Thursday, March 21, 2019

σεξυ χριστουγεννιατικες φωτογραφιες

σεξυ χριστουγεννιατικες φωτογραφιες

«Θα ήταν επιθυμητή μία αλλαγή του τρόπου σκέψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι κυρώσεις έχουν προ πάντων ζημιώσει την δική μας, την αυστριακή οικονομία. Πάντα προειδοποιούσα να μην οδηγήσουμε την Ρωσία στην αγκαλιά της Κίνας», αναφέρει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο αυριανό (κυριακάτικο) φύλλο της αυστριακής εφημερίδας Oesterreich, δύο ημέρες πριν την άφιξη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στη Βιέννη για επίσημη επίσκεψη την ερχόμενη Τρίτη.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html

«Είναι πια καιρός να τερματίσουμε αυτές τις δυσάρεστες κυρώσεις και να εξομαλύνουμε τις πολιτικές και οικονομικές μας σχέσεις προς τη Ρωσία», προσθέτει ο Αυστριακός αντικαγκελάριος και αρχηγός των Ελευθέρων, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως πρόκειται να συναντήσει προσωπικά τον Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βιέννη.


σεξυ χριστουγεννιατικες φωτογραφιες

Ο πρόεδρος της Ρωσίας φθάνει την ερχόμενη Τρίτη, 5 Ιουνίου, για επίσκεψη στη Βιέννη - την έκτη επίσκεψή του στην Αυστρία στη διάρκεια της προεδρικής του θητείας - όπου θα έχει συνομιλίες τόσο με τον Αυστριακό ομόλογό του Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν όσο και με τον Αυστριακό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς.


Η επίσκεψη του Βλαντίμιρ Πούτιν πραγματοποιείται με την ευκαιρία της 50ης επετείου των συμφωνιών για παροχή φυσικού αερίου οι οποίες είχαν υπογραφεί την 1 η Ιουνίου του 1968 ανάμεσα στην δημόσια αυστριακή εταιρεία πετρελαιοειδών OMV και στην τότε Σοβιετική Ένωση.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

Κατά την επίσκεψη στην Μόσχα του Αυστριακού καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς, τέλη Φεβρουαρίου, ο Ρώσος πρόεδρος, παραπέμποντας στην επικείμενη 50η επέτειο των συμφωνιών αυτών, επισήμανε ότι η Ρωσία έχει αποδείξει πως είναι αξιόπιστος εταίρος στην παροχή ενέργειας.


Τι θα συζητηθεί


Θέμα των συνομιλιών του Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την επίσκεψή του στη Βιέννη αναμένεται να είναι επίσης οι σχέσεις της Ρωσίας με τη Δύση, οι οποίες έχουν επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια με τις δυτικές κυρώσεις κατά της Μόσχας τόσο λόγω της διένεξης στην Ουκρανία όσο και λόγω της πρόσφατης υπόθεσης του Ρώσου διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ.


Για να διατηρήσει ανοικτούς τους διαύλους επαφών με την Μόσχα, η αυστριακή κυβέρνηση είχε αποφασίσει, σε αντίθεση με άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ, να μην προχωρήσει στην απέλαση Ρώσων διπλωματών σε σχέση με την υπόθεση Σκρίπαλ.



δερματη μ. - ν. καλατζησ επε
ρουντολφ στα αρχαια

No comments:

Post a Comment