Friday, March 8, 2019

αξιωματικοι απο σμυ

τι ειναι σκια στο συκωτι

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησαν στο CNNi και μεταδόθηκε την Κυριακή, οι Σάλαχ και Αμπντάλα Κασόγκι εξήγησαν ότι χωρίς τη σορό του πατέρα τους, η οικογένειά τους δεν είναι σε θέση να θρηνήσει ή να διαχειριστεί το συναισθηματικό βάρος του θανάτου του δημοσιογράφου.


«Δεν είναι φυσιολογική κατάσταση, αυτός δεν ήταν καθόλου φυσιολογικός θάνατος. Το μόνο που θέλουμε τώρα είναι να τον κηδέψουμε στο (νεκροταφείο) Αλ Μπάκι, στη Μεδίνα, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του», δήλωσε ο Σάλαχ Κασόγκι, ο μεγαλύτερος γιος.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html

αξιωματικοι απο σμυ

«Μίλησα για αυτό με τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας κι ελπίζω ότι θα γίνει σύντομα», πρόσθεσε.


Ο Τζαμάλ Κασόγκι, αρθρογράφος της εφημερίδας «The Washington Post» που είχε επικρίνει αποφάσεις του πρίγκιπα διαδόχου και ντε φάκτο ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, δολοφονήθηκε αφού μπήκε στο προξενείο του βασιλείου στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Οκτωβρίου.


Οι σαουδαραβικές Αρχές παραδέχθηκαν ότι ο Κασόγκι δολοφονήθηκε και ότι ο φόνος του ήταν προμελετημένος, ανακαλώντας τις προηγούμενες διαβεβαιώσεις ότι δεν γνώριζαν τι του είχε συμβεί ή περί ακούσιου θανάτου του κατά τη διάρκεια «καυγά». Τούρκοι αξιωματούχοι και ορισμένοι Αμερικανοί πολιτικοί λένε ότι θεωρούν πως ο πρίγκιπας διάδοχος διέταξε τον φόνο, κατηγορία που το Ριάντ διαψεύδει.




αξιωματικοι απο σμυ
avatar korra τελευταιο επεισοδιο στα ελληνικα

No comments:

Post a Comment