Sunday, March 3, 2019

στεναχωρημενος σκυλος

στεναχωρημενος σκυλος

«Η σχέση μας με τη Ρωσία είναι τώρα χειρότερη από ποτέ, περιλαμβανομένου και του Ψυχρού Πολέμου. Δεν υπάρχει λόγος γι΄ αυτό. Η Ρωσία μας χρειάζεται για να βοηθήσουμε με την οικονομία της, κάτι που θα είναι πολύ εύκολο να κάνουμε, και χρειαζόμαστε όλα τα έθνη να εργάζονται από κοινού. Να σταματήσουμε την κούρσα των εξοπλισμών;» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον προσωπικό λογαριασμό του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.


στεναχωρημενος σκυλος

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Τραμπ απαντώντας σε απειλές της Μόσχας να καταρρίψει κάθε αμερικανικό πύραυλo που θα εκτοξευθεί κατά της Συρίας, προειδοποίησε πως η χώρα του θα προβεί σε ανάλογες κινήσεις. Παράλληλα, κατηγόρησε τη Μόσχα για τη συνεργασία της με ένα «κτήνος», αναφερόμενος στον Σύρο πρόεδρο, Μπασάρ αλ-Άσαντ.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html



Our relationship with Russia is worse now than it has ever been, and that includes the Cold War. There is no reason for this.russia needs us to help with their economy, something that would be very easy to do, and we need all nations to work together. Stop the arms race?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 11 Απριλίου 2018


τι ειπε πραγματικα ο μαρξ
μη φύγεις τώρα μείνε εδώ μη με αρνηθείς αυτή την ώρα

No comments:

Post a Comment