Sunday, March 17, 2019

προπαγανδα μπαρ

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html
μωρα με ανησυχο υπνο
προπαγανδα μπαρ

Τώρα δε, που ήρθε το Καλοκαίρι και όλοι κάνουμε σχέδια για τις διακοπές και τις εξορμήσεις μας, θέλουμε να γνωρίζουμε πως κάθε μας ταξίδι θα είναι ασφαλές, άνετο και φυσικά, απολαυστικό και ότι θα αισθανόμαστε την ίδια ασφάλεια που νιώθουμε και στην πόλη. Πέρα από τα παραπάνω, όμως, το πιο σημαντικό είναι πως χρειαζόμαστε την εγγύηση ότι σε κάθε διαδρομή θα βρίσκονται κοντά μας έμπειροι επαγγελματίες που θα μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες μας.


2


Κορυφαία αξιοπιστία σε κάθε μας «σταθμό»


Αυτός είναι ο λόγος που υποδεχθήκαμε με μεγάλο ενθουσιασμό το ViaLider, το νέο δίκτυο συνεργατών που παρουσίασε η Michelin και το οποίο αποτελείται από κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στην Ελλάδα.


Το ViaLider διαθέτει 26 σημεία εξυπηρέτησης που καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας και έχει ως στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας, τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και τους επαγγελματίες. Στα σημεία αυτά θα συναντήσουμε, λοιπόν, εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι θα ανταποκριθούν άμεσα σε κάθε μας ανάγκη και μάλιστα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.


Τι ακόμη μπορεί να μας προσφέρει το δίκτυο συνεργατών της Michelin; Την επιλογή να εξοπλίζουμε τα οχήματά μας με ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε κάθε φορά εξαιρετικές υπηρεσίες στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του (όπως τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση κ. ά.) και φυσικά την ευκαιρία να ενημερωνόμαστε με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι όλα τα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider έχουν πιστοποιηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών και των διαδικασιών τους από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα TÜV AUSTRIA, καθώς πληρούν απόλυτα τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας του Ομίλου Michelin.


3


Κάθε επίσκεψη και μια μοναδική εμπειρία


Υπάρχει, όμως, ένα ακόμη στοιχείο με βάση το οποίο το ViaLider κάνει τη διαφορά. Ποιο είναι αυτό; Το όραμα των ανθρώπων του να μετατρέψουν την επίσκεψη του οδηγού σε κάθε ένα από τα 26 σημεία εξυπηρέτησης σε μία μοναδική εμπειρία. Αυτός είναι ο λόγος που στα σημεία εξυπηρέτησης του νέου δικτύου, οι οδηγοί θα μπορούν να συνομιλήσουν και να συμβουλευτούν ειδικούς με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, νιώθοντας παράλληλα ήσυχοι ότι το όχημά τους θα βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.


Πράγματι, η ομάδα του ViaLider αποτελείται από κορυφαίους μεταπωλητές ελαστικών από όλη τη χώρα, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τι σημαίνει κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, επαγγελματισμός, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.


4



προπαγανδα μπαρ
επιστολη προθεσης συνεργασιας
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html

No comments:

Post a Comment