Sunday, March 3, 2019

λογια με θαλασσα

Κυβερνητικοί κύκλοι, αφού τόνισαν ότι η τρίτη αξιολόγηση είναι ένα βήμα καθοριστικής σημασίας για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, τόνισαν ότι η ΝΔ έδειξε τις «προθέσεις της». Έλεγαν δε, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έδειξε ακριβώς τι επιδιώκει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, καταψηφίζοντας το άρθρο για τις αποζημιώσεις των εργαζομένων σε περίπτωση πτώχευσης εταιρίας και τη διάταξη για την απεργία.


Οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι εάν η ΝΔ διαπραγματευόταν με τους δανειστές τότε θα «οδηγούμασταν σε πλήρη ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων».


λογια με θαλασσα

λογια με θαλασσα

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν άμεση. Σε ανακοίνωσή του, το «γαλάζιο» κόμμα αναφέρει: «Αν η κυβέρνηση ήθελε να ψηφιστεί με ευρεία συναίνεση θα την έβαζε [σ. σ. τη διάταξη για τις αποζημιώσεις] σε ξεχωριστό άρθρο και όχι ως παράγραφο στο άρθρο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς». Την ίδια ώρα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με αυτό τον τρόπο αναζητά «συνενόχους και επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς».


Λίγη ώρα αργότερα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ζήτησε από τη ΝΔ να εξηγήσει τους λόγους που καταψήφισε το εν λόγω άρθρο του πολυνομοσχεδίου.



Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον κάποιος από τη ΝΔ να προσπαθήσει να εξηγήσει έστω και σε έναν εργαζόμενο χρεωκοπημένης επιχείρησης, πρόσωπο με πρόσωπο, το επιχείρημά της για την καταψήφιση του άρθρου για τις αποζημιώσεις.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 17 Ιανουαρίου 2018


φαρμακειο καλαμαρια εφημερευον
σετ ιμαντα χρονισμου alfa romeo 156
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

No comments:

Post a Comment