Tuesday, March 26, 2019

γυαλινα ραφια στηριγματα

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
αιγευσ τεχνικη αε

Τόσο το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) όσο και το φιλοκουρδικό Κόμμα της Δημοκρατίας των Λαών (HDP) υποστηρίζουν ότι το πρακτορείο – η μοναδική επίσημη πηγή μετάδοσης των αποτελεσμάτων – παραποιεί τα στοιχεία.


Ο εκπρόσωπος του CHP Μπουλέντ Τεζτσάν, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην έδρα του κόμματος στην Άγκυρα, είπε ότι το κόμμα καταμέτρησε 10.000 κάλπες που δείχνουν ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προηγείται με ποσοστό λίγο πάνω από 46%. Ο Μουχαρέμ Ιντζέ, ο υποψήφιος του CHP για την προεδρία, συγκεντρώνει ποσοστό 40%.


"Το πρακτορείο Anadolu παραποιεί (τα αποτελέσματα). Καλώ τους εκπροσώπους μας στα εκλογικά τμήματα να μην εγκαταλείψουν, να μην αφήσουν ποτέ τις κάλπες", ήταν το μήνυμα που ανάρτησε ο ίδιος ο Ιντζέ στο Twitter.



Sandık görevlisi arkadaşlarım; an itibariyle YSK’nın sisteminde sandıkların yüzde 37’si açılmış gözükmektedir. Televizyonlarda ise Anadolu Ajansı kaynaklı sandıkların yüzde 85’inin açıldığı yönünde haberler yapılmakta/sonuç açıklanmaktadır. Sandıkları terk etmeyin!

— Muharrem İNCE (@vekilince) 24 Ιουνίου 2018


γυαλινα ραφια στηριγματα
γυαλινα ραφια στηριγματα
bobino pen
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html

No comments:

Post a Comment