Friday, March 1, 2019

χειροπρακτικος χανια

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html

Οι δράστες πλησίαζαν τα υποψήφια θύματα τους, συστηνόμενοι ως εύποροι επιχειρηματίες και με το πρόσχημα αύξησης των χρηματικών τους κεφαλαίων μέσω ευκαιριακών χρηματιστηριακών επενδύσεων, τα έπειθαν να τους καταβάλλουν μεγάλα χρηματικά ποσά προς επένδυση.


χειροπρακτικος χανια

Παράλληλα, προφασιζόμενοι ότι είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι πολίτες, που διαθέτουν χρήματα σε φιλανθρωπίες, παρότρυναν τα θύματά τους να προσφέρουν από κοινού χρηματικά ποσά για δωρεές. Για να γίνουν πειστικοί, μάλιστα, διαβεβαίωναν τα θύματά τους για την ασφάλεια των υπό επένδυση χρημάτων, παραδίδοντάς τους ως εγγύηση κλειστό χρηματοκιβώτιο, που υποτίθεται ότι περιείχε το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.


ισολογισμοί επιχειρήσεων 2014

χειροπρακτικος χανια

Όταν τα θύματα αντιλαμβανόντουσαν την απάτη σε βάρος τους και άνοιγαν τα χρηματοκιβώτια, διαπίστωναν ότι στο εσωτερικό τους - αντί χρημάτων - υπήρχαν αποκόμματα εφημερίδων σε δεσμίδες, σε σχήμα και μέγεθος χαρτονομισμάτων. Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί δύο περιπτώσεις στη Γλυφάδα, με το συνολικό ποσό που απέσπασαν οι δράστες από τους εξαπατηθέντες πολίτες, να ανέρχεται στις 135.000 ευρώ.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 108.700 ευρώ, δύο χρηματοκιβώτια, καθώς και πλήθος αποκομμάτων εφημερίδων σε δεσμίδες, σχήματος και μεγέθους χαρτονομισμάτων.


σαντορινη ομορφοτερο νησι του κοσμου

No comments:

Post a Comment