Wednesday, March 20, 2019

μπουκαλι bar χολαργος

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html
μπουκαλι bar χολαργος

Η Μπαχουμού Τοτόπα, 33 ετών, έφτασε παράνομα στην Ανδαλουσία τον περασμένο Απρίλιο, με ένα φουσκωτό. Ο γιος της, ο Αμπντουραχμάν, είχε φτάσει έναν μήνα νωρίτερα, μαζί με μια θεία του, στη Μελίγια, τον ισπανικό θύλακα στη Βόρεια Αφρική, μεταδίδει το Γαλλικό πρακτορείο.


νικολετα μουτουση

Η γυναίκα οδηγήθηκε σε ένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Χερέθ δε λα Φροντέρα, στη νοτιοδυτική Ισπανία αλλά επί έξι μήνες δεν της επέτρεπαν να επικοινωνήσει με τον γιο της, η φροντίδα του οποίου είχε ανατεθεί στις τοπικές προνοιακές υπηρεσίες. Οι ισπανικές Αρχές της ζητούσαν να παρουσιάσει πιστοποιητικά και να υποβληθεί σε εξετάσεις DNA για να αποδειχτεί ότι το παιδί ήταν δικό της, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση Women's Link που στηρίζει τις γυναίκες μετανάστριες.


πόσα κιλά χάνονται στη γέννα

Η εξέταση DNA έγινε, το αποτέλεσμα βγήκε θετικό και η Μπαχουμού Τοτόπα παρέλαβε τον γιο της στη Μελίγια και θα επιστρέψει με το παιδί στο Χερέθ.



Oumou al fin junto a su hijo https://t.co/hbmxjGvvXP Gracias a @womenslink y @lmmigraciones @patucafvicens pic.twitter.com/bJWDQiSQOY


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html
— Nicolás Castellano (@NikoCastellano) 13 Νοεμβρίου 2017


μπουκαλι bar χολαργος

No comments:

Post a Comment