδρού Πιερίας και Αλεξάνδρειας Ημαθίας είναι αποτέλεσμα καθυστέρησης των ψεκασμών κατά ένα δεκαήμερο, λόγω εμπλοκής στο θέμα της αδειοδότησης για το βασικό προνυμφοκτόνο σκεύασμα που χρησιμοποιείται στους ορυζώνες. Τονίζει, πάντως, ότι αναμένεται να αποκατασταθεί η κατάσταση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Παράλληλα, γνωστοποιεί ότι καταγράφηκαν ελαφρές οχλήσεις και στην απέναντι περιοχή του Θερμαϊκού Κόλπου, εκείνη της Περαίας, αλλά και σε ορισμένες περιοχές της παραλιακής ζώνης της πόλης, λόγω της μετακίνησης των κουνουπιών.


Σε ό, τι αφορά την επίδραση των βροχοπτώσεων του Ιουνίου στους πληθυσμούς των κουνουπιών αναφέρει ότι δεν υπήρξαν προβλήματα λόγω βροχών. Ωστόσο, εφιστά την προσοχή των πολιτών στη λήψη των απαραίτητων μέτρων ώστε να μην δημιουργούνται εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών σε κατοικημένες περιοχές, καθώς όπως τονίζει "το κουνούπι - τίγρης έχει εγκατασταθεί στην περιοχή μας, αναπαράγεται σε μια ακτίνα 50 με 100 μέτρων γύρω από τον κήπο, την ταράτσα ή το μπαλκόνι μας και τσιμπά κατά της διάρκεια της ημέρας".


Απαντώντας σε ερώτηση για τον ιό του Δυτικού Νείλου επισημαίνει ότι οι εκτιμήσεις φέτος για τον κίνδυνο από τον ιό παραπέμπουν σε χαμηλά επίπεδα επικινδυνότητας, όπως συνέβαινε και τα δύο με τρία τελευταία χρόνια.



ραδιοφωνο εβρου
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html

πως ηταν η μερα σου στα ισπανικα

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html
κυργιος βαβρινκα

Το γκολ του Βαρέλα στο 90ο λεπτό του ντέρμπι έφερε θύελλα αντιδράσεων αρχικά από τους φιλοξενούμενους κι όταν στη συνέχεια ακυρώθηκε, από την πλευρά των γηπεδούχων.


Ο διαιτητής Κομίνης πήγε στα αποδυτήρια και μετά από περίπου δύο ώρες αποφάσισε ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει και ζήτησε να βγουν οι παίκτες για να συνεχιστεί το ματς και να ολοκληρωθεί.


πως ηταν η μερα σου στα ισπανικα

Η πλευρά της ΑΕΚ αρνήθηκε να βγει στο γήπεδο και ο ρέφερι αποφάσισε να διακόψει το ματς με υπαιτιότητα της Ένωσης.


πως ηταν η μερα σου στα ισπανικα

Πλέον η τύχη του αγώνα λογικά θα κριθεί στα Δικαστήρια, ενώ υπήρξε έντονη φημολογία ότι θα τοποθετηθεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού επί του θέματος.


καφε βλεννα στην εγκυμοσυνη

Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκε η φημολογία και ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.
Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα.

Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».



https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

Friday, June 28, 2019

γραφειο ιδιωτικων ερευνων ηρακλειο

γραφειο ιδιωτικων ερευνων ηρακλειο

Το ξεκίνημα του αγώνα στο Δουβλίνο ήταν ιδανικό για την Ιρλανδία, που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Γιόργκενσεν και άνοιξε νωρίς το σκορ επί της Δανίας με τον Ντάφι, μετά το 0-0 στην Κοπεγχάγη.


18719823
(Ο Ντάφι ανοίγει το σκορ για το ΕΙΡΕ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / AIDAN CRAWLEY)


Λίγο πριν το ημίωρο, ο Σίστο με εντυπωσιακή ενέργεια ετοίμασε την ισοφάριση για τον Κρίστενσεν και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Έρικσεν.


18720095
(Ο Έρικσεν σκοράρει ένα από τα τρία του γκολ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / AIDAN CRAWLEY)


πλήρης διμερής γράφος

τι σημαινει το ρημα λεω

Ο μεσοεπιθετικός της Τότεναμ έφτασε τα 11 γκολ στην προκριματική φάση και με χατ-τρικ οδήγησε την ομάδα του στα τελικά του μουντιάλ της Ρωσίας, ολοκληρώνοντας τις θέσεις της Ευρώπης. Το πέναλτυ του Μπέντνερ στο 90 έδωσε πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση.


18720066
(Πανηγυρική πρόκριση της Δανίας επί του ΕΙΡΕ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / AIDAN CRAWLEY)


Απομένουν πλέον τα δύο Διηπειρωτικά μπαράζ για να κλείσουν οι 32 θέσεις για τη Ρωσία.


ΠΚ 2018-Μπαράζ Ευρώπης


Α αγώνες


Κροατία-Ελλάδα 3-1
Β. Ιρλανδία-Ελβετία 0-1
Σουηδία-Ιταλία 1-0
Δανία-ΕΪΡΕ 0-0


Β αγώνες


Ελβετία-Β. Ιρλανδία 0-0
Ελλάδα-Κροατία 0-0
Ιταλία-Σουηδία 0-0
ΕΪΡΕ-Δανία 1-5 (6 Ντάφι / 29 Κρίστενσεν, 32, 63, 74 Έρικσεν, 90 πεν. Μπέντνερ)


ΠΚ 2018-Διηπειρωτικά Μπαράζ


Α αγώνες


Ονδούρες-Αυστραλία 0-0
Νέα Ζηλανδία-Περού 0-0


Β αγώνες


Αυστραλία-Ονδούρες (15/11, 11.00)
Περού-Ν. Ζηλανδία (16/11, 04.15)


Οι 30 ομάδες του μουντιάλ


Ρωσία (διοργανώτρια). Από την Ευρώπη: Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία, Σερβία, Πολωνία, Αγγλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ισλανδία, Ελβετία, Κροατία, Σουηδία, Δανία. Από την Ασία: Ιράν, Ιαπωνία, Νότιος Κορέα, Σαουδική Αραβία. Από τη Ν. Αμερική: Βραζιλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή και Κολομβία. Από Β. Κ. Αμερική και Καραϊβική: Μεξικό, Κόστα Ρίκα, Παναμάς. Και από Αφρική: Τυνησία, Νιγηρία, Μαρόκο, Σενεγάλη και Αίγυπτος.



γραφειο ιδιωτικων ερευνων ηρακλειο
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html

βυζαντινες ωδες

παρατσουκλι βαρουφακη
βυζαντινες ωδες

Λόγω της θερινής περιόδου και της μειωμένης επιβατικής κίνησης που παρατηρείται σε συγκεκριμένες διαδρομές, γίνονται από την 1η Αυγούστου μεταβολές σε ορισμένα δρομολόγια του δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Αναλυτικά τα δρομολόγια που αναστέλλονται:


1. Λιοσίων - Κορωπίου - Λιοσίων


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_130.html

μαν ποςερ

βυζαντινες ωδες

Αναστέλλεται η κυκλοφορία των κατωτέρω αμαξ/χιών:


12200,12204,12208,12212,12232,12236,12240,12244


12205,12209,12213,12217,12237,12241,12245,12249


2. Πειραιώς - Κιάτου - Πειραιώς


Αναστέλλεται η κυκλοφορία των κατωτέρω αμαξ/χιών:


1300-2305


3. Αθηνών - Χαλκίδος - Αθηνών


Αναστέλλεται η κυκλοφορία των κατωτέρω αμαξ/χιών:


1532,1552, 1537,1557


4. Θεσσαλονίκης - Λάρισας - Θεσσαλονίκης


Αναστέλλεται η κυκλοφορία των κατωτέρω αμαξ/χιών:


1591,1592


5. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας - Θεσσαλονίκης


α) Αναστέλλεται η κυκλοφορία της αμαξ/χίας 730


β) Τo δρομολόγιο της αμαξ/χίας 743 υποκαθίστανται με μισθωμένα λεωφορεία από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


6. Αλεξανδρούπολης - Ορμένιου - Αλεξανδρούπολης


Τα δρομολόγια των αμαξ/χιών 1680-1681, 1686-1687,1684-1685, υποκαθίστανται με μισθωμένα λεωφορεία από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr.



https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html

χαλαζι πελασγια

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του φορέα, «οι αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς, εντάχθηκαν στον ΕΦΚΑ από την 1/1/2017. Οι συντάξεις τους πλέον υπολογίζονται με τους ενιαίους κανόνες που ισχύουν για όλους τους ασφαλισμένους της χώρας μας.


χαλαζι πελασγια

Από εφέτος, ειδικά για τους αγρότες, έχει καθοριστεί μεταβατικό διάστημα πλήρους ένταξης στο ενιαίο ασφαλιστικό σύστημα, στη διάρκεια του οποίου προβλέπεται διπλός υπολογισμός της σύνταξης. Ένα μέρος της σύνταξης θα αντιστοιχεί σε αναλογία της εθνικής σύνταξης των 384 ευρώ και σε μέρος της ανταποδοτικής.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

Σταδιακά, σε ποσοστό το οποίο υπερβαίνει το 6,20% ανά έτος από το 2017 έως το 2030, θα αυξάνεται η αποδιδόμενη αναλογία της εθνικής σύνταξης που, για πρώτη φορά, θα καταβάλλεται στους πρώην ασφαλισμένους του ΟΓΑ. Μαζί με την ανάλογα προσαυξανόμενη ανταποδοτική σύνταξη, ο ασφαλισμένος θα λαμβάνει πλέον μεγαλύτερη της καταβαλλόμενης, μέχρι το 2016, σύνταξης. Αυξημένη, ανάλογα με το ύψος και της εισφοράς που θα καταβάλλει ο ίδιος ο ασφαλισμένος.


ραδιοφωνικοι live σταθμοι

Αυτός ο διπλός υπολογισμός προκαλεί μικρή καθυστέρηση στην επεξεργασία των νέων συντάξεων που θα καταβληθούν σε όσους γεννήθηκαν το έτος 1950.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

Εφέτος, η πληρωμή της ανωτέρω κατηγορίας ασφαλισμένων θα ξεκινήσει από τον Αύγουστο 2017 και θα ενταθεί τους μήνες Σεπτέμβριο έως και Δεκέμβριο 2017, με στόχο τέλος του έτους 2017 να έχει πληρωθεί το σύνολο των αιτούντων με την ακόλουθη κατανομή ανά μήνα:


Αύγουστος 2017: 1.000
Σεπτέμβριος 2017: 4.000
Οκτώβριος 2017: 3.000
Νοέμβριος 2017: 3.000
Δεκέμβριος 2017: 3.000



χαλαζι πελασγια
χρήστος μενιδιάτης - δεν πάμε καλά lyrics

οπαπ live κινο

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html
tmp on dialysis machine

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το οποίο διαβεβαίωσε, πως χτες υπεγράφη από τον γγ του υπουργείου Οικονομίας Παναγιώτη Κορκολή η εκταμίευση του ποσού για την πληρωμή τους, σήμερα θα αναρτηθεί στη "Διαύγεια", οπότε άμεσα θα κατατεθούν τα δεδουλευμένα τους. Το υπουργείο εξηγεί, πως η καθυστέρηση οφείλεται σε τεχνική δυσκολία, καθότι τα χρήματα προέρχονται από τα ευρωπαϊκά προγράμματα και όχι από τον προϋπολογισμό.


οπαπ live κινο

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μίλησε και με το Σωματείο Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου, μέλη του οποίου δήλωσαν, πως "καλώς να καταβληθούν οι μισθοί, αν και αυτό το ακούμε από τον Ιούλιο. Συνεχίζουμε, όπως και να έχει την κινητοποίηση, καθότι διεκδικούμε και άλλα ζητήματα. Επίσης, η ομαλοποίηση της μισθοδοσίας δεν θα επιτευχθεί. Κάθε φορά αυτό γίνεται, πρέπει να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις για να επισπευσθεί η διαδικασία".


Οι συμβασιούχοι, ζητούν ίσα δικαιώματα με τους υπαλλήλους με συμβάσεις αορίστου χρόνου και την προοπτική μονιμοποίησής τους, καθότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, όπως υποστηρίζουν, εφόσον, ανεξάρτητα αν υπάρχουν αυξομειώσεις, οι ροές δεν σταματούν. Επίσης, δήλωσαν, πως πολλοί ζουν με δανεικά, ενώ οι περισσότεροι μένουν μακριά από τα σπίτια τους, στην παραμεθόριο, από τον Έβρο μέχρι τη Χίο, τη Σάμο, τη Λέρο και τη Ρόδο.


Παράλληλα, κάνουν λόγω για προβλήματα στη λειτουργία των χοτ σποτ και αναφέρουν ελλιπείς συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, που επιβαρύνουν τόσο τους εργαζομένους, όσο και τους αιτούντες άσυλο. Για παράδειγμα, ζητήματα υπάρχουν με την υδροδότηση, όταν για ώρες μέσα στην ημέρα μένουν οι δομές χωρίς νερό, καθώς και με την πυρασφάλεια.



οπαπ live κινο
μπανανια φιλιππινων
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html

μπαχρέιν αξιοθέατα

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html
μπαχρέιν αξιοθέατα

Η έκδοση της απόφασης αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017.


Μετά από αναβολή, συζητήθηκε σήμερα, Τετάρτη, στον Άρειο Πάγο, η έφεση κατά της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με την οποία είχε κριθεί ότι πρέπει να εκδοθεί ο Αλεξάντερ Βίνικ, αποκαλούμενος «Mr Bitcoin».


Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρών ήταν και ο ίδιος για να αναπτύξει τους ισχυρισμούς του, όπως επίσης και δύο Ρώσοι μάρτυρες υπεράσπισης και ο πρώην αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ, γνωστός από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.


καψης θεσσαλονικη τηλεφωνο

infinity one direction mp3

Υπενθυμίζεται, ότι υπέρ της έκδοσης του Ρώσου υπηκόου, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο, βάσει διεθνούς εντάλματος, σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής όπου παραθέριζε με την οικογένεια του, είχε ταχθεί το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

Οι αμερικανές διωκτικές Aρχές αποδίδουν στον 38χρονο ότι διαχειριζόταν την πλατφόρμα BTC-e, μέσω της οποίας νομιμοποιήθηκαν κέρδη από παράνομες δραστηριότητες εγκληματικών ομάδων. Ως τέτοιες δραστηριότητες αναφέρονται για παράδειγμα, κυβερνοεπιθέσεις από «χάκερς» που ζητούν λύτρα, φοροδιαφυγή μέσω bitcoin κά.


Η επίμαχη πλατφόρμα (BTC-e) θεωρείται από τα πλέον διαδεδομένα ανταλλακτήρια ψηφιακών νομισμάτων. Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, την συσχετίζει με την δράση ύποπτων προσώπων, χάκερς, πρακτόρων, ακόμη και εκβιαστών του κυβερνοχώρου.


Πάντως, ο εκζητούμενος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τα όσα του καταλογίζουν οι αμερικανικές Aρχές και υποστηρίζει ότι θέλουν να τον δικάσουν για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, συνωμοσία για διάπραξη ξεπλύματος βρόμικους χρήματος και παράνομες χρηματικές συναλλαγές προερχόμενες από αξιόποινες δραστηριότητες.


Ο εκζητούμενος, μέσω Ρώσου διερμηνέα, επισήμανε ενώπιων των αρεοπαγιτών: «Δεν είμαι ιδιοκτήτης της πλατφόρμας» και προσέθεσε:



Είμαι τεχνικός εμπειρογνώμονας και ασχολούμαι με την παραγωγή κρυπτονομισμάτων σε επίπεδο συμβουλών. Είμαι σύμβουλος και η πλατφόρμα ήταν ένας πελάτης μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι ιδιοκτήτης.



Στην συνέχεια, μεταξύ του προέδρου του Ποινικού Τμήματος και του εκζητουμένου έγινε ο εξής διάλογος:


Πρόεδρος: Δεν έχετε εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη των ΗΠΑ;


Βίνικ: Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ανεξάρτητη Δικαιοσύνη στις ΗΠΑ για Ρώσο υπήκοο.


Πρόεδρος: Πώς έφτασαν οι Αμερικανοί στα ηλεκτρονικά ίχνη σας;


Βίνικ: Δεν κρύβομαι ποτέ. Δραστηριοποιούμαι στο διαδίκτυο με τα στοιχεία της ταυτότητάς μου.


Ο 38χρονος αναφέρθηκε στους λόγους που δεν θέλει να εκδοθεί στις ΗΠΑ, ενώ αντίθετα έχει συναινέσει να εκδοθεί στη Ρωσία για μια μικρο-απάτη 10.000 ευρώ για την οποία, μετά τη σύλληψή του, τον ζήτησαν οι ρωσικές αρχές.


Για την μη έκδοσή του στις ΗΠΑ επικαλέστηκε τους εξής λόγους:


«1. Δεν έχω διαπράξει το αδίκημα. 2. Φοβάμαι ότι στις ΗΠΑ θα έχω άδικη δίκη. Οι συνθήκες στις αμερικανικές φυλακές θα είναι απάνθρωπες και πιθανόν θα υποστώ βασανιστήρια. 3. Από το 1999 μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ έχει υπάρξει συμφωνία δικαστικής αρωγής, άρα σε κάθε περίπτωση μπορώ να δικαστώ στη Ρωσία. 4. Έχω δυο μικρά παιδιά, 3 και 6 ετών . Η σύζυγός μου εξαιτίας της κράτησής μου παρουσίασε καρκίνο στον εγκέφαλο και αυτό είναι αποδεδειγμένο. Πλέον υπάρχει κίνδυνος τα παιδιά μου να μείνουν ορφανά, ενώ η μητέρα τους νοσηλεύεται».


Οι δικηγόροι του, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Νικόλαος Πατεράκης και Αλέξανδρος Σπυριάδης, είπαν πως δεν πρέπει να εκδοθεί στις ΗΠΑ, ενώ τόνισαν ότι δεν έχει τελεστεί η πράξη που αποδίδεται στον Αλεξάντερ Βίνικ και ζήτησαν να δικαστεί στην Ελλάδα.


Ο Μανώλης Σφακιανάκης εξήγησε την λειτουργία του bitcoin, λέγοντας πως είναι ένας αλγάριθμος επιβράβευσης, που ακόμα δεν θεωρείται νόμισμα. Διαχώρισε δε τις πλατφόρμες, σε ανταλλακτήρια στα οποία ανταλλάσσονται κρυπτονομίσματα και δεν μπορεί να γίνει ξέπλυμα και σε εμπορικές στις οποίες μπορεί να γίνει.


Πάντως, τον τελικό λόγο για την έκδοση ή όχι του Αλεξάντερ Βίνικ έχει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, σε περίπτωση κατά την οποία οι αρεοπαγίτες ταχθούν υπέρ της έκδοσής του.



μπαχρέιν αξιοθέατα

αθλητικα παπουτσια adidas γυναικεια 2014

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html
αθλητικα παπουτσια adidas γυναικεια 2014
Έφεση κατά της αθώωσης Αμβρόσιου

Έφεση κατά της απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, η οποία αθώωσε τον μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο από την κατηγορία της δημόσιας υποκίνησης σε βία ή μίσος βάσει του αντιρατσιστικού νόμου άσκησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου.


Η έφεση ασκήθηκε ύστερα από σχετική αίτηση που υπέβαλε η πολιτική αγωγή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης ακόμη και μέσα στη δικαστική αίθουσα είχε πει ότι «θα έπαιρνε το όπλο» ενάντια στους ομοφυλόφιλους. Ο ίδιος οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης έπειτα από μήνυση εννέα εκπροσώπων της ΛΟΑΤ κοινότητας για ομοφοβικό κείμενό του στο οποίο χαρακτήριζε τους ομοφυλόφιλους «αποβράσματα», «μη ανθρώπους» και παρακινούσε τους οπαδούς του να τους απομονώσουν και να τους φτύσουν.


βασίλισσα φαμπιολα

αθλητικα παπουτσια adidas γυναικεια 2014


zoe house of cards white dress

ησαια μη χορευεις ταινια

ολα οπα κλαμπ ελευσινα
ησαια μη χορευεις ταινια

Συνεπώς, όπως είχε δεσμευτεί από τις αρχές Οκτωβρίου το Υπουργείο, η δωρεάν διανομή των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων προς τους φοιτητές θα γίνει κανονικά, γεγονός που, όπως αναφέρει το υπουργείο «αποδεικνύει ότι ήταν περιττή η ανησυχία που προκλήθηκε».


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html

πως ν χακαρω facebook

«Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων είναι αυστηρά προσηλωμένο στη διαφύλαξη της δωρεάν παροχής πανεπιστημιακών συγγραμμάτων και είναι πάντοτε ανοιχτό στις συζητήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς για τη προάσπιση αυτού του αγαθού» σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.


ησαια μη χορευεις ταινια


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html

εξυπνο σκονακι

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html
καρελια λευκος

Επισημαίνεται ότι η ψηφοφορία είχε προγραμματιστεί να γίνει με κάρτες, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να διαπιστωθεί ποια πρόταση είχε την πλειοψηφία και χρειάστηκε να καταμετρηθούν οι ψήφοι μία προς μία.


Σουλτς: Είμαστε όλοι ανακουφισμένοι


«Φυσικά είμαστε όλοι ανακουφισμένοι», δήλωσε ο αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Μάρτιν Σουλτς λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας των Συνέδρων.

Μιλώντας στον δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό «Phoenix», ο κ. Σουλτς διαβεβαίωσε ότι «έπειτα από αυτή τη δύσκολη συζήτηση» θα προσπαθήσει να κρατήσει το κόμμα ενωμένο και να μεταφέρει τις επιφυλάξεις των στελεχών που καταψήφισαν την πρόταση της ηγεσίας στις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν.


«Το σημαντικό είναι το κόμμα να παραμείνει ενωμένο», δήλωσε και τόνισε ότι το κείμενο των διερευνητικών συνομιλιών δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κυβερνητικό πρόγραμμα και ο «μεγάλος» συνασπισμός δεν αποτελεί, όπως και πριν, μονόδρομο.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html

στεγνοκαθαριστηρια βονιτσα

εξυπνο σκονακι

Xαιρετίζει την απόφαση η Άνγκελα Μέρκελ


Την απόφαση χαιρέτισε το απόγευμα της Κυριακής η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, που τόνισε ότι το πλαίσιο για τις διαπραγματεύσεις που ξεκινούν θα είναι το κείμενο των διερευνητικών συνομιλιών αλλά παραδέχτηκε ότι «υπάρχουν θέματα που πρέπει να διευκρινιστούν στις λεπτομέρειές τους».


«Το CDU άνοιξε τον δρόμο για τις διαπραγματεύσεις για κυβέρνηση συνασπισμού. Χαιρόμαστε και καλωσορίζουμε ότι και το SPD έκανε το ίδιο σήμερα στο Συνέδριό του. Μετά τις εντατικές και πράγματι δύσκολες συζητήσεις έφεραν ένα θετικό αποτέλεσμα και με αυτό ανοίγει ο δρόμος για διαπραγματεύσεις συνασπισμού», δήλωσε η κ. Μέρκελ λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του προεδρείου του κόμματός της. Πρόσθεσε δε, ότι «σε αυτές τις διαπραγματεύσεις είναι σημαντικό για την Χριστιανική Ένωση η Γερμανία να έχει μια σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τα θέματα του μέλλοντος και ότι θα μπορέσει να βρει λύσεις για αυτά».


Ανοίγει ο δρόμος για τις διαπραγματεύσεις


Τη στιγμή που οι σύνεδρκοι είπαν το «ναι», ανοίγει ο δρόμος για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις μεταξύ Σοσιαλδημοκρατών και Συντηρητικών.


Στόχος της Άνγκελα Μέρκελ, όπως έχει μεταδώσει η Deutsche Welle, είναι οι διαβουλεύσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου. Και αυτό γιατί το τελικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων θα πρέπει να εγκριθεί από τα 440.000 μέλη του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος – μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εβδομάδες. Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν εμπόδια και το χρονοδιάγραμμα αυτό τηρηθεί, τότε από τις 12 Μαρτίου και μετά θα είναι εφικτή η διεξαγωγή της εκλογής της καγκελαρίου στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο και η κυβέρνηση θα σχηματιστεί τον Απρίλιο, μέχρι το Πάσχα.




εξυπνο σκονακι

υποτακτικη αοριστου ερχομαι

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html
υποτακτικη αοριστου ερχομαι
υποτακτικη αοριστου ερχομαι

«Η Ελλάδα λόγω της γεωστρατηγικής της θέσης αποτελεί έναν ενδιαφέροντα συνομιλητή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος ερωτηθείς για τις σχέσεις κυβέρνησης - ΗΠΑ, τόνισε πως ένας αριστερός Ευρωπαίος ηγέτης μπορεί να συνομιλεί με οποιονδήποτε επιβάλλει η θέση του.


«Η χώρα μας αποτελεί παράγοντα σταθερότητας για την ευρύτερη περιοχή», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην ΕΡΤ, υπογραμμίζοντας την «κρίση» στις σχέσεις Τουρκίας - ΗΠΑ. Όπως σημείωσε, άλλωστε, η γείτονα έχει μεταβάλλει την εξωτερική της πολιτική πολλαπλώς τα τελευταία τρία χρόνια.


Ερωτηθείς για το τι περιμένουμε από τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Αμερικανό Πρόεδρο, ο κ. Σκουρλέτης εκτίμησε πως «θα υπάρξει αναγνώριση από τον Ντόναλντ Τραμπ, του ιδιαίτερου ρόλου της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή». Και πρόσθεσε πως το ζήτημα των επενδύσεων, με δεδομένη τη βελτίωση των οικονομικών δεικτών της Ελλάδας, θα συζητηθεί.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

Για το κλείσιμο της αξιολόγησης δήλωσε πως «υπάρχουν όλες οι αντικειμενικές προϋποθέσεις να κλείσει η γ´ αξιολόγηση στην ώρα της» υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης υπενθυμίζοντας «πως οι οποίες καθυστερήσεις των προηγούμενων αξιολογήσεων δεν προέρχονταν από την ελληνική πλευρά». Αναφορικά με τα 95 προαπαιτούμενα ο υπουργός Εσωτερικών είπε, «μην σας τρομάζει ο αριθμός τα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω μας».


Ερωτηθείς για το ποιες είναι οι εγγυήσεις ότι τον Αύγουστο του 2018 η χώρα βγαίνει από το μνημόνιο ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε στα θετικά οικονομικά στοιχεία υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, τη σταθεροποίηση της οικονομίας και τους βελτιωμένους δείκτες. Η έξοδος της χώρας από το μνημόνιο, συμπλήρωσε, σημαίνει και τη δυνατότητα της κυβέρνησης να επαδιαπραγματευτεί κάποιες από τις υποχρεώσεις της, «θα έχουμε τα κότσια να επανεκτιμήσουμε τις υποχρεώσεις μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας υ, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε πως η ψήφιση του τιμά το ελληνικό Κοινοβούλιο. «Οι νόμοι δεν φτάνουν αλλά συμβάλλουν καθοριστικά» συμπλήρωσε. «Τα δικαιώματα δοκιμάζονται στις μειοψηφίες» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών αφήνοντας αιχμές για τη στάση της ΝΔ, τονίζοντας πως ενώ καταρχήν πήρε θετική θέση απέναντι στο θέμα, τελικώς κρύφτηκε. «Εκεί υπάρχει σκοπιμότητα», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, για να προσθέσει πως εκεινο που αποτυπώθηκε ήταν η πανσπερμία στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



πολυκυστικές ωοθήκες ακμή
ερτ1 βασεις 2015

αγγελακι κολιε

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html
αγγελακι κολιε

Οι θάνατοι από θερμοπληξία, η βασική αιτία θανάτου στις εγκαταστάσεις όπου διαμένουν μετανάστες στα νότια σύνορα των ΗΠΑ, αυξήθηκαν σε 48 από 31 που ήταν την ίδια περίοδο το 2017, σύμφωνα με τον Σαλβαδόρ Σαμόρα εκπρόσωπο της αμερικανικής υπηρεσίας φύλαξης συνόρων.


Ο αριθμός των θανάτων αναμένεται να φτάσει τριψήφιο αριθμό τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς ευάλωτοι μετανάστες προσπαθούν να περάσουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες τα αμερικανικά σύνορα, πρόσθεσε.


Η υπηρεσία φύλαξης συνόρων κατέγραψε εξάλλου αύξηση 12% στις συλλήψεις μεταναστών σε διάστημα οκτώ μηνών ως τις 31 Μαΐου σε σχέση με την ίδια περίοδο την προηγούμενη χροιά.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html

«Οι θάνατοι που οφείλονται στη ζέστη αναμένεται να ξεπεράσουν τον περσινό αριθμό και το καλοκαίρι μόλις άρχισε», σημείωσε ο Σαμόρα. «Τα δημογραφικά χαρακτηριστικά των παράτυπων μεταναστών που συλλαμβάνουμε, οι ασυνόδευτοι ανήλικοι, οι οικογένειες, είναι πολύ πιο ευάλωτοι», τόνισε.


αγγελακι κολιε

Οργανώσεις αρωγής, όπως η Border Angels με έδρα το Σαν Ντιέγκο, εκτιμούν ότι η βασική αιτία της αύξησης των θανάτων είναι τα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα σύνορα και η ενισχυμένη αστυνόμευση, αλλά και η πρόσφατη εφαρμογή της «πολιτικής μηδενικής ανοχής» για τους παράτυπους μετανάστες. Αυτά ώθησαν τους μετανάστες να χρησιμοποιούν πιο απομονωμένα και δύσβατα περάσματα.


Μέχρι πριν τέσσερα χρόνια η πλειονότητα των μεταναστών που συλλαμβάνονταν στα σύνορα ήταν Μεξικανοί. Όμως καθώς βελτιώθηκε η οικονομική κατάσταση στο Μεξικό, ο αριθμός τους έχει μειωθεί όπως και οι συλλήψεις στα σύνορα, που έπεσαν στις 303.916 το 2017, μείωση κατά 26% σε σχέση με το 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας φύλαξης συνόρων.


Οι περισσότεροι μετανάστες που συλλαμβάνονται είναι πλέον από τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και το Ελ Σαλβαδόρ.


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μετανάστευσης έχει καταγράψει αύξηση των θανάτων μεταναστών στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικού τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με 415 να καταγράφονται το 2017.


Μετανάστες, μεταξύ των οποίων και παιδιά, από υποτροπικές κα ορεινές περιοχές φτάνουν στα σύνορα υποσιτισμένοι, χωρίς να έχουν συνηθίσει το κλίμα και ευάλωτοι στη θερμοπληξία, τόνισε ο Σαμόρα.


Ο αριθμός των οικογενειών που έχουν συλληφθεί στα σύνορα έχει πενταπλασιαστεί από το 2013, ενώ ο αριθμός των ασυνόδευτων ανηλίκων που συνελήφθηκαν το 2017 ήταν σχεδόν διπλάσιος από αυτόν το 2010, σύμφωνα με την υπηρεσία φύλαξης συνόρων.



ορτυκια συνταγες ακης
πτολεμαιος ε επιφανης

δηλωσεις δ γιαννακοπουλου

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html
φέρεται διαφορετικά
δηλωσεις δ γιαννακοπουλου

Οι YPG, ο ένοπλος βραχίονας της ισχυρότερης πολιτικής οργάνωσης των Κούρδων της Συρίας, είναι η βασική συνιστώσα των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (ΣΔΔ), της αραβοκουρδικής συμμαχίας που απέσπασε τη Ράκα από το ΙΚ τον περασμένο μήνα. Η κυβέρνηση της Τουρκίας ερίζει ότι η κουρδική αυτή παράταξη είναι το συριακό παρακλάδι του PKK και τη χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση.


δηλωσεις δ γιαννακοπουλου

Ένα ρεπορτάζ που μετέδωσε το BBC ανέφερε ότι περίπου 4.000 άνθρωποι, ανάμεσά τους εκατοντάδες ξένοι τζιχαντιστές του ΙΚ, μπόρεσαν να διαφύγουν από τη Ράκα κατόπιν μιας συμφωνίας με τις ΣΔΔ και διασκορπίστηκαν σε διάφορες περιοχές της Συρίας φθάνοντας ως την επικράτεια της Τουρκίας.


Οι «δηλώσεις εκπροσώπων του διεθνούς συνασπισμού εναντίον του Ισλαμικού Κράτους και του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ που όχι μόνο δεν διέψευσαν την ύπαρξη συμφωνίας, αλλά αντιθέτως είπαν ότι τη "σεβάστηκαν", (μας) προκαλούν φρίκη», ανέφερε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html

Το τουρκικό ΥΠΕΞ συμπλήρωσε ότι το γεγονός πως επετράπη σε μαχητές του ΙΚ να φύγουν από τη Ράκα είναι «εξαιρετικά ανησυχητικό» και πρόσθεσε πως πρόκειται για μια εξέλιξη που «πρέπει να σημειωθεί».


«Η εν λόγω συμφωνία δείχνει ότι εάν δίνεις μια μάχη μαζί με μια τρομοκρατική οργάνωση εναντίον μιας άλλης τρομοκρατικής οργάνωσης, οι τρομοκρατικές οργανώσεις θα επιλέξουν τελικά να συνεργαστούν η μία με την άλλη», προστίθεται στην ανακοίνωση.


Η Άγκυρα έχει εκδηλώσει επανειλημμένα την οργή της για την υποστήριξη της Ουάσινγκτον στην οργάνωση YPG.



θερμιδομετρητης κοτομπουκιες

μέλος σεπ εαπ

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html
δεν θελω να μιλας καραοκε
μέλος σεπ εαπ

Ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι δια του κ. Τσίπρα, έστειλε στον Τούρκο πρόεδρο το μήνυμα ότι «για να μπορέσει να εξευρεθεί λύση του Κυπριακού θα πρέπει να εναρμονιστούμε απόλυτα με όσα και ο ΓΓ του ΟΗΕ διαπιστώνει και αυτό είναι πως δεν μπορεί να συνεχίσει η ύπαρξη αναχρονιστικών συνθηκών εγγύησης ιδιαίτερα σε ένα κράτος μέλος της ΕΕ».


καλη διασκεδαση μεταφραση

Για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε ότι εξέφρασε τις ευχαριστίες, γιατί στο κοινό ανακοινωθέν ΕΕ - ΝΑΤΟ, αλλά και στις δηλώσεις, που προέβη ο κ. Τουσκ μετά, ξεκαθαρίζει ότι η συνεργασία και με τα μη μέλη του ΝΑΤΟ θα πρέπει να είναι αγαστή και χωρίς εξαιρέσεις.



μέλος σεπ εαπ
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

εγκαταλειψη θεσης αστυνομικου

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html
αναμπελ τιμη
εγκαταλειψη θεσης αστυνομικου
εγκαταλειψη θεσης αστυνομικου

Οι έρευνες της αστυνομίας έπειτα από την ομολογία του κανίβαλου οδήγησαν σε ένα σπίτι όπου βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη. Λίγο αργότερα ακολούθησε η σύλληψη άλλων δύο ατόμων, περίπου 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι αφού σκότωσαν μία γυναίκα, έκοψαν τα μέλη της και στη συνέχεια τα έφαγαν.


φιλια λευκα ειδη

Ο Thembeka Mbhele, εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι και οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για δολοφονία και κανιβαλισμό. Επίσης τόνισε ότι σήμερα θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου.


Από την πλευρά του, τοπικός σύμβουλος ανέφερε ότι ένας από τους υπόπτους οδήγησε τα μέλη της κοινότητας και την αστυνομία στο σώμα της γυναίκας.


«Μας έδειξαν τα μέρη του σώματος σε ένα από τα σπίτια» είπε και συμπλήρωσε:



Όταν η αστυνομία παρακολούθησε την υπόθεση αυτή, ανακάλυψε οκτώ αυτιά σε μια κατσαρόλα στο σπίτι που διέμενε ο άντρας. Αυτό σήμαινε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα θύματα σε αυτό το σπίτι.



Ωστόσο, ο πρώην επικεφαλής του τμήματος Ψυχολογίας SAPS, Gerard Labuschagne, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τους ισχυρισμούς των συλληφθέντων και τόνισε ότι είναι απίθανο το έγκλημα να συνδέεται με αυτή τη νόσο. Πρόσθεσε επίσης ότι οι ενέργειες ενός κανίβαλου δεν ταιριάζουν με το προφίλ των συλληφθέντων.



https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html

μαθαινω γερμανικα μονος

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html

Η κατάσταση, ωστόσο, δεν προδιαγράφεται ευοίωνη καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά - ένας μήνας (20 Φεβρουαρίου) για να υπάρξει συμφωνία ως προς την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.


Δύσκολα θα κλείσει, αλλά όπως ανέφερε στο CNN Greece στέλεχος του Μαξίμου, που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις, «αρκούν μια - δυο ώρες για να κλείσουν όλα, ακόμα και τα πρωτογενή πλεονάσματα. Πολιτική απόφαση χρειάζεται».


Το κυρίαρχο ερώτημα είναι πόσο αντέχει η σημερινή κυβέρνηση να ψηφίσει κάποια μέτρα εκ των προτέρων που μπορεί, έστω και δύσκολα, να εφαρμοστούν από το 2019;


διαδρομη τραμ για βουλα

μαθαινω γερμανικα μονος

μαθαινω γερμανικα μονος

Οι αριθμοί, όπως τους αναλύει το οικονομικό επιτελείο, λένε ότι, λογικά, δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστούν ποτέ τα μέτρα. Το 2016, με ύφεση, το πρωτογενές πλεόνασμα θα κλείσει περίπου στο 2%, από 0,5% που είχε δεσμευτεί η χώρα - τα επίσημα στοιχεία θα εκδοθούν στις αρχές Φεβρουαρίου. Άρα, υποστηρίζουν από το οικονομικό επιτελείο, ήδη έχουμε πιάσει το στόχο του 2017 (1,75%) και με ανάπτυξη από 2,5% έως 2,7%, όπως εκτιμάται για την φετινή χρονιά, άνετα φτάνουμε στο 3,5%.


Το «ελατήριο της οικονομίας είναι τόσο πολύ συμπιεσμένο που η εκτίναξή του θα δώσει τόσο μεγάλη ώθηση που το 3,5% για δύο - τρία χρόνια δεν θα είναι πρόβλημα», μας λέει, κατηγορηματικά, στέλεχος του οικονομικού επιτελείου.


Δεν συμμερίζονται, όμως, αυτή την άποψη αρκετοί βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. Και ήδη υπάρχει γκρίνια, που συνέπεσε με τις περιοδείες υπουργών στην επαρχεία. Το επόμενο διάστημα, όπως μας αποκάλυψε «διαδρομιστής του Μαξίμου», θα υπάρξουν «χαλαρωτικές» κινήσεις – «μασάζ», στην γλώσσα της πολιτικής - προκειμένου να υπάρξει εσωτερική αποσυμπίεση.




απαγορευεται η επαιτεια
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html

η αδελφότητα των ιπτάμενων μοναχών

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html
η αδελφότητα των ιπτάμενων μοναχών
η αδελφότητα των ιπτάμενων μοναχών

«Η Αθήνα μπορεί να ελπίζει σε 416,7 εκατ. ευρώ από κέρδη επιτοκίων ελληνικών ομολόγων που βρίσκονται στην κατοχή της γερμανικής κεντρικής τράπεζας (Bundesbank)» υπογραμμίζει η εφημερίδα, προσθέτοντας ωστόσο ότι «το ποσό είναι "κλειδωμένο" στον προϋπολογισμό και απαιτείται το πράσινο φως του γερμανικού κοινοβουλίου για να εκταμιευθεί».


τηλεχειρισμος διακοπτη

«Προϋπόθεση για την εκταμίευση είναι η επιτυχής ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος προσαρμογής, καθώς και η ανάγκη για περαιτέρω οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα» διευκρινίζει η Bild.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html

Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας


111



νεα ταξη πραγματων 2016 και το επερχομενο φλασ του ηλιου

χαρτης τουρκιας ανδριανουπολη

λιμνη κομο ψωνια
χαρτης τουρκιας ανδριανουπολη

Βαθμιαία εξασθένηση των νοτίων ανέμων στο Αιγαίο. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html

χαρτης τουρκιας ανδριανουπολη

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια.


Αναλυτικά η πρόγνωση εδώ:


Αττική


καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. μικρή πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα δυτικά και βόρεια μέχρι το απόγευμα.


ρολογια ανδρικα αναλογικα

άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες. σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.


άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και μέχρι το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.


άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν.


θερμοκρασία: από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

Thursday, June 27, 2019

κατηγοριες διπλωματος

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html
κατηγοριες διπλωματος

Από την ώρα που η Αντονέλα Ροκούτσο ανέβασε την φωτογραφία του "νέου Μέσι" με το ξανθό μαλλί, σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου έγινε χαμός με τους φιλάθλους να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα: αυτούς που επικρότησαν και αυτούς που κριτίκαραν την στυλιστική επιλογή του ινδάλματός τους.


Το πρωί της Δευτέρας η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο αεροδρόμιο της πόλης για να πετάξει για Αγγλία και το Μπέρμιγχαμ. Εκεί θα κάνει μια μίνι προετοιμασία, πριν μεταβεί στο Δουβλίνο για το φιλικό με την Σέλτικ το Σάβατο.


πολιτικη αστρολογια δημοψηφισμα

messihair5
(Πηγή: Twitter)


Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν πανικός με τον Μέσι, περισσότερο από το συνηθισμένο.



✈️ Birmingham #fcblive pic.twitter.com/JsCOnGj6Mp

— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 25, 2016


κατηγοριες διπλωματος
σφαξιμο κοτας με χωνι
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

ομελετα με τριφτη πατατα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html
ομελετα με τριφτη πατατα

Ο ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων Μιτς Μακόνελ δήλωσε ότι το νομοθετικό σώμα θα συνεδριάσει εκ νέου την Κυριακή και θα εργαστεί για «όσο διάστημα χρειαστεί» για να δώσει ένα τέλος στο αδιέξοδο.


Παράλληλα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ψηφοφορίας στη Γερουσία τη Δευτέρα στη 1:00, τοπική ώρα - 08:00, ώρα Ελλάδας για την υιοθέτηση νομοσχεδίου προσωρινής χρηματοδότησης του ομοσπονδιακού κράτους ως τις 8 Φεβρουαρίου, εκτός και αν οι Δημοκρατικοί συμφωνήσουν να διεξαχθεί η ψηφοφορία νωρίτερα.


«Θέλω να δηλώσω στον Αμερικανικό λαό ότι θα επανέλθουμε σε αυτό αύριο…και για όσο διάστημα χρειαστεί», τόνισε.


«Πυρά» Τραμπ και Πενς κατά Δημοκρατικών για την αναστολή λειτουργείας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών


Το πόσο διάστημα θα διαρκέσει η παύση λειτουργία του ομοσπονδιακού κράτους δεν μπορεί να προβλεφθεί. Η προηγούμενη «παύση» είχε συμβεί το 2013 επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα και είχε διαρκέσει 16 ημέρες.


«Είναι η πρώτη επέτειος της προεδρίας μου και οι Δημοκρατικοί θέλησαν να μου κάνουν ένα ωραίο δώρο», έγραψε ειρωνικά ο Τραμπ στον λογαριασμό του στο Twitter.



This is the One Year Anniversary of my Presidency and the Democrats wanted to give me a nice present. #DemocratShutdown

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 20 Ιανουαρίου 2018


ομελετα με τριφτη πατατα
πλαγιες πτωσεις του ναυς
δεν ειμαι αλλος θηβαιος νοημα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

ο εν τη λέξει λανθάνων ομηρικός λόγος

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html
Σαν σήμερα το 2012 πεθαίνει ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, Κώστας Καρράς (pics+vid)

Κώστας Καρράς | Σαν σήμερα: Ηθοποιός και πολιτικός. Ο Κώστας Καρράς γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1936 στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Λονδίνο και υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη Royal Academy of Arts του Λονδίνου.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html

κατι χωρισμενα παλικαρια τα παιδια

ο εν τη λέξει λανθάνων ομηρικός λόγος

Το 1963 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο του με τον θίασο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι. Ακολούθησε η επιτυχημένη συνεργασία του με την Έλλη Λαμπέτη και εμφανίστηκε, μεταξύ άλλων, σε έργα όπως Γυμνοί στο Πάρκο του Νιλ Σάιμον και στο Λεωφορείον ο Πόθος του Τένεσι Ουίλιαμς. Συνεργάστηκε, επίσης, με τον θίασο της Τζένης Καρέζη και την Ελληνική Λαϊκή Σκηνή, ενώ διετέλεσε συνθιασάρχης με άλλους ομοτέχνους του (Άγγελο Αντωνόπουλο, Γιώργο Μιχαλακόπουλο, Ανδρέα Μπάρκουλη, Θύμιο Καρακατσάνη, Μαίρη Χρονοπούλου, Σωτήρη Μουστάκα, Σμαρούλα Γιούλη κ. ά.).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο διάστημα 1982-1987 λειτούργησε δικό του θίασο και σημείωσε προσωπική επιτυχία στο Ημερολόγιο ενός τρελού του Γκόγκολ και στο Blithe Spirit του Νόελ Κάουαρντ, ενώ συνεργάστηκε και με το Εθνικό Θέατρο. Στη δεκαετία του 1990 δημιούργησε ξανά δικό του θίασο, ενώ συνεργάστηκε με τα ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και Πάτρας. Η τελευταία θεατρική εμφάνισή του ήταν στο ΚΘΒΕ.


ο εν τη λέξει λανθάνων ομηρικός λόγος

Στον ελληνικό κινηματογράφο έκανε το ντεμπούτο του το 1961, στην κωμωδία Ποια είναι η Μαργαρίτα; του Ντίμη Δαδήρα, σε σενάριο Γιάννη Δαλιανίδη. Τα επόμενα 20 χρόνια συμμετείχε συνολικά σε 38 ταινίες, κρατώντας κυρίως δεύτερους ρόλους. Η καλύτερη εμφάνισή του θεωρείται ο ρόλος του Μενέλαου στην Ιφιγένεια του Μιχάλη Κακογιάννη (1977), που εκπροσώπησε την Ελλάδα στα Βραβεία Όσκαρ του 1978. Η τελευταία φορά που έπαιξε στον κινηματογράφο ήταν το 1981 στα Καμάκια, σε σκηνοθεσία Όμηρου Ευστρατιάδη και σενάριο Γιάννη Σκλάβου.

Κατά τη δεκαετία του 1980 συμμετείχε σε αρκετές βιντεοταινίες, ενώ στην ελληνική τηλεόραση πρωταγωνίστησε με μεγάλη επιτυχία σε πολλά σίριαλ.

Οι νεώτερες γενιές θα τον θυμούνται από το σημαντικό περάσμά του στη δεκαετία του '90 από τη μικρή οθόνη, όταν ξεχώρισε ως χαζομπαμπάς στην αξέχαστη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Πάτερ ημών», έχοντας στο πλευρό του τον Αλέξανδρο Ρήγα, την Τζέσυ Παπουτσή, την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την αγαπημένη «τηλεοπτική κόρη» του, την Κορίνα Δαμουλιάνου.

Δείτε στο βίντεο το απίστευτο «δούλεμα» που κάνει στην τηλεοπτική συμβία του, Ελένη Μενεγάκη:



Από το 2000 έως το 2007 ήταν βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Διατέλεσε, επίσης, επίτιμος πρόεδρος στο Χαμόγελο του παιδιού από το 1994, ενώ διοργάνωσε τον πρώτο διεθνή έρανο για τα θύματα του πολέμου της Βοσνίας.

Επανειλημμένως έδωσε παραστάσεις για την ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και βραβεύθηκε από πολλές οργανώσεις και συλλόγους για την κοινωνική και ανθρωπιστική του δράση (Λάιονς, Χαμόγελο του Παιδιού, Δήμοι και Κοινότητες).

Ο Κώστας Καρράς πέθανε στις 6 Μαΐου 2012, έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr στιγμιότυπα από το ζωή και το έργο του Κώστα Καρρά

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: sansimera.gr


Σαν σήμερα το 2012 πεθαίνει ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, Κώστας Καρράς (pics+vid)
01
Σαν σήμερα το 2012 πεθαίνει ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, Κώστας Καρράς (pics+vid)






























ονειροκριτης πολυ ομορφη γυναικα

ντουλαπες νεοσετ

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html
πιτσα παπαδοπουλου αληθεια μου

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.


Η θερμοκρασία επίσης θα παρουσιάσει μικρή πτώση.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: αρχικά αίθριος άλλα βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ντουλαπες νεοσετ

Θεσσαλονίκη


Καιρός: αρχικά αίθριος άλλα βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στην Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα αρχικά γενικά αίθριος άλλα βαθμιαία και από τα ανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ στα ανατολικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος άλλα από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Το βράδυ βαθμιαία θα στραφούν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.



ντουλαπες νεοσετ
νικητες οσκαρ 2015
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

ιατρειο διαταραχων μνημησ

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html

Πρόκειται για μια ιστορική παράσταση με διάσταση εθνικού γεγονότος, καθώς τίθεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και θα κληθούν να παραστούν σημαντικές προσωπικότητες της χώρας, από την Πολιτική, τον Πολιτισμό, τις Τέχνες και τα Γράμματα.


Το αφιέρωμα στον χορωδιακό Μίκη Θεοδωράκη έκανε πρεμιέρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 6 και 7 Φεβρουαρίου με δύο αξέχαστες παραστάσεις, τα εισιτήρια των οποίων εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες.


Τη διασκευή, την ενορχήστρωση και τη διεύθυνση Ορχήστρας και της μεγάλης αυτής Χορωδίας, έχει ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης, το έργο του οποίου εξύμνησε ο Μίκης Θεοδωράκης.


Θα ακουστούν αποσπάσματα από τους κυριότερους ποιητικούς κύκλους που έχει μελοποιήσει ο μεγάλος μας συνθέτης. Μεταξύ άλλων: «Μικρές Κυκλάδες», «Άξιον Εστί», «Επιφάνεια», «Όμορφη Πόλη», «Αρχιπέλαγος», «Πολιτεία, «Λιποτάκτες», «Χαιρετισμοί» και «Γειτονιά των Αγγέλων».


βουλευτες συριζα προερχομενοι απο πασοκ

ιατρειο διαταραχων μνημησ

ιατρειο διαταραχων μνημησ

Τα πρωτότυπα κείμενα, έγραψε ο Γιώργος Μπλάνας, υπεύθυνος για τους φωτισμούς είναι ο Λευτέρης Παυλόπουλος και τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει η Σοφία Σπυράτου.


Εκτός από τους 1.000 χορωδούς και τη Συμφωνική Μαντολινάτα στην παράσταση συμμετέχουν κορυφαίοι τραγουδιστές και ηθοποιοί.




body on me скачать бесплатно
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

θεάς κυβέλης

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html

Νεφώσεις με βροχές κυρίως στα δυτικά, βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα τοπικών καταιγίδων τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα και χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, προβλέπονται για σήμερα, Παρασκευή.


θεάς κυβέλης

Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές. Παγετός όμως θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


θεάς κυβέλης

Αττική


Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Πιθανότητα ασθενών βρόχων από τη νύχτα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κατά περιόδους.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια στα ορεινά της Μακεδονίας που βαθμιαία θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου που βαθμιαία θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια, γενικά ασθενείς. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς που βαθμιαία θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



δημοσ βυρωνα τηλ
ο ρολος της οικογενειας στην αντιμετωπιση του αγχους
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

επεμβαση χαλινου πεους τιμη

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_27.html
bazaar βιβλιου εκδοτων

Η 40χρονη μητέρα έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο, αλλά άφησε πίσω της 17 δώρα για την κόρη της, ένα για κάθε χρόνο έως ότου ενηλικιωθεί.


επεμβαση χαλινου πεους τιμη

Όταν οι γιατροί την πληροφόρησαν ότι θα μπορούσε να ζήσει μόνον για άλλους δυο μήνες, η Ελίζα είπε στον σύντροφό της:


φιλίππων προκόπιος

«Νόμιζα ότι θα είχα λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά δεν πειράζει, θα τα καταφέρουμε κι έτσι».


Παντρεύτηκαν αμέσως και από εκείνη την στιγμή, η Ελίζα Τζιρότο αποφάσισε να αφιερωθεί μόνον στην μικρή της κόρη, στην Αλίτσε, η οποία είχε γεννηθεί πριν από έναν χρόνο.


italy1


(twitter/@veneziana4)


Της αγόρασε δεκαεπτά δώρα, ένα για κάθε της γενέθλια. Κούκλες, μαριονέτες, βιβλία, αλλά και μια μεγάλη υδρόγειο σφαίρα, με σημαίες πάνω σε όλες τις πόλεις τις οποίες η Ελίζα θα ήθελε να μπορούσε να επισκεφθεί με την κόρη της.


Τi amerò per sempre (θα σε αγαπώ για πάντα) come farò senza di te (τι θα κάνω χωρίς εσένα), il mio capolavoro (το αριστούργημά μου) έγραψε η Ελίζα, λίγο πριν πεθάνει, δίπλα στην φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη της, στο Instagram.


Παράλληλα άφησε στη μικρή δυο τετράδια με τρυφερές σκέψεις και ηχογραφημένα CD για να μην ξεχάσει τη φωνή της. Ένας τρόπος για να μην διακοπεί ποτέ η σχέση μάνας και κόρης και ο θάνατος να μην μπορέσει να επιβάλει την δική του, άκαρδη λήθη.



επεμβαση χαλινου πεους τιμη
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

αυξημενη πυκνοτητα μαστου

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html
ανακαινισμενο βικιπαιδεια
αυξημενη πυκνοτητα μαστου

Και οι δύο ομάδες παρέμειναν στην 3η θέση με 13 βαθμούς. Ο αγώνας, τον οποίο διηύθυνε ο Δανός Κριστόφερσεν, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού δημιουργήθηκαν λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.


Προηγήθηκε ο Ολυμπιακός στο 58΄ με τον Φορτούνη, που νίκησε τον Μπάρκα με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ για την ΑΕΚ ισοφάρισε ο Μπακασέτας στο 90΄ με κεφαλιά.


απασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

αυξημενη πυκνοτητα μαστου

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο 45λεπτο, με τον Μπακασέτα (22΄) η Ένωση και τον Χασάν (44΄) οι Πειραιώτες.



https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html

μοντερνα επιπλα γραφειου θεσσαλονικη

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html
μεσιτικο προταση κερκυρα

Η Λένα Τριανταφύλλη, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Καραμανλή από το 1974 έως και το θάνατό του, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 90 ετών.


«Υπήρξε μια εξαιρετική κυρία με υψηλό ήθος, ευγένεια και σπάνια ανθρωπιά. Την εκτιμούσα ιδιαίτερα! Καλό της ταξίδι!», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, «αποχαιρετώντας» την.


μοντερνα επιπλα γραφειου θεσσαλονικη



Η Λένα Τριανταφύλλη, ιδιαίτερα γραμματέας του αείμνηστου Προέδρου Κωνσταντίνου Καραμανλή από το 1974 μέχρι τον θάνατό του, έφυγε σήμερα πλήρης ημερών σε ηλικία 90 ετών. Υπήρξε μια εξαιρετική κυρία με υψηλό ήθος, ευγένεια και σπάνια ανθρωπιά. Την εκτιμούσα ιδιαίτερα! Καλό της ταξίδι!


μαγαζι με ξηρους καρπους κοστος
— Nikos Chatzinikolaou (@NChatzinikolaou) 16 Σεπτεμβρίου 2018


μοντερνα επιπλα γραφειου θεσσαλονικη

νικη βολου υποβιβασμος

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
νικη βολου υποβιβασμος
νικη βολου υποβιβασμος

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου πρόκειται για την πρώτη Κεντρική Επιτροπή μετά από πολύ καίριο που θα έχει προγραμματικό χαρακτήρα μετά και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης .


πως γιορτάζουν τα χριστούγεννα σε άλλες χώρες

Τα μέλη της ΠΓ συζήτησαν επί μακρόν τον τρόπο που θα αξιοποιηθούν τα θετικά της συμφωνίας και τις δυνατότητες που ανοίγονται για την οικονομία, με το βάρος σε κόμμα και κυβέρνηση να πέφτει πλέον στις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο κοινωνικό επίπεδο.


Μάλιστα η διαχωριστική γραμμή μεταξύ κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης αφορά και στον τρόπο που θα προκύψει η ανάπτυξη. Η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στην ανάπτυξη που θα στηρίζει την εργασία, σε αντίθεση με τη ΝΔ που είναι σταθερά προσανατολισμένη, στη συντριβή της εργασίας.


TSIPRAS 2


(EUROKINISSI)


Η ΠΓ συζήτησε μια σειρά θεμάτων σε τομείς του πολιτικού σχεδιασμού και του κυβερνητικού έργου, με αιχμή πάντα το κοινωνικό κράτος , όπως συζητήθηκε και το πρωί στο υπουργικό συμβούλιο. Ενώ αρκετά μεγάλη συζήτηση έγινε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, και στις αλλαγές στην παιδεία κυρίως αναφορικά με το νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Μεγάλη συζήτηση έγινε και για ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων, όπου η κυβέρνηση έχει δώσει το στίγμα της, όπως τα ζητήματα δικαιωμάτων και δημοκρατίας.



ψηφιακα βολτομετρα πινακα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html

ολα μιλουν για σενα - γιωργος νταλαρας

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

Στην έκθεση αναφέρεται πως ένας φτωχός ενήλικας που ζει μόνος του κερδίζει λιγότερες από 144 στερλίνες (161 ευρώ) την εβδομάδα μετά την αφαίρεση των φόρων και του κόστους στέγασης, ενώ μια μέση τετραμελής οικογένεια έχει λιγότερες από 347 στερλίνες (455 ευρώ) για να δαπανήσει για όλο το υπόλοιπο κόστος ζωής.


ολα μιλουν για σενα - γιωργος νταλαρας

Ως πρωτεύουσα της αγγλικής φτώχειας περιγράφει το Λονδίνο ο Άνταμ Τίνσον του New Policy Institute, του βρετανικού ερευνητικού οργανισμού που συνέταξε την έκθεση και όπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά «παρά τη λαμπρή ευημερία και τους προνομιούχους, το Λονδίνο παραμένει η πρωτεύουσα της αγγλικής φτώχειας, η οποία οφείλεται κυρίως στα υψηλά ενοίκια που πληρώνουν τα μισά απ' όλα τα νοικοκυριά που ζουν σε ενοίκιο».


ολα μιλουν για σενα - γιωργος νταλαρας

Σημειώνεται πως το κόστος της στέγασης στο Λονδίνο είναι από τα υψηλότερα στον κόσμο, με τα μέσα ενοίκια να ανέρχονται τώρα σε περισσότερες από 1.800 στερλίνες (2.010 ευρώ) τον μήνα, σύμφωνα με τον οργανισμό μισθώσεων ακινήτων Landbay.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

Ενώ οικογένειες που μισθώνουν από ιδιώτες ιδιοκτήτες αντιμετώπιζαν εδώ και καιρό υψηλά κόστη, οι οικογένειες που ζουν σε κοινωνικές κατοικίες, κατασκευασμένες από την κυβέρνηση ή από φιλανθρωπικά ιδρύματα για την προστασία των πιο φτωχών, βρίσκονται τώρα αντιμέτωπες με τις ταχύτερες αυξήσεις στα μισθώματα, αναφέρει ο Τίνσον σε δήλωση που εξέδωσε.


σχολικος συμβουλος χαλκιδας

Τα μισθώματα στις εργατικές κατοικίες των τοπικών αυτοδιοικήσεων αυξήθηκαν κατά περίπου 30% τα πέντε τελευταία χρόνια, ακόμη ταχύτερα απ' ό, τι τα ενοίκια των ιδιωτικών ενοικιαζόμενων κατοικιών, που αυξήθηκαν κατά ένα πέμπτο, διαπιστώνεται στην έκθεση.



παιδικες εκδηλωσεις χριστουγεννα 2014

άπτομαι αρχικοί χρόνοι

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html
χαμογελο του παιδιου παζαρι
άπτομαι αρχικοί χρόνοι

Εκπαιδευτικός δημοτικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης, την Πέμπτη, αφού κλείδωσε στην αίθουσα διδασκαλίας, τους μαθητές ενός τμήματος, άρχισε να τους πετά βιβλία, να αναποδογυρίζει θρανία και να εξυβρίζει κάποιους εξ' αυτών.


άπτομαι αρχικοί χρόνοι

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό κατήγγειλε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, το μεσημέρι της Πέμπτης, η διευθύντρια του σχολείου η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πέρασε αρκετή ώρα που τα παιδιά παρέμειναν «υπό την ομηρία» του 43χρονου εκπαιδευτικού και συγκεκριμένα έως τη στιγμή που δύο συμμαθητές τους που είχαν ζητήσει να βγουν από την αίθουσα πριν αυτή κλειδώσει, ενημέρωσαν τη διευθύντρια του σχολείου ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην τάξη τους καθώς και για τη φασαρία που άκουγαν. Το επεισόδιο έληξε όταν ο ίδιος ο εκπαιδευτικός ξεκλείδωσε την αίθουσα και αναχώρησε από το σχολείο.


Ο 43χρονος, ο οποίος και κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τη διεύθυνση του σχολείου και γονείς με περιστατικά ανάρμοστης για την ιδιότητά του συμπεριφοράς, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές σήμερα το πρωί.


Το μεσημέρι οδηγήθηκε στην εισαγγελία όπου αρχικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, ωστόσο μετά την άσκηση έφεσης από τον συνήγορό του, η εισαγγελέας διέταξε την άμεση ψυχιατρική εξέταση-αξιολόγησή του.




σθενος χλωριου
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html

νεα για πουτιν

gaia επιχειρειν αε

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εργασίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σημειώνει ότι, «κατά την προσφιλή της τακτική, η ΝΔ, συνεπικουρούμενη από τα φιλικά της μέσα ενημέρωσης, επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Αυτήν τη φορά, σε σχέση με τον αριθμό των παιδιών που τοποθετούνται σε βρεφονηπιακούς/παιδικούς σταθμούς».


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

«Η ΝΔ δεν θέλει να θυμάται ότι το 2014 ως κυβέρνηση κάλυπτε την πρόσβαση μόλις 80.000 παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς» σχολιάζει το υπουργείο Εργασίας, ενώ τονίζει ότι η παρούσα κυβέρνηση μέσα σε τρία χρόνια αύξησε κατά 50% τον αριθμό των παιδιών που καλύπτονται δωρεάν. «Έτσι, το 2017, 120.000 παιδιά εισήλθαν δωρεάν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς» αναφέρει χαρακτηριστικά.


περναει ο στρατοσ τησ ελλαδασ φρουροσ

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, «το υποκριτικό ενδιαφέρον της ΝΔ για την κοινωνική πολιτική δεν μπορεί να πείσει κανέναν. Πολύ περισσότερο, όταν επί των ημερών της έδινε voucher μόνο στις εργαζόμενες μητέρες, ενώ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε για πρώτη φορά voucher στις άνεργες και φτωχές μητέρες από το 2016 και από φέτος εφαρμόζει τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση σε 184 δήμους για τα παιδιά 4 χρονών.


Η ΝΔ αποκρύπτει ότι η διαδικασία χορήγησης voucher είναι ενιαία και διακρίνεται σε δύο φάσεις, μία τον Ιούλιο και μία τον Σεπτέμβριο. Έτσι, πριν καν υλοποιηθεί η δεύτερη φάση, έσπευσε να μιλήσει για "ψεύτικη υπόσχεση της κυβέρνησης" και για χιλιάδες παιδιά που μένουν εκτός παιδικών σταθμών» σημειώνει το υπουργείο Εργασίας.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html

νεα για πουτιν

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι, για την περίοδο 2018-2019, η κυβέρνηση, «όπως έπραξε και πέρυσι, θα καλύψει με voucher στη δεύτερη φάση της διαδικασίας όλα τα παιδιά που η μητέρα τους έχει εγκεκριμένο φάκελο και θα δηλώσει διαθέσιμη θέση σε βρεφονηπιακό σταθμό».


«Υπενθυμίζουμε, τέλος ότι είναι το υπουργείο Εργασίας που με νόμο χρηματοδοτεί τη δημιουργία 400 νέων τμημάτων βρεφονηπιακών σταθμών για το 2018, καλύπτοντας έτσι 10.000 επιπλέον παιδιά» αναφέρει το υπουργείο Εργασίας.



νεα για πουτιν

ωραιοτεροι ελληνες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html
ελεγχος αρνητικων σκεψεων
ωραιοτεροι ελληνες
Στο Πόρτο Κάγιο μεταφέρθηκαν οι 47 μετανάστες και πρόσφυγες που εντοπίστηκαν στο ακρωτήρι Ταίναρου

Σε παραλία του χωριού Πόρτο Κάγιο αποβιβάστηκαν οι 47 μετανάστες και πρόσφυγες που εντοπίστηκαν από δύο πλωτά του λιμενικού, να επιβαίνουν σε ιστιοπλοϊκό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά του ακρωτηρίου Ταίναρου.


Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πρόκειται για 37 άνδρες, 3 γυναίκες και 7 παιδιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι γυναίκες, τα παιδιά και δύο από τους άνδρες, αναμένεται να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Γυθείου καθώς είναι διαβητικοί και χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης. Οι υπόλοιποι αναμένεται να φιλοξενηθούν σε κτίριο της περιοχής.

Η επιχείρηση εντοπισμού τους ξεκίνησε αργά το μεσημέρι όταν ένας από τους επιβαίνοντες του σκάφους μέσω κινητού τηλεφώνου απηύθυνε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης 112. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από που είχε ξεκινήσει το σκάφος με τους μετανάστες τους πρόσφυγες και ποιος ήταν ο προορισμός τους.


χαβιαρι για τα νυχια

ωραιοτεροι ελληνες


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

ειμαι ασφαλισμενη στον οαεε

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_96.html
τριτα ξαδερφια σχεση
ειμαι ασφαλισμενη στον οαεε

Το ποσό των 64.256.843,74 ευρώ θα καταβληθεί σε 294.685 δικαιούχους και αφορά συνολικά περισσότερα από 630.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.


Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.


Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.




ειμαι ασφαλισμενη στον οαεε
ευκολα γλυκα ψυγειου με λιγες θερμιδες
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html

εμιρης καταρ νησι

τα νεα στο μεγα
εμιρης καταρ νησι

Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε χαλαρό κλίμα για αρκετή ώρα με πολλούς νέους ανθρώπους-εκπροσώπους κοινωνικών επιχειρήσεων που εργάζονται σε αυτόν τον χώρο, νοικιάζοντας ουσιαστικά μέρος των εγκαταστάσεων και αξιοποιώντας τον ως έδρα για την εργασία τους, με αποτέλεσμα να διαμορφώνεται ένας ανοικτός χώρος από πολλούς νέους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται ο καθένας σε διαφορετικά πεδία.


TSIPRAS 2


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

εμιρης καταρ νησι

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


τις θεος μεγας στιχοι

Αναφέρθηκαν σε ποιον τομέα δραστηριοποιείται ο καθένας εξ αυτών και εξήγησαν ότι αυτός ο χώρος τούς προσφέρει και τη δυνατότητα να βρουν πιθανές συνέργειες με άλλους νέους ανθρώπους που προωθούν τις κοινωνικές επιχειρήσεις τους, με τον κ. Τσίπρα να συζητά μαζί τους τις λεπτομέρειες των δραστηριοτήτων τους.


Κατά την έναρξη της επίσκεψής του στο Impact hub Athens, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του χώρου για το πώς ξεκίνησε το εγχείρημα αυτό.


TSIPRAS 1


(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Αυτή την ώρα ο κ. Τσίπρας μετέχει σε σύσκεψη-συζήτηση με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναπτύσσονται στους τομείς της κοινωνικής οικονομίας, της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας. Πολλοί από αυτούς τους δραστήριους νέους απασχολούν στις δομές τους προσωπικό που προέρχεται και από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.


Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Επικρατείας & κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, καθώς και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Αντωνοπούλου.



https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

προσφορες tv 55

φορεματα βραδυνα μακρια
προσφορες tv 55

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά, εκφράζω τη βαθύτατη συγκίνησή μου για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Βούτσης.


τροχαίο στο περιστέρι

«Ο Κωστής Στεφανόπουλος κατά τη μακρά δημόσια πορεία του υπηρέτησε με εντιμότητα πολιτικές αρχές και διακρίθηκε σε κρίσιμες στιγμές του πολιτικού βίου της χώρας για τη γενναιότητα και την παρρησία του. Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας τίμησε το αξίωμά του με την υποδειγματική αφοσίωσή του στο δημόσιο συμφέρον όπως και τη διεκδίκηση και προβολή όλων των αξιών και προταγμάτων που ενώνουν και δεν διχάζουν τον λαό», σημείωσε ο Πρόεδρος της Βουλής και συνέχισε:


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

«Ο σεβασμός και η αγάπη με την οποία ο ελληνικός λαός τον περιέβαλε ήταν η αναγνώριση του εξαίρετου πολιτικού ήθους του, αλλά και της σεμνότητας και απλότητας που τον χαρακτήριζαν. Τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του».



προσφορες tv 55
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

αναπηρικες καρεκλες μπανιου

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον Κάστρο, αλλά με μεγάλη εμφάνιση στην επανάληψη οι «πράσινοι» έκαναν την ανατροπή. Ο Μπουζούκης ισοφάρισε στο 48' και ο Κολοβέτσιος στο 68' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Κάτσε στο 75' είχε δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Η Ξάνθη δεν τα παράτησε, συνέχισε να πιέζει και στο τελευταίο λεπτό ο Κάστρο κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

ηλεκτρολογοι στην αλεξανδρουπολη

Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό. Οι «ακρίτες» ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλούσαν και έδειχναν πιο κινητικοί. Στο 19', μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Καντά έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Κάστρο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.


Το γκολ αυτό δεν «ξύπνησε» τους γηπεδούχους, που συνέχισαν να έχουν πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να ισοφαρίσει στην πρώτη φάση που δημιούργησε και το γκολ του έδωσε άλλον αέρα. Στο 48' ο Μπουζούκης με δυνατό σουτ νίκησε τον Ζίβκοβιτς στην κλειστή του γωνία κι έκανε το 1-1.


Ο επιθετικός μονόλογος των «πρασίνων» συνεχίστηκε και στο 62' έχασαν μια μοναδική ευκαιρία. Ο Δώνης αρχικά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς, στη συνέχεια ο Ινσούα έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης σε μία πολύ δύσκολη απόκρουση έδιωξε σωτήρια.


Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κολοβέτσιου να χριστεί σκόρερ και να συνδυάσει με γκολ, το πρώτο του για φέτος, την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Δώνης έκανε το σουτ, ο Σιλά έδιωξε πάνω στην γραμμή, το ριμπάουντ πήρε ο Κολοβέτσιος και με κεφαλιά έκανε το 2-1.


Στο 75' ο Κάτσε επιχείρησε ένα τρομερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών.


Δεκαπέντε δευτερόλεπτα πριν την συμπλήρωση των καθυστερήσεων η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μαυρομάτης ανέτρεψε τον Κάστρο και ο διαιτητής ορθά έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε στην ομάδα του ένα βαθμό.


Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)


Κάρτες: Ινσούα, Μακέντα, Διούδης - Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λίσγαρας


Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Μουνιέ (60' Βέργος), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (73' Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (89' Κουλιμπαλί)


Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Κοβάτσεβιτς, Μελιόπουλος (86' Αλμέιδα), Μπρίτο (81' Σαρπόνγκ), Καντά (70' Μπαριέντος), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο.



αναπηρικες καρεκλες μπανιου
αναπηρικες καρεκλες μπανιου
συνταγη με κοτοπουλο στηθος

προσεχε τι ευχεσαι που παιζεται

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τα ευρήματα της πρώτης νεκροψίας, ο θάνατος του άτυχου φοιτητή οφείλεται σε δυστύχημα, εκδοχή την οποία δεν αποδέχονται οι γονείς του, για αυτό και ζήτησαν νέα νεκροτομή.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

Μάλιστα υπέβαλαν και μήνυση κατά αγνώστων, ώστε η υπόθεση του νεαρού να μην μπει στο αρχείο ως δυστύχημα, ενώ θα προσκομίσουν και οι ίδιοι νέα στοιχεία στις αστυνομικές Αρχές.


Ωστόσο, το αίτημά τους δεν βρίσκει θετική ανταπόκριση, καθώς πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου, αναφέρουν ότι ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου απεφάνθη να μην επαναληφθεί η νεκροψία στον 21χρονο φοιτητή.


Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε μεταβεί στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί τη μητέρα του, που υπηρετεί ως εκπαιδευτικός στο νησί. Έφυγε για βόλτα με το ποδήλατό του, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Βρέθηκε νεκρός έπειτα από έξι ημέρες εντατικών ερευνών, κοντά σε έναν γνωστό αναρριχητικό βράχο της Καλύμνου.


προσεχε τι ευχεσαι που παιζεται

προσεχε τι ευχεσαι που παιζεται


ωτιτιδα πισω απο το τυμπανο
ωσαννα συνώνυμα
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html

αγαπητος εμμανουηλ

δεν εισαι ακαταλληλη
η αρπαγη σταρ
αγαπητος εμμανουηλ

Ωστόσο αν και τα προβλήματα των νοικοκυριών στο να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις είναι μεγάλα οι τράπεζες διαθέτουν προϊόντα που μπορούν να διευκολύνουν την κατάσταση.


Μέσω των πιστωτικών καρτών, από εφέτος και οι τέσσερις συστημικοί όμιλοι δίνουν τη δυνατότητα εξόφλησης όλων των βεβαιωμένων οφειλών εκτός ρύθμισης σε έως και 12 άτοκες δόσεις.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

Με τον τρόπο αυτόν, μπορεί κάποιος να επιμηκύνει την περίοδο αποπληρωμής του εφετινού φόρου εισοδήματος έως και τον Νοέμβριο του 2018 και του ΕΝΦΙΑ έως και τις αρχές του 2019. Έτσι, εξασφαλίζει πολύ χαμηλές μηνιαίες δόσεις, χωρίς κανένα κόστος, εάν κάθε μήνα εξοφλεί το σύνολο του υπολοίπου του λογαριασμού της κάρτας.


Η χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας αυξάνεται κάθε χρόνο από πολίτες που θέλουν να είναι φορολογικά ενήμεροι, υπό τον φόβο των κατασχέσεων, αλλά δεν επιθυμούν ή δεν έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν εφάπαξ τις οφειλές τους.


Οι τράπεζες προσφέρουν πληθώρα εναλλακτικών επιλογών για την πληρωμή των φόρων. Από εφέτος η χρήση του γκισέ για την εξόφληση υποχρεώσεων προς το Δημόσιο, με εξαίρεση συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού επιβαρύνεται με προμήθεια που μπορεί να φθάσει έως και το 1,5 ευρώ καθώς το υπουργείο Οικονομικών σταμάτησε να την επιδοτεί.


Σημειώνεται πως εάν εκπνεύσει η προθεσμία καταβολής του φόρου, τότε η φορολογική αρχή χρεώνει το φορολογούμενο με τόκους εκπρόθεσμης καταβολής οι οποίοι υπολογίζονται επί του φόρου που θα προκύψει από τη δήλωση με ποσοστό 0,73% για κάθε μήνα που θα έχει παρέλθει από την καταληκτική ημερομηνία πληρωμής του φόρου.



αγαπητος εμμανουηλ
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html