Saturday, March 23, 2019

ομπρελες για κηπο

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html
τα πιο ωραια γεμιστα

Η κ. Γεννηματά, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από τα μέτρα και τα αντίμετρα που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται απόψε στην Ολομέλεια.


Δεν ξεκαθάρισε, ωστόσο, την στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές της παράταξης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Αυτό θα αποφασιστεί στη συνεδρίαση που θα κάνει η κοινοβουλευτική ομάδα το πρωί.


ιδιοτητες του κασιους

Όπως παρατήρησε, με το άρθρο 15 του πολυνομοσχεδίου, ο "Υπουργός Οικονομικών της χώρας θα γίνει ο γραμματέας του Τόμσεν και απλά θα υπογράφει τις αποφάσεις του ΔΝΤ". "Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας που έγινε ποτέ", τόνισε και υποστήριξε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν δεν ήταν αναγκαία και η σφοδρότητα τους οφείλεται στην ολιγωρία της κυβέρνησης.


ομπρελες για κηπο

Η κυβέρνηση με τα μέτρα, θα κόψει σήμερα τη σύνταξη στον παππού και τη γιαγιά και σε αντιστάθμισμα θα δώσει στο μέλλον, συσσίτιο στο εγγόνι τους που θα πεινάει, είπε χαρακτηριστικά .


Χαρακτήρισε ψέμα το αφήγημα της κυβέρνησης για τέλος των μνημονίων και είσοδο σε φάση ανάπτυξης, παρατηρώντας ότι τα στοιχεία δείχνουν πως επιστρέψαμε στην ύφεση.



ομπρελες για κηπο
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

No comments:

Post a Comment