Saturday, March 16, 2019

οι τασεις της μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015

οι τασεις της μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015

Ο νεαρός οδηγός, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ την ημέρα του δυστυχήματος.


Παράλληλα οι Αρχές έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν τις απαραίτητες καταθέσεις. Μέχρι ώρας έχουν εξεταστεί οι γονείς του συνοδηγού της Πόρσε, Ανδρέα Γεωργακόπουλου.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html

οι τασεις της μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας επικοινώνησαν και με τον ποδοσφαιριστή Σίλβα Κλέιτον και τον ενημέρωσαν ότι θα κληθεί για κατάθεση. Υπενθυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έφτασε στο σημείο τους τροχαίου λίγα λεπτά μετά το περιστατικό και ήταν ο πρώτος που συνομίλησε με τον Υπάτιο Πατμάνογλου, σύζυγο της γυναίκας που επέβαινε στο δεύτερο όχημα του δυστυχήματος και πατέρας του παιδιού, που έχασε την ζωή του στο τροχαίο.


παγκρατι αγορα

Η υπόθεση θα αργήσει να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης καθώς - παρότι οι έρευνες των Αρχών κινούνται με γρήγορους ρυθμούς - η δικογραφία θα χρειαστεί χρόνο για να ολοκληρωθεί. Λόγω της σοβαρότητας του δυστυχήματος οι ενημερώσεις των υψηλόβαθμων στελεχών είναι καθημερινές και είναι στο μικροσκόπιο κάθε πτυχή της υπόθεσης.


Απαντήσεις για το ποια είναι τα συνεργεία που συντηρούσαν το αυτοκίνητο αναμένονται από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ οι Αρχές αργότερα θα απευθυνθούν στον Απόστολο Βακάκη, τον πατέρα του οδηγού του μοιραίου οχήματος, για περαιτέρω λεπτομέρειες.



χριστουγεννιατικα λαμπακια εξωτερικου χωρου θεσσαλονικη
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html

No comments:

Post a Comment