Friday, March 8, 2019

πως λειτουργει το e-banking

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html

Ο Paddock είχε κλείσει το δωμάτιο 32135, που περιγράφηκε από τον σερίφη Joseph Lombardo από το Μητροπολιτικό Τμήμα Αστυνομίας του Λας Βέγκας ως μία μεγάλη σουίτα με απεριόριστη θέα στο Las Vegas Strip.


Ο πρώην λογιστής θα είχε καθαρή θέα του Route 91, του χώρου όπου γινόταν η συναυλία, στο πλαίσιο τριήμερου φεστιβάλ της κάντρι μουσικής, ενός υπαίθριου χώρου περίπου 400 μέτρα απέναντι από το ξενοδοχείο του.


Την Κυριακή το βράδυ, καθώς πλήθος περίπου 22.000 ανθρώπων άκουγε τον μουσικό Jason Aldea, ο Πάντοκ έσπασε δύο παράθυρα της σουίτας του, - ένα μπροστά και ένα στη γωνία - και άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθους, σκοτώνοντας 59 και τραυματίζοντας εκατοντάδες άλλους, στην πλέον φονική επίθεση στην ιστορία των ΗΠΑ.


vegas 4


πως λειτουργει το e-banking

Πηγή: Reuters


Οι καμαριέρες είπαν ότι «δεν είδαν τίποτα» ύποπτο στη σουίτα των δύο δωματίων, δήλωσε στο CNNi, η εκπρόσωπος της Νεβάδα Dina Titus. Ο Πάντοκ είχε 23 όπλα μέσα στη σουίτα, καθώς και σφυριά, ωστόσο το οπλοστάσιό του «ήταν πολύ καλά κρυμμένο».


Ο δράστης είχε φέρει «πάνω από δέκα βαλίτσες» στο δωμάτιό του εδώ και αρκετές ημέρες, δήλωσε ο Lombardo. Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Πάντοκ έφερε τα όπλα στο ξενοδοχείο μόνος του, δεν έδωσαν, ωστόσο, λεπτομέρειες.


las vegas


Η επιδρομή


Μόλις έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, κάποιοι συνειδητοποίησαν ότι τα πυρά έρχονταν από ψηλά. Η προσοχή γρήγορα στράφηκε στο ξενοδοχείο Mandalay Bay. Ο αστυνομικός αναλυτής του CNNi Art Rod, δήλωσε έκπληκτος από την οργάνωση της επίθεσης.


«Οι πυροβολισμοί από ψηλά είναι το ιδανικό, επομένως δεν θα εκπλαγώ αν υπάρχει κάποιο βίντεο από αυτόν που όντως στέκεται στο χώρο της συναυλίας, κοιτώντας ψηλά στο Mandalay Bay και προσπαθώντας να καταλάβει από ποιο δωμάτιο θα έχει καλύτερη θέα», δήλωσε και ο Rod και πρόσθεσε: «Μπορείς να δεις τα σπασμένα παράθυρα, που του έδιναν δύο διαφορετικές γωνίες από όπου πυροβολούσε και όλο αυτό είναι μέρος του σχεδιασμού».


vegas 2


Πηγή: Reuters


Η παρουσία των άλλων επισκεπτών του ξενοδοχείου στα δωμάτια που περιβάλλουν αυτό του Πάντοκ, σήμαινε ότι η αστυνομία δεν μπορούσε να επιστρέψει τα πυρά από το έδαφος, εξήγησε ο ίδιος.



πως λειτουργει το e-banking
πιτα με λαχανικα
παράταση του νόμου για τα αυθαίρετα
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html

No comments:

Post a Comment