Wednesday, March 13, 2019

αστικο θεσσαλονικης

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html
δωρεαν παιχνιδια δεξιοτητων
αστικο θεσσαλονικης
αστικο θεσσαλονικης

Το ρολόι κατασκευάστηκε το 1952 με την υπογραφή του Patek Philippe και πουλήθηκε τέσσερα χρόνια αργότερα στο Asprey's – το μοναδικό που πωλήθηκε από το κατάστημα λιανικής του Λονδίνου.


Το "The Asprey" ήταν ο «αστέρας» μεταξύ των 250 ρολογιών χειρός και τσέπης, μεταξύ αυτών από τους οίκους Cartier, Rolex και Vacheron Constantin, που δημοπρατήθηκαν.


Ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης του, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, το αγόρασε σε δημοπρασία το 2006 έναντι του ποσού ρεκόρ και τότε των 2,2 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (2,21 εκατομμύρια δολάρια).


Η ταυτότητα του αγοραστή και νέου του ιδιοκτήτη δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν, αλλά το προσώπου που υπέβαλε τις προσφορές για λογαριασμό του ήταν μια νεαρή Ασιάτισσα με σκισμένο τζιν, η οποία καθόταν στην τελευταία σειρά της αίθουσας δημοπρασιών και μιλούσε κινέζικα στο κινητό τηλέφωνό της.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html


#AuctionUpdate: That's a wrap! Sotheby's sale of Important Watches in Geneva tonight achieved CHF 12,208,000! Full results here: https://t.co/nSVyDF9VqI #SothebysWatches #SothebysGeneva pic.twitter.com/Q2LbXhbv86

— Sotheby's (@Sothebys) 13 Νοεμβρίου 2018


εισιτηρια αεκ ολυμπιακος ποδοσφαιρο

No comments:

Post a Comment