Monday, March 18, 2019

τυχερος joker

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html
πως ξεχνιεται καποια σαν εσενα στιχοι
τυχερος joker

Οι σωματικές επιθέσεις και οι απειλές εναντίον πολιτικών αντιπάλων, δημοσιογράφων ή ομοφυλόφιλων προκαλούν φόβους για ένα ξέσπασμα βίας αν ο Ζαΐχ Μπολσονάρου κερδίσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 28 Οκτωβρίου.


Σε μια πανεπιστημιούπολη στην Κουριτίμπα ένας νεαρός που φορούσε ένα καπέλο του Κινήματος των Εργατών Γης, που αγωνίζεται κατά των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων των ιδιοκτησιών χωρικών και αυτοχθόνων, σκοτώθηκε την Τρίτη, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.


Τη Δευτέρα ένας γνωστός δεξιοτέχνης της καποέιρα, ο Μόα ντο Κατεντέ, 63 ετών, δολοφονήθηκε στο Σαλβαδόρ, πρωτεύουσα της πολιτείας Μπαχία επειδή είπε ότι θα ψηφίσει τον Φερνάντου Χαντάντ, αντίπαλο του Μπολσονάρου.


Αυτή η γνωστή προσωπικότητα της αφρο-βραζιλιάνικης πολεμικής τέχνης δέχθηκε 12 μαχαιριές σε ένα μπαρ έπειτα από πολιτική συζήτηση.


τυχερος joker

Ο δράστης δήλωσε ότι ο φόνος δεν έχει σχέση με την πολιτική. «Τύπος σκουπίδια!», κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Μπολσονάρου. «Ο δολοφόνος του δεξιοτέχνη της καποέιρα δεν είναι ψηφοφόρος του Μπολσονάρου».




προσφορες πιτσα αθηνα
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html

No comments:

Post a Comment