Monday, March 18, 2019

σκορδο και βιταμινες

γεφυρα βιολιου kun
πληροφοριες για δεντροβατραχο
σκορδο και βιταμινες
σκορδο και βιταμινες

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο Πάνος Καμμένος αναρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος της πρότασης μομφής που κατέθεσε η ΝΔ τον Ιούνιο, με δεδομένο ότι επίσημη θέση της ΝΔ είναι «γεωγραφικός προσδιορισμός με erga omnes» την οποία επανέλαβε και σήμερα ο κ. Δένδιας, προσθέτοντας ότι «αν ο λόγος τον Ιούνιο ήταν να πέσει η κυβέρνηση για να αποφύγουμε την παράδοση του όρου "Μακεδονία" και είχα την κοινοβουλευτική δύναμη θα έριχνα την κυβέρνηση».


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

Λέγοντας ότι «ο λόγος ήταν η δημιουργία εντυπώσεων» ανέφερε ότι «σήμερα ξεγυμνώθηκε η ΝΔ».


Τόνισε ότι η σύμβαση αυτή «μπορεί να πέσει με ένα τρόπο: να χαρακτηριστεί αντισυνταγματική όπως και είναι».


Είπε ότι προς επίρρωση της θέσης του χρησιμοποίησε κείμενα από την πλευρά της συμπολίτευσης, «του καθηγητή κ. Κασιμάτη που είπε ότι παραδίδουμε εθνική κυριαρχία και ότι το όνομα είναι αυτό που ουσιαστικά περιλαμβάνει τον αλυτρωτισμό», ενώ «ο δεύτερος λόγος αντισυνταγματικότητας είναι ότι έχουν παραβιαστεί όλες οι διαδικασίες, το οποίο ψέλλισε στην αρχή η ΝΔ, χωρίς να εξηγήσει καθόλου γιατί αρνήθηκε να ψηφίσει την αντισυνταγματικότητα, παραδεχόμενη δηλαδή ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι και συνταγματική και έγκυρη».


Επανέλαβε ότι «ο μύθος του Ιουνίου καταρρέει» ενώ «δεν έβγαιναν και οι αριθμοί (συσχετισμός δυνάμεων στη Βουλή), όπως δεν βγαίνουν και τώρα».


Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στη δήλωσή του χθες ότι θα ψηφίσει πρόταση μομφής, όπως και ο Σταύρος Θεοδωράκης, και έθεσε το ερώτημα «γιατί έκανε πίσω ο κ. Μητσοτάκης».


Είπε ότι αν σήμερα ψηφιζόταν η αντισυνταγματικότητα της συμφωνίας «θα σταματούσε η συζήτηση», καθώς «είχαμε την πλειοψηφία» και επανερχόμενος αργότερα είπε ότι «αν η θέση της ΝΔ ήταν πράγματι καθαρή και δεν ήταν η θέση που εκφράζει η κ. Μπακογιάννη, αλλά ο κ. Σαμαράς σήμερα θα είχαμε μπλοκάρει τη συμφωνία».


Απάντησε θετικά στην ερώτηση «θα ψηφίζατε μαζί με τη Χρυσή Αυγή;» και στην παρατήρηση ότι ο κ. Ν. Δένδιας ότι δεν ψηφίζει με τη Χρυσή Αυγή, είπε «καλώς είπε ο κ. Δένδιας ότι δεν δέχεται την πρόταση της ΧΑ, όμως υπήρξε και η πρόταση των ΑΝΕΛ η οποία ήταν διαφορετική και κάλυπτε την ΝΔ».


«Με τη ΧΑ δεν έχουμε καμία σχέση, βεβαίως και είναι εκτός του συνταγματικού κύκλου, το θέμα είναι ποιοι διατηρούν την ΧΑ εντός της Βουλής γιατί και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι η ΧΑ είναι εκτός συνταγματικού κύκλου, αλλά δεν βλέπω να έχει προχωρήσει καμία υπόθεση που να τη θέτει εκτός συνταγματικού κύκλου. Κάποιοι τη χρησιμοποιούν για να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια» πρόσθεσε.


Αναφορικά με τις ενστάσεις της ΝΔ για την γλώσσα και την ιθαγένεια στη συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι «έχουν βάση, αλλά το κυριότερο είναι το όνομα γιατί αυτό υποκρύπτει όλο τον αλυτρωτισμό».




https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

No comments:

Post a Comment