Thursday, March 14, 2019

πεδιλα γυναικεια με ασπρη σολα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html
πεδιλα γυναικεια με ασπρη σολα
πεδιλα γυναικεια με ασπρη σολα

Στις πρώτες τους δηλώσεις μετά το εξιτήριο που έλαβε από την κλινική Σεντενάριο της Λίμας, όπου εισήχθη εσπευσμένα την Πέμπτη με υπόταση και καρδιακές αρρυθμίες, με αναρτήσεις του στο Twitter ο 79χρονος Φουχιμόρι μίλησε για το νέο κεφάλαιο της ζωής του, δύο μέρες μετά την αποφυλάκισή του.


τα πεντε κλειδια φωτογραφιες

Ο πρώην πρόεδρος του Περού από το 1990 ως το 2000, εξέτιε ποινή κάθειρξης 25 ετών για διαφθορά και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Του απονεμήθηκε χάρη την 24η Δεκεμβρίου από τον νυν πρόεδρο, Πέδρο Πάμπλο Κουτσίνσκι, μια απόφαση που προκάλεσε έντονη πολιτική αντιπαράθεση, διαδηλώσεις χιλιάδων Περουβιανών και αντιδράσεις από το εξωτερικό.


«Είμαι διαρκώς πλημμυρισμένος από όνειρα και θέλω να τα μοιραστώ», τόνισε ο Φουχιμόρι, περιγράφοντας ένα έθνος απαλλαγμένο από «μνησικακίες» σε μια νύξη προς τους αντιπάλους του.


θα γυρισει πισω σε μενα


En las primeras horas de esta nueva etapa de mi vida, varios sueños me invaden constantemente y quisiera compartirlos. Anhelo un Perú sin rencores, con todos trabajando por un objetivo superior.

— Alberto Fujimori (@albertofujimori) 6 Ιανουαρίου 2018


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html

No comments:

Post a Comment