Friday, May 31, 2019

απαντηση συνωνυμα

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

Ο «Greek Freak» πέτυχε 33 πόντους με 8/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 14/19 βολές και είχε ακόμα 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 4 λάθη στα 31 λεπτά που αγωνίστηκε.


Οι Μιλγουόκι Μπακς με ρεκόρ 30-12 βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Ανατολής, πίσω από τους Ράπτορς, που έχουν 3 νίκες περισσότερες. Στις 03:00 το πρωί της Τετάρτης οι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Μαϊάμι Χιτ και ο Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος για ένα ακόμη show.


Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τα Over/Under 12,5 ριμπάουντ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα του ΝΒΑ Μιλγουόκι Μπακς-Μαϊάμι Χιτ. Θα καταφέρει να πάρει περισσότερα από 12,5 ριμπάουντ; Ο μέσος όρος του είναι 12,6 ριμπάουντ και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας του ΝΒΑ.


συμμαθητές και του χρόνου

απαντηση συνωνυμα

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν ακόμα να ποντάρουν στους Over/Under 26,5 πόντους του Αντετοκούνμπο, στις Over/Under 5,5 ασίστ, στα Over/Under 0,5 τρίποντα και στο αν θα πετύχει ή όχι Double Double και Triple Double.


υπολογισμος μοριων πανελληνιες 2015

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.


Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.



απαντηση συνωνυμα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html

παικτες του αποελ 2015

Ο 30χρονος Βλαντ, που παγιδεύτηκε επί τέσσερις ημέρες, μίλησε με τους εργαζομένους και τους διηγήθηκε συγκινημένος τις δραματικές στιγμές που έζησε. «Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες. Κρύωνα πάρα πολύ και φοβήθηκα όταν είδα λίγες ώρες πριν τη διάσωσή μου, ότι ότι τελείωνε η μπαταρία του κινητού μου».


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

πασχαλινα αυγα σοκολατενια skroutz

Οι διασώστες, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, τον εντόπισαν σε χαράδρα, σε βάθος 200 μέτρων μέσω των φωτογραφιών και των συντεταγμένων που τους έστελνε από το κινητό του.


παικτες του αποελ 2015

Φορτισμένος στις δηλώσεις του ήταν και ο διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ, Επιπυραγός κ. Λάμπρος Κίτσιος, ο οποίος χαρακτήρισε τη διάσωση του Βλαντ ως μία από τις πιο δύσκολες που έγιναν στην Ελλάδα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.


vlad


Όπως ανέφερε ο ίδιος, η πλέον συγκινητική στιγμή ήταν αυτή που προσέγγισαν τον 30χρονο στη χαράδρα.



παικτες του αποελ 2015
κατακτητες της ροδου
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html

βαλιτσες καμπινα

Το αεροδρόμιο της Ατλάντα είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα του κόσμου που εξυπηρετεί περισσότερους από 275.000 επιβάτες ημερησίως. Η ηλεκτροδότηση τελικά αποκαταστάθηκε μετά από πολλές ώρες.


εισπνοη φρεον

«Η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σε όλες τις εγκαταστάσεις», ανακοίνωσαν στις 23:45 (της Κυριακής τοπική ώρα, 06:45 σήμερα ώρα Ελλάδας) οι αξιωματούχοι του Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα στον επίσημο λογαριασμό του αεροδρομίου στο Twitter.


ατμομαγειρας ρονσον

Πολλές χιλιάδες επιβάτες επηρεάστηκαν από τις εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων και το αεροδρόμιο ανακοίνωσε ότι μοίρασε «5.000 γεύματα» εν αναμονή της αποκατάστασης της βλάβης.


βαλιτσες καμπινα


LIGHTS ON and delivering food and water to our passengers! Thank you @dancathy with @ChickfilA for opening on a SUNDAY! #ChristmasMiracle pic.twitter.com/0PlSxHIWj5

— Atlanta Airport (@ATLairport) 18 Δεκεμβρίου 2017


βαλιτσες καμπινα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_136.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html

ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων 2014

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html
θερμοστατες χωρου wifi
ποκεμον 3 ταινια στα ελληνικα

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο ΟΔΔΗΧ εκ των ομολόγων ονομαστικής αξίας 29,7 δισ. ευρώ αντηλλάγησαν ομολόγα αξίας 25,47 δισ. ευρώ. Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις 30 Νοεμβρίου 2017 και ο διακανονισμός αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2017.


Να σημειωθεί πως από τα 4,3 δισ. ευρώ των ομολόγων που δεν μετείχαν στο swap το 1 δισ. ευρώ περίπου αφορά σε χρεόγραφα που είχε στη κατοχή της η Τράπεζας της Ελλάδος και τα οποία δεν μπορούσαν να αξιοποιηθούν καθώς η συναλλαγή θα κινδύνευε να χαρακτηριστική έμμεση νομισματική χρηματοδότηση.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

Τα ποσά που αναμένεται να ανταλλαγούν στην ημερομηνία διακανονισμού (5 Δεκεμβρίου) είναι 4,34 δισ. ευρώ για τα ομόλογα λήξεως 2023, 5,9 δισ. ευρώ για τα ομόλογα λήξεως 2028, 6,07 δισ. ευρώ για τα ομόλογα λήξεως 2033, 4,79 δισ. ευρώ για τα ομόλογα λήξεως 2037 και 4,59 δισ. ευρώ για τα ομόλογα λήξεως 2042.



ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων 2014
ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων 2014

κρασι παρασκευη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html
τούρτες πασαρέλα
σπουδες ιατρικης στην ιταλια στα αγγλικα
κρασι παρασκευη

Η εκκένωση των περιοχών Βόχμπουργκ και 'Ιρσινγκ, κοντά στο Ινγκολστατ στη Βαυαρία έγινε προληπτικά, κυρίως λόγω του πυκνού καπνού που έχει σκεπάσει την περιοχή κοντά στο Βόμπουργκ, στις όχθες του Δούναβη, σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, η οποία ανέφερε πως από την έκρηξη και την πυρκαγιά τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι, τρεις εκ των οποίων φέρουν τραύματα "μέτριας και μεγάλης σοβαρότητας".

Οι περίπου 1.800 κάτοικοι, που ζουν κοντά στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις οδηγήθηκαν σε γυμναστήρια των γύρω περιοχών.


Η έκρηξη σημειώθηκε σε τομέα παραγωγής αερίου και βενζίνης σε υγρή μορφή λίγο μετά τις 05.30 τοπική ώρα.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html

Προς το παρόν η αιτία της έκρηξης παραμένει άγνωστη, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίες που επιχειρούν να σβήσουν τη φωτιά.



Explosion und Großbrand auf dem Gelände der Firma Bayernoil in Vohburg an der Donau nahe Ingolstadt: 1800 Anwohner müssen ihre Wohnungen verlassen. https://t.co/gDOJzBLCew

— SZ Bayern (@SZ_Bayern) 1 Σεπτεμβρίου 2018


κρασι παρασκευη

προπονητής παοκ

βαφή βιολογικής καλλιέργειας της schwarzkopf
αναπαλαιωση επιπλων τιμες θεσσαλονικη

Σήμερα οι φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμα χρέη έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων ενώ παραμένουν στις 100 δόσεις όσοι είχαν ενταχθεί με το προηγούμενο καθεστώς. Αν και η υφυπουργός Οικονομικών κυρία Κατερίνα Παπανάτσιου είχε δηλώσει πρόσφατα ότι είναι μέσα στα σχέδια της κυβέρνησης να υπάρξει μια επιπλέον διευκόλυνση σε χιλιάδες οφειλέτες, ωστόσο μέχρι στιγμής οι δανειστές αρνούνται πεισματικά να ανάψουν το πράσινο φως ακόμη και σε μια ρύθμιση των 36 δόσεων.


Παράλληλα, τους σημαντικότερους κινδύνους φορολογικής συμμόρφωσης επιχειρεί να καταγράψει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την είσπραξη εσόδων και κυρίως να φρενάρει τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, τα οποία ήδη ξεπερνούν τα 95 δισ. ευρώ.


Στη βάση αυτή ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής συγκρότησε 14μελή ομάδα εργασίας η οποία αναλαμβάνει την κατάρτιση προγράμματος συμμόρφωσης, το οποίο θα περιγράφει τους σημαντικότερους κινδύνους που σχετίζονται με την υποβολή δηλώσεων, την ορθή δήλωση της φορολογητέας ύλης και την εμπρόθεσμη είσπραξη των οφειλόμενων ή καταλογιζόμενων ποσών. Σκοπός του προγράμματος είναι η μεγιστοποίηση των επιπέδων συμμόρφωσης για κατηγορίες φορολογουμένων και η ορθολογικότερη κατανομή των πόρων της ΑΑΔΕ για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς της.


Η ανάλυση αυτή θα συμβάλει στον προσδιορισμό και στην ανάλυση συμπεριφορών που οδηγούν σε μη συμμόρφωση. Στη βάση αυτή η ομάδα θα καταγράψει και θα προτείνει τρόπους και ενέργειες αντιμετώπισης κάθε περίπτωσης κινδύνου μη συμμόρφωσης.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

Η ανάλυση θα περιλαμβάνει τόσο τα νοικοκυριά όσο και τις επιχειρήσεις και η κατηγοριοποίηση των φορολογουμένων θα γίνει με βάση το εισόδημα και τον αποδιδόμενο φόρο, το δηλούμενο και αποδιδόμενο ΦΠΑ, την περιουσία τους και τον αποδιδόμενο ΕΝΦΙΑ. Για τον προσδιορισμό των κινδύνων θα αναλυθούν στοιχεία από τις αρμόδιες φορολογικές διευθύνσεις σχετικά με τη συμμόρφωση, τα αποτελέσματα των ελέγχων, τα αποτελέσματα της αναγκαστικής είσπραξης και οτιδήποτε σχετικό απαιτηθεί κατά την εκτέλεση του έργου της ομάδας.



προπονητής παοκ
προπονητής παοκ
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

ποσα γραμμαρια ειναι ενα φλυτζανι τσαγιου βουτυρο

κερωμενες κλωστες θεσσαλονικη
ποσα γραμμαρια ειναι ενα φλυτζανι τσαγιου βουτυρο

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε για διάτρητο διαγωνισμό για τον οποίο θα πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση και κατηγόρησε την κυβέρνηση για απόπειρα ελέγχου της ενημέρωσης. «Έρχεστε και μας κουνάτε το δάκτυλο για νομιμότητα; Η φούσκα έσκασε στα δικά σας χέρια και ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι», είπε και πρόσθεσε: «Έπεσε μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ Channel γιατί αποκαλύφθηκαν όλα και μας μιλάτε για τρίγωνο διαπλοκής; Δώσατε μάχη για την Τράπεζα Αττικής με στόχο να χρηματοδοτήσετε τον δικό σας εργολάβο και να ελέγξετε την ενημέρωση».


Στο στόχαστρό της μπήκε και ο πρόεδρος της ΝΔ, καθώς – όπως είπε - εκτός από τον πρωθυπουργό που προχωρά κρυπτόμενος, το ίδιο κάνει και ο κ. Μητσοτάκης γιατί όσα ψηφίστηκαν για το Υπερταμείο ανήκουν στον σκληρό πυρήνα της ιδεολογίας της δεξιάς.


Αναφερόμενη στα ζητήματα της παιδείας, η Φώφη Γεννηματά επέκρινε την κυβέρνηση για ισοπέδωση του δημόσιου σχολείου και σχολίασε πως «για τον κ. Τσίπρα η αριστεία είναι ρετσινιά, για τον κ. Μητσοτάκη μέσο αναπαραγωγής της ελίτ, ενώ για εμάς προτεραιότητα για να δώσουμε ίσες ευκαιρίες». Σε ότι αφορά στο μάθημα των θρησκευτικών και την κόντρα του Νίκου Φίλη με την εκκλησία, ζήτησε να αξιοποιηθούν οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html

Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε τέλος να ανοίξει η συζήτηση για ένα αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας μη κρατικών πανεπιστημίων, «πριν τα ιδιωτικά υποκαταστήσουν το δημόσιο πανεπιστήμιο».



ποσα γραμμαρια ειναι ενα φλυτζανι τσαγιου βουτυρο
λαμπα με διακοπτη
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_67.html

οι βασιλιάδες τι θα γινει στο τελος

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html
ευπαθεις ομαδες για γριπη
θεων ο ε

«Η εγκληματική αυτή πράξη είναι αποτρόπαιη και καταδικαστέα, γιατί στόχος των δραστών δεν ήταν μόνο η πρόκληση υλικών ζημιών, αλλά υπήρξε ευθεία απειλή κατά της ζωής του φύλακα, δηλαδή κατά ενός εργαζόμενου», δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Την ίδια ώρα, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών του Εφετείου Αθηνών για σήμερα (22 Δεκεμβρίου 2017), εξαιτίας εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν από ισχυρή έκρηξη μηχανισμού.


Σύμφωνα με νέα διευκρινιστική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, τα ποινικά δικαστήρια του Εφετείου Αθηνών που συνεδριάζουν μετά από διακοπή κατά τη σημερινή ημερομηνία θα συνεδριάσουν κανονικά στις 11 το πρωί, στις προκαθορισμένες αίθουσες, προκειμένου να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διακοπής της συνεδρίασης.


οι βασιλιάδες τι θα γινει στο τελος



οι βασιλιάδες τι θα γινει στο τελος

αναμενω νεα σας

θορυβος σε πλυντηριο
αναμενω νεα σας

Σύμφωνα με τους εν λόγω κύκλους, από μια πρώτη ανάγνωση της δικογραφίας δεν προκύπτει κανένα συγκεκριμένο αντικειμενικό εύρημα (λογαριασμοί ή έγγραφα) που να δικαιολογεί τις εσπευσμένες αξιολογικές κρίσεις της κυβέρνησης, η οποία έχει προδικάσει ακόμη και το αποτέλεσμα της εν εξελίξει διαδικασίας.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως όλες οι κατηγορίες στηρίζονται σε τρεις ανώνυμες μαρτυρικές καταθέσεις οι οποίες δόθηκαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες (υπάρχει μόνον μία μαρτυρία τον προηγούμενο Νοέμβριο).


«Η επισήμανση αυτή δεν γίνεται καθόλου τυχαία, καθώς εδώ και περίπου ένα χρόνο συγκεκριμένα δημοσιεύματα του, ελεγχόμενου από το Μαξίμου, Τύπου, είχαν προαναγγείλει το περιεχόμενο των εν λόγω καταθέσεων. Ας σημειωθεί δε, ότι η τελευταία κατάθεση δόθηκε μόλις την περασμένη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ημέρα που είχε ήδη κυκλοφορήσει η εφημερίδα Ντοκουμέντο, η οποία περιέλαβε στο "ρεπορτάζ" της και τη συγκεκριμένη κατάθεση, πριν καν ο μάρτυρας μεταβεί στην Εισαγγελέα διαφθοράς» τονίζουν χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας παράλληλα πως από κανένα απολύτως στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει ότι η εμπλοκή των δέκα πολιτικών προσώπων έχει γίνει από το FBI, όπως ψευδώς ισχυρίζονται από χθες κυβερνητικοί παράγοντες για να προσδώσουν αξιοπιστία στις καταγγελίες τους.


«Όλες ανεξαιρέτως οι μαρτυρίες στις οποίες στηρίζονται οι κατηγορίες είναι ανώνυμες, δόθηκαν στην Ελλάδα, και κανένας εκ των τριών ανωνύμων μαρτύρων δεν ισχυρίζεται καν ότι μετείχε σε διαδικασία χρηματισμού. Και οι τρεις υποστηρίζουν ότι "άκουσαν", "τους είπαν", "υποθέτουν", "εικάζουν"» δηλώνουν οι εν λόγω πηγές.


Μάλιστα, αναφέρουν πως ενώ η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτος, «ο πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε χθες να δοθούν αντίγραφα ακόμη και στους βουλευτές της αρμόδιας εξεταστικής επιτροπής, παρά το γεγονός ότι τα μέλη της ομόφωνα το ζήτησαν».


Επιπλέον, όπως λένε, ο πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να δοθεί η δικογραφία στη δημοσιότητα, όπως αξίωσε η ΝΔ για να πληροφορηθούν όλοι οι πολίτες το περιεχόμενό της.


«Η απαράδεκτη αυτή πρακτική είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι στοχεύει αποκλειστικά στη δημιουργία εντυπώσεων, καθώς αποσπασματικές διαρροές στον Τύπο υπήρξαν (εμφανώς από την κυβέρνηση) ήδη από χθες το πρωί, δηλαδή πριν καν διαβιβαστεί η δικογραφία στη βουλή» τονίζοντας επισημαίνοντας παράλληλα πως προκαλεί εύλογες απορίες ότι στις 2 Φεβρουαρίου του 2017 σε δηλώσεις του στη βουλή ο κ. Αλ. Τσίπρας υποστήριξε επί λέξει ότι "καθοριστικός παράγοντας στο σκάνδαλο “NOVARTIS» υπήρξε το γεγονός ότι η χώρα μας αποτελούσε χώρα αναφοράς για τον καθορισμό της τιμής των φαρμάκων σε άλλες 55 χώρες» και ότι «μια υψηλή τιμή στη χώρα μας εξασφάλιζε αυξημένα κέρδη σε αυτές τις χώρες για τις εταιρείες».


Χαρακτηρίζουν, μάλιστα, παράδοξο ότι το προφητικό αυτό επιχείρημα του πρωθυπουργού το επικαλείται σήμερα η κυβέρνηση ως βασικό συμπέρασμα της δικογραφίας που σχηματίστηκε εκ των υστέρων.


Η ΝΔ, τέλος, δηλώνει πως επιθυμεί να διερευνηθεί το ταχύτερον δυνατόν το επονομαζόμενο σκάνδαλο της Novartis και αυτό γιατί, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, «το μόνο σίγουρο σκάνδαλο που έχει αναδειχθεί μέχρι στιγμής από την δικογραφία, είναι η εξόφθαλμη εμπλοκή της κυβέρνησης στην εν εξελίξει έρευνα της Δικαιοσύνης και η κατάφωρη παραβίαση της διάκρισης των εξουσιών εκ μέρους της».



αναμενω νεα σας
δρακος γκαλαπαγκος

Thursday, May 30, 2019

καβος μιχαλακοπουλου

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html
υπερηχογραφημα β επιπεδου 3d

Όπως επισημαίνεται από την Επιτροπή, το ερωτηματολόγιο της νέας τελικής φάσης, όπως και εκείνο της προηγούμενης, δεν απηχεί τις απόψεις της Επιτροπής, αλλά περιλαμβάνει ερωτήματα που προέκυψαν από ολοκληρωμένες ή επί μέρους προτάσεις που έχει καταγράψει η Επιτροπή μετά την ανάρτηση του ερωτηματολογίου της πρώτης φάσης καθώς και από τον προβληματισμό και τις παρεμβάσεις των πολιτών που ακούστηκαν στις συναντήσεις της Επιτροπής με κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς τόσο στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες των Περιφερειών της χώρας και σε σχετικές πρωτοβουλίες - προσκλήσεις πολιτών στην Επιτροπή.


Προσθέτει ότι «αυταπόδεικτα η «γνώμη των πολιτών μετράει», για το λόγο αυτό η επιλογή της συγκεκριμένης διαδικασίας στοχεύει στην κατά το δυνατόν ευρύτερη ενημέρωση και τη συμμετοχή όλων. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου όσοι και όσες συμμετέχουν στην διαδικασία, έχουν την δυνατότητα να δουν το ερωτηματολόγιο εδώ, και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω:


καβος μιχαλακοπουλου

Η πλατφόρμα διαβούλευσης υλοποιήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του κέντρου.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html

Το ερωτηματολόγιο


Το πλήρες ερωτηματολόγιο της νέας φάσης διαλόγου είναι το εξής:


ποιοσ καρδια μου ξερει

1. Θεσμική ανασυγκρότηση του κράτους και η αρχιτεκτονική του πολιτεύματος


Α. Πρόεδρος Δημοκρατίας


Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πρέπει να γίνεται:


άρθρο 32


α. Με αυξημένη πλειοψηφία από τη Βουλή (όπως προβλέπει το Σύνταγμα)


β. Απευθείας από το λαό


γ. Από το λαό αν δεν επιτευχθεί η αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή , χωρίς τη διάλυσή της.


δ. Από ειδικό σώμα εκλεκτόρων που θα απαρτίζεται από βουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους.


ε. Από την Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία 2/3 στις δύο πρώτες ψηφοφορίες και εφόσον δεν επιτευχθεί η εκλογή με απλή πλειοψηφία στην τρίτη ψηφοφορία για να αποφευχθεί η διάλυση της Βουλής.


στ. Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ


2. Ποιες από τις παρακάτω αρμοδιότητες θα πρέπει να διαθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;


'Αρθρο 35


(πολλαπλή επιλογή απαντήσεων, από μία έως και όλες)


α. Να διαλύει πρόωρα τη Βουλή


β. Να συγκαλεί το Υπουργικό Συμβούλιο


γ. Να συγκαλεί το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών


δ. Να προκηρύσσει δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα κατά την κρίση του


ε. Να απευθύνει διαγγέλματα προς το λαό


στ. Να αναπέμπει στη Βουλή ψηφισμένο νομοσχέδιο.


ζ. Να παραπέμπει ψηφισμένο νομοσχέδιο για έλεγχο συνταγματικότητας σε Ανώτατο Δικαστήριο.




καβος μιχαλακοπουλου

απολυμενοι ερτ αποζημιωση

μεταχειρισμενες ραμπες αυτοκινητων
Κυκλοφορικό έμφραγμα στους δρόμους της Αθήνας – Ποια σημεία να αποφύγετε (pics+vid)

Στη... δίνη της κακοκαιρίας βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (15/2) και η Αθήνα, καθώς ισχυρή καταιγίδα «χτυπά» την πρωτεύουσα, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να προκαλούν προβλήματα στους δρόμους, όπου η κίνηση είναι αυξημένη.


Δεδομένου ότι τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν (υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει για νέο, σφοδρό κύμα κακοκαιρίας) καλό είναι να προσέχετε στις μετακινήσεις σας και αν δε συντρέχει σοβαρός λόγος να τις αποφεύγετε.


απολυμενοι ερτ αποζημιωση



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση:

  • Στη Μεσογείων
  • Στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)
  • Στη Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
  • Στην Αθηνών - Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος)
  • Στην Αθηνών - Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών - είσοδος).

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:



Κυκλοφορικό έμφραγμα στους δρόμους της Αθήνας – Ποια σημεία να αποφύγετε
01
Κυκλοφορικό έμφραγμα στους δρόμους της Αθήνας – Ποια σημεία να αποφύγετε









απολυμενοι ερτ αποζημιωση
sony hx400 zoom
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_3.html

δημοτικη αστυνομια αμαρουσιου τηλ

ο δεύτερος κλίση
δημοτικη αστυνομια αμαρουσιου τηλ
Φωτιά Κινέτα: Εικόνες - ΣΟΚ από την καταστροφική πυρκαγιά - Δείτε τι άφησε πίσω της η φωτιά

Φωτιά τώρα: Η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται, από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (23/7), στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας Αττικής και η οποία ξεκίνησε από πευκόφυτη έκταση στα Γεράνεια Ορη, έχει φτάσει σε σπίτια, ορισμένα από τα οποία έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ έχουν εκκενωθεί τρεις οικισμοί, της Γαλήνης και του Πανοράματος 1 και 2.


δημοτικη αστυνομια αμαρουσιου τηλ

Κάμερα-Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν σκληρή μάχη κόντρα στις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, ενισχύονται συνεχώς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αυτή την ώρα επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας 110 πυροσβέστες με 47 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 40 ατόμων, 5 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

Όπως τόνισε ο κ. Καπάκης, όλος ο δασοπυροσβεστικός μηχανισμός στην Αττική είναι σε κατάσταση πλήρους συναγερμού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, οι οποίες ενισχύονται συνεχώς από θυελλώδεις ανέμους.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.gr


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html

μαγνησιο στην εγκυμοσυνη ποτε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τα πύρινα μέτωπα

Μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb.gr για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις για τον πύρινο μέτωπο της Κινέτας.


Φωτιά Κινέτα: Εικόνες - ΣΟΚ από την καταστροφική πυρκαγιά - Δείτε τι άφησε πίσω της η φωτιά
01
Φωτιά Κινέτα: Εικόνες - ΣΟΚ από την καταστροφική πυρκαγιά - Δείτε τι άφησε πίσω της η φωτιά





































































































κλειδαρια εξωπορτασ με αυτοματο ηλεκτρικο κλειδωμα

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

«Αφού υπενθυμίσουμε στην κυβέρνηση ότι είναι κυβέρνηση κι ότι βρισκόμαστε στο 2018 ας της θυμίσουμε και δύο δηλώσεις που έγιναν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:


κάθε εμπόδιο για καλό ελληνική ταινία

κλειδαρια εξωπορτασ με αυτοματο ηλεκτρικο κλειδωμα


Τις έκαναν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος και δείχνουν ότι το μόνον που τους συνδέει πλέον - εκτός από τις καρέκλες της εξουσίας - είναι το έλλειμμα του συναισθήματος της ντροπής.


μεινε μακρια απο μενα

κλειδαρια εξωπορτασ με αυτοματο ηλεκτρικο κλειδωμα




https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html




Αφού υπενθυμίσουμε στην Κυβέρνηση ότι είναι Κυβέρνηση κι ότι βρισκόμαστε στο 2018, ας της θυμίσουμε και δύο δηλώσεις που έγιναν πρόσφατα. Τις έκαναν οι κκ Τσίπρας και Καμμένος και δείχνουν ότι τα μόνα που τους συνδέουν είναι η καρέκλα και το έλλειμμα του συναισθήματος της ντροπής pic.twitter.com/JpNsVYUXjW

— ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (@neademokratia) 29 Ιανουαρίου 2018

τασια λουτα αστρολογος

Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για «φληναφήματα» του πρώην υπουργού Πολιτισμού το πρωί, για να δικαιολογήσει την χωρίς κανένα επιχείρημα λάσπη προς τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.


δημοτικο ωδειο θεσσαλονικης

Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, η ΠΟΣΠΕΡΤ υπογραμμίζει «Ο κύριος Ξυδάκης διαγκωνιζόμενος τον κύριο Πάγκαλο, βάλθηκε να τον ξεπεράσει, άλλωστε έχουν κοινή πορεία σε αρκετά» και αφού γίνεται αναφορά στις πρώην ιδιότητες του κ. Ξυδάκη ως δημοσιογράφου και πολιτικού η ΠΟΣΠΕΡΤ τονίζει «ίσως να έκανε αυτοκριτική αναφερόμενος στο επάγγελμά του, αλλά σαν πολιτικός μας άφησε ενεούς με τη συμπόρευσή του με όλους αυτούς που λοιδορούν, χτυπούν άδικα και ανέντιμα τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και κατ' επέκταση τους εργαζόμενους της που παράγουν μέσα από πολλές δυσκολίες και δυσλειτουργίες το ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα».


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html

εβραιοι απο ισπανια

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφορικά με τη συμμετοχή του σε πάνελ στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών σημειώνει, ότι ο κ. Ξυδάκης «δεν θυμήθηκε να πει έστω μία κουβέντα» για τα πεπραγμένα της διοίκησης «την εποχή της ΝΔ με Ρουσόπουλο-Παναγόπουλο στην ΕΡΤ που σε βαθμό κακουργήματος δικάζονται σήμερα. Δεν τόλμησε να αναφέρει έστω και μία λέξη για το μαύρο της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου».



«Ο νέος ελιγμός του κυβερνητικού εκπροσώπου τι σηματοδοτεί;» συνεχίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ στην ανακοίνωσή της.



«Συκοφαντεί την ΕΡΤ και τους εργαζόμενους, για ποιο λόγο; Ποια τα κίνητρα του κ. Ξυδάκη την ώρα που δεν υπάρχει νομιμότητα στο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο και η ΕΙΤΗΣΕΕ, η ΝΔ και λοιποί συνδαιτυμόνες έχουν κηρύξει πόλεμο στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών αδειών και στην ομαλότητα, ζητώντας να συνεχιστεί η ανομία μεταχειριζόμενοι κάθε μέσο».



τασια λουτα αστρολογος
τασια λουτα αστρολογος
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html

diesel αυτοκινητα προβληματα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html
ανασυσταση εννοια

Ο πρόεδρος του Ισημερινού Λενίν Μορένο δήλωσε ότι η απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου δεν θα επηρεάσει τη στάση του Κίτο. «Οι αποφάσεις που λαμβάνει ένα δικαστήριο έχουν αναμφίβολα επιπτώσεις, όμως δεν είναι καθοριστικής σημασίας σε ό, τι αφορά την απόφασή μας. Θα εξακολουθήσουμε να παρέχουμε την προστασία μας στον Ασάνζ», τόνισε ο Μορένο κατά τη συνάντησή του με ξένους δημοσιογράφους.


αντώνης σταμόπουλος facebook

diesel αυτοκινητα προβληματα

Ο πρόεδρος του Ισημερινού, που εξελέγη τον προηγούμενο Μάιο, υπογράμμισε ότι δεσμεύθηκε «ήδη από την πρώτη ημέρα της θητείας του» να προστατεύσει τον ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks, θεωρώντας ότι «κινδυνεύει η ζωή του».


Λίγο νωρίτερα το υπουργείο Εξωτερικών του Ισημερινού είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι το Κίτο «θα εξακολουθήσει να προσφέρει διεθνή προστασία στον πολίτη Τζούλιαν Ασάντ για όσο καιρό η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο».


Το υπουργείο υπογράμμισε εξάλλου ότι θα συνεχίσει να αναζητεί με τη Βρετανία «μια ικανοποιητική και για τις δύο χώρες λύση η οποία θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα».


Χθες η Βρετανίδα δικαστής Έμα Άμπουθνοτ αρνήθηκε να άρει το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδώσει η βρετανική αστυνομία εναντίον του Ασάνζ επειδή παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του αναζητώντας καταφύγιο στην πρεσβεία του Ισημερινού.


Απορρίφθηκε το αίτημα του Ασάνζ για ακύρωση του εντάλματος σύλληψής του



diesel αυτοκινητα προβληματα

λυσεις αγγλικων πανελληνιες 2010

«Τολμήσαμε να πολεμήσουμε τη συνενοχή του πολιτικού συστήματος και των ιδιοκτησιών των μέσων ενημέρωσης. Τολμήσαμε να εφαρμόσουμε τον νόμο και το Σύνταγμα. Τολμήσαμε να μην συμβιβαστούμε με την άνευ αδείας χρήση των συχνοτήτων, τις δανειοδοτήσεις με "αέρα" και τη γενική ασυδοσία» τονίζει σε άρθρο του στη «Νέα Σελίδα» ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, και προσθέτει: «Οι αγώνες της κυβέρνησης για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, την τήρηση του Συντάγματος και των νόμων, παρά τις επιθέσεις που δεχτήκαμε τα τελευταία χρόνια από επιχειρηματικά συμφέροντα και τα κόμματα του πάλαι ποτέ δικομματισμού, επιτέλους δικαιώνονται. Αν, λοιπόν, χαρακτηρίζεται από κάτι η επομένη μέρα στο τηλεοπτικό πεδίο, αυτό είναι η νίκη της νομιμότητας».


λυσεις αγγλικων πανελληνιες 2010

Ολόκληρο το άρθρο του Νίκου Παππά


«Αν συγκρίνει κανείς το τρέχον τηλεοπτικό τοπίο με αυτό του 2015, θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν δραματικές μεταβολές. Η νέα πραγματικότητα έχει «ανοιχτή» ΕΡΤ, άδειες και προστασία της εργασίας στα ιδιωτικά κανάλια και, βεβαίως, τηλεόραση για όλους.


λυσεις αγγλικων πανελληνιες 2010

Εχουμε, λοιπόν, νέο τηλεοπτικό τοπίο γιατί τολμήσαμε. Τολμήσαμε να πολεμήσουμε τη συνενοχή του πολιτικού συστήματος και των ιδιοκτησιών των μέσων ενημέρωσης. Τολμήσαμε να εφαρμόσουμε τον νόμο και το Σύνταγμα.


καιρος βελικα λαρισας

Τολμήσαμε να μην συμβιβαστούμε με την άνευ αδείας χρήση των συχνοτήτων, όπως ίσχυε επί τριάντα χρόνια, τις δανειοδοτήσεις με «αέρα» και τη γενική ασυδοσία.


Δυστυχώς, η αντιπολίτευση, αντί να ζητήσει μια συγγνώμη για το τοπίο ασυδοσίας που παρέδωσε, πολέμησε με λύσσα τις αναγκαίες θεσμικές τομές. Και εδώ προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα:


· Αλήθεια, τι έγινε με τον αριθμό των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών του πρώτου διαγωνισμού;
· Πού είναι όσοι έβριζαν και βυσσοδομούσαν εναντίον του περιορισμένου αριθμού αδειών;
· Πώς είναι δυνατόν ο αριθμός 4 να είναι «ίδιον δικτατορίας» και το 5 κανονικότητα;
· Εμμένουν στη θέση τους όσοι έλεγαν ότι οι άδειες θα έπρεπε να είναι άπειρες;


Στο πλαίσιο της προσπάθειας αδειοδότησης των καναλιών, η αντιπολίτευση ενσωμάτωσε στην πολιτική της τη ρητορική των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών και επιδόθηκε σε μια λυσσαλέα πολεμική. Ειδικά όταν, ως κυβέρνηση, εξαντλούσαμε κάθε δυνατότητα καταβολής τιμήματος για τη χρήση του δημόσιου πόρου, του φάσματος.


Πιο σημαντικό και από το τίμημα είναι όμως το γεγονός ότι η πολιτεία όφειλε να ακολουθήσει τη συνταγματική πρόβλεψη, να ρυθμίσει ένα άναρχο τοπίο, να βάλει κανόνες, να δώσει - μέσω της αρμόδιας Αρχής - τις άδειες και να υπάρχει δυνατότητα ανάκλησής τους αν ο νόμος δεν εφαρμόζεται.


Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης, η τηλεοπτική αγορά ρυθμίζεται για τα επόμενα δέκα χρόνια. Διασφαλίζονται 400 θέσεις εργασίας ανά σταθμό, σε μια ρύθμιση καθόλου αμελητέα, αν συνυπολογιστεί ότι την επόμενη μέρα θα προχωρήσουν νέες παραγωγές και θα δημιουργηθούν επιπλέον θέσεις εργασίας. Ενώ ζητείται - μέσω πρόβλεψής μας - από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παράγουν πρωτότυπο, ποιοτικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα, καθώς και να εκπέμπουν από τεχνικά αναβαθμισμένους χώρους.


Παράλληλα, τα οικονομικά οφέλη για το Δημόσιο εξειδικεύονται σε:
· 175 εκατ. ευρώ, τα οποία θα εισπραχθούν ως τίμημα για τις πρώτες πέντε άδειες.
· 150 εκατ. ευρώ από τον φόρο διαφήμισης, ο οποίος βεβαιώθηκε από το 2015 και ήδη εισπράχθηκε.
· 125 εκατ. ευρώ που θα εισπραχθούν από τον φόρο διαφήμισης την επόμενη δεκαετία.


Σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμηθούμε όσα λησμόνησαν να υλοποιήσουν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, όπως ο καταλογισμός των τελών χρήσης συχνοτήτων και του ειδικού φόρου διαφήμισης, που προβλέπονταν από το πρώτο μνημόνιο. Είναι προφανές ότι για τα ποσά που δεν εισπράχθηκαν από το 2010 μέχρι το 2014 πρέπει να αναζητηθούν πολιτικές και άλλες ευθύνες.


Η επόμενη μέρα όμως επιτάσσει και την παροχή δικαιώματος πρόσβασης στην πληροφόρηση και την ψυχαγωγία σε χιλιάδες συμπολίτες μας που λόγω της μετάβασης στο ψηφιακό σήμα της Digea είδαν να πέφτει «μαύρο» στις τηλεοράσεις τους.


Μόλις πριν από λίγες ημέρες υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου - ως πρωτοβουλία της κυβέρνησης - για την τηλεοπτική κάλυψη 411.000 συμπολιτών μας σε 3.500 «λευκές περιοχές», ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας. Το «μαύρο» στις οθόνες των ανθρώπων αυτών είναι και ένα πολιτικό και οικονομικό δίδαγμα. Ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί από μόνος του και μόνο με τα κριτήρια της κερδοφορίας να αναπτύξει μεγάλες υποδομές με τρόπο βέλτιστο και δίκαιο για την κοινωνία.


Επόμενη μέρα στο τηλεοπτικό τοπίο σημαίνει, ακόμα, «ανοιχτή» και σύγχρονη ΕΡΤ. Η επανεκκίνηση που κάναμε πράξη το 2015 - μετά το «μαύρο»- ολοκληρώνεται με το στήσιμο ενός αυτόνομου ψηφιακού δικτύου μετάδοσης του σήματος της Δημόσιας Τηλεόρασης, με χρόνο λειτουργίας την 1η Ιανουαρίου του 2019. Μιλάμε για μια ΕΡΤ η οποία απέδειξε ότι καλύπτει τα μεγάλα γεγονότα και πρωτοπορεί τεχνολογικά με την εισαγωγή της υβριδικής τηλεόρασης.




συνταγη ψαροσουπα με ρυζι
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html

κορρεσ ενυδατικη κρεμα προσωπου

μονεμβασια καστρο κελια

Όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής της Νέας Υόρκης, Μάικλ Ράιαν, μιλώντας στην εφημερίδα «The New York Daily News», το λάθος είχε γίνει από την επιτροπή και όχι από τον Κούσνερ.


μετρο προς κορωπι

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η επιτροπή προχώρησε στη διόρθωση του γένους του Κούσνερ από θηλυκό σε αρσενικό, στο σύστημα προσωπικών στοιχείων που διατηρεί (AVID), την ίδια ημέρα που η υπόθεση αυτή δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ, μετά την αποκάλυψη των εκλογικών στοιχείων του συζύγου της Ιβάνκα Τραμπ για το 2009, που είναι δημοσίως προσβάσιμα μέσω της τράπεζας πληροφοριών LexisNexis.


Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση αυτή.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html

Ο Κούσνερ είναι παντρεμένος με τη μεγαλύτερη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, ενώ τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο κριτικής για τη χρήση ενός ιδιωτικού λογαριασμού αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, στην επικοινωνία του με αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, όπως επιβεβαίωσε την Κυριακή στο CNN ο δικηγόρος του, Άμπε Λόουελ.


Τον Ιανουάριο, ο πρόεδρος Τραμπ είχε υποστηρίξει ότι τρία με πέντε εκατομμύρια ψηφοφόροι ψήφισαν παράνομα στις προεδρικές εκλογές του 2016. Τον Φεβρουάριο, ο Τραμπ υποστήριξε, επίσης, ότι χιλιάδες ψηφοφόροι μεταφέρθηκαν στο Νιου Χάμσαϊρ από τη Μασαχουσέτη για να ψηφίσουν παράνομα. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί αυτοί δεν αποδείχτηκαν ποτέ. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η συμβουλευτική επιτροπή που έχει συστήσει ο πρόεδρος Τραμπ για τον έλεγχο διεξαγωγής των εκλογών συνεδρίασε στο Νιου Χάμσαϊρ, αναζητώντας αποδείξεις.



κορρεσ ενυδατικη κρεμα προσωπου
κορρεσ ενυδατικη κρεμα προσωπου
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

νταής υπουργείο πολιτισμού

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

Έπειτα από συνεδρίαση περίπου 14 ωρών, το δικαστήριο εξέδωσε την απόφαση του επί των ποινών δίνοντας δυνατότητα αναστολής στην εκτέλεση της ποινής σε εννέα κατηγορούμενους, διατάσσοντας την φυλάκιση τριών και επιβάλλοντας χρηματικές ποινές που φθάνουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ και με βάση την απόφαση του δικαστηρίου στην φυλακή θα οδηγηθούν οι καταδικασθέντες Αριστείδης Φλώρος και το ζευγάρι Μαρία Σκλαβάκη και Πέτρος Νικολοθανάσης που πριν από λίγο καιρό επιχείρησαν να διαφύγουν στο εξωτερικό με τη γυναίκα να αφαιρεί το βραχιολάκι που φορούσε.


τινγκ πάι

νταής υπουργείο πολιτισμού

Οι ποινές που επιβλήθηκαν από το δικαστήριο στους κατηγορούμενους είναι οι εξής:


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html

εθνικη ενοπλων βολλευ γυναικων

1. Αριστείδης Φλώρος, υπεύθυνος της Energa ποινή κάθειρξης 21 ετών, κατά συγχώνευση, για τις πράξεις της υπεξαίρεσης, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της λαθρεμπορίας και χρηματική ποινή ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο εκ των βασικών κατηγορουμένων υπευθύνων των εταιριών ζήτησε ο ίδιος από το δικαστήριο να δώσει αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του λέγοντας στους δικαστές:


«Αν με φυλακίσετε θα είναι η ψυχική και η επιχειρηματική μου εξόντωση...Πλέον δεν έχω τις δυνάμεις να συνεχίσω τον αγώνα μου..Δεν σκέφτηκα ποτέ να μην έρθω μπροστά στη Δικαιοσύνη. Δεν έχω σκοπό να εκθέσω το δικαστήριο Σας δίνω το λόγο της τιμής μου ότι δεν θα το μετανιώσετε». Το δικαστήριο δεν έδωσε αναστολή


2. Αχιλλέας Φλώρος κάθειρξη 14 ετών κατά συγχώνευση και χρηματική ποινή ενός εκατομμυρίων ευρώ για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της λαθρεμπορίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Δόθηκε αναστολή στην εκτέλεση ποινής με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εγγυοδοσία ύψους 300 χιλιάδων ευρώ.


3. Νικόλαος Δεκόλης και


4. Στέφανος Σιαφάκας: Κάθειρξη κατά συγχώνευση 15 ετών και για τα τρία αδικήματα και χρηματική ποινή ύψους 500.000 ευρώ. Αναστολή με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και της εγγυοδοσίας ύψους 50 χιλιάδων ευρώ.


5. Βασίλης Μηλιώνης, κάθειρξη 10 ετών για το αδίκημα της απλής συνέργειας στην υπεξαίρεση. Δόθηκε αναστολή εκτέλεσης ποινής με την υποχρέωση εμφάνισης σε Αστυνομικό τμήμα και επιβολή εγγύησης 70 χιλιάδων ευρώ.




νταής υπουργείο πολιτισμού

σαος υψος

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» κατάφερε να μείνει… ζωντανό στην διεκδίκηση της πρωτιάς στον δεύτερο όμιλο της League C, μετά τη νίκη του 1-0 επί της Ουγγαρίας στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Παρασκευής (12/10) με το τέρμα του Κώστα Μήτρογλου και πλέον το ματς με την Φινλανδία αποκτά χαρακτήρα… τελικού. Οι γηπεδούχοι μετρούν 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από την «γαλανόλευκη».


επικίνδυνες γυναικες

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η εθνική μας ομάδα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Τάμπερε, ει δυνατόν τη νίκη, ούτως ώστε να αυξήσει τις ελπίδες της για την πρώτη θέση στο γκρουπ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Nations League που υπό προϋποθέσεις θα δώσει ένα «εισιτήριο» για τα τελικά του Euro 2020. Παράλληλα, το ματς αποτελεί ένα ακόμα… τεστ για τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στο αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα».


αρχαια ολυμπια φλογα 2016




σαος υψος
σαος υψος

στάντης αποστολίδης βιογραφικό

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html
καταστημα ιλιον βολος

Η δυνατότητα φιλοξενίας των δομών μειώθηκε από 23.653 στα 23.629 άτομα στις 30 δομές φιλοξενίας.


Υπεράριθμοι πρόσφυγες και μετανάστες διαμένουν στις δομές φιλοξενίας στη Μυτιλήνη και τη Σάμο, σύμφωνα με την κατανομή των προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.


Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 11.919 μερίδες φαγητού από τις οποίες 590 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας, οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.


Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.



στάντης αποστολίδης βιογραφικό
στάντης αποστολίδης βιογραφικό
one belt one road policy
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

δερματινο κορδονι για πλεξιμο

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html
δερματινο κορδονι για πλεξιμο

Σύμφωνα με την ανάρτησή της θα πιστωθούν με την πληρωμή των επικουρικών συντάξεων, στις 2 Αυγούστου.


Το 60% των δικαιούχων θα έχουν επιστροφή από 150 έως 350 ευρώ. Ενδεικτικά, οι πρώην φορείς απ' όπου προέρχονται οι περισσότεροι δικαιούχοι και τα μέσα ποσά των επιστροφών γι' αυτούς:


- ΕΤΕΑΜ - 58.953 δικαιούχοι με μέσο ποσό 212,39 ευρώ


- ΕΤΕΑ-ΤΕΑΔΥ-Κ. Υ. - 40.679 δικαιούχοι με μέσο ποσό 145,72 ευρώ


- ΤΕΑΠ ΔΕΗ - 24.733 δικαιούχοι με μέσο ποσό 465,6 ευρώ


- ΤΕΑΠΟΚΑ - 16.172 δικαιούχοι με μέσο ποσό 256,14 ευρώ


- ΤΕΑΠ ΟΤΕ - 14.008 δικαιούχοι με μέσο ποσό 398,57 ευρώ






δερματινο κορδονι για πλεξιμο
γιαννης λεμπιδακης
προσφορεσ στα ειδη σπιτιου
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_125.html

παναμας εισητηρια

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html
αρχαιοκάπηλος ερμηνεία
μεταχειρισμένος εξοπλισμός φροντιστηρίων
παναμας εισητηρια

Η Αγγλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2018 για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια, αφού στα προημιτελικά επικράτησε 2-0 της Σουηδίας. Η τελευταία φορά που έφθασε σε αυτή τη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν στη διοργάνωση του 1990!


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html

Τα «Τρία Λιοντάρια» προκρίθηκαν δίκαια σε βάρος της Σουηδίας, αφού έπαιξαν καλύτερα και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού, Ρωσία–Κροατία, στις 11 Ιουλίου στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας. Σκόρερ των Άγγλων ήταν, ο Μαγκουάιρ στο 30΄ και ο Ντέλε Άλι στο 59΄ με ισάριθμες κεφαλιές.




παναμας εισητηρια

λιγη ζωη πρωτοπορια

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html
λιγη ζωη πρωτοπορια

Οι υποψήφιοι φοιτητές θα ξεναγηθούν στο campus, θα συζητήσουν για τα σχέδιά τους με καθηγητές και προσωπικό του Deree και, ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μάθημα της επιλογής τους. Κυρίως, όμως, θα ενημερωθούν για όλους τους λόγους που κάνουν το Deree μία από τις πλέον αξιόπιστες και έγκυρες επιλογές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση:


-Τα 27 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα στους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων, των Καλών Τεχνών, καθώς και στις ανθρωπιστικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιστήμες, τα οποία οδηγούν σε διπλό, διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο.


-Το πρόγραμμα παράλληλων σπουδών για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και τις ακαδημαϊκές υποτροφίες με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Αυτήν τη στιγμή το πρόγραμμα παρακολουθούν 470 άτομα συνδυάζοντας διαφορετικές ειδικότητες και αντικείμενα.


-Τις μοναδικές δυνατότητες για σπουδές σε διακεκριμένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία, για μία ακαδημαϊκή περίοδο.


λιγη ζωη πρωτοπορια

-Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


-Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές από 56 χώρες, καθηγητές με διεθνή εμπειρία και με επίσημη γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά.


-Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης, συνολικού ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για το έτος 2016-2017. Από τα προγράμματα ωφελούνται 1 στους 2 φοιτητές, οι οποίοι επιλέγονται βάσει ακαδημαϊκής επίδοσης και οικονομικής ανάγκης.


Οι υποψήφιοι φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν άμεσα τις σπουδές τους, έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν και για την καλοκαιρινή ακαδημαϊκή περίοδο, που ξεκινά στις 22 Μαΐου 2017.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Discover Deree Day εδώ.



πως δινω χρονο ομιλιας
ονειροκριτης ειδα την κηδεια μου
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html

τα πιο γνωστα ξενα τραγουδια

πρωτοχρονιατικες ευχες για φιλους
τα πιο γνωστα ξενα τραγουδια

Η απόδοση του διετούς ελληνικού ομολόγου υποχώρησε από 10,2% χθες στο 8,9% σήμερα και η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου από το 7,9% χθες στο 7,4% σήμερα. Αυτή η εξέλιξη σχετίζεται με το γεγονός ότι απεφεύχθη χθες ένα ρήγμα στις σχέσεις Ελλάδος – δανειστών και σε καμία περίπτωση στις προσδοκίες για υπαγωγή στην ποσοτική χαλάρωσης της ΕΚΤ ή στις προσδοκίες για ελάφρυνση του χρέους, προοπτικές που απομακρύνονται.


Σύμφωνα με ανάλυση της Capital Economics για τη συμφωνία στο χθεσινό Εurogroup, τα μέτρα που θα συζητηθούν επί αθηναϊκού εδάφους περιλαμβάνουν μεταρρυθμίσεις που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσουν στη Βουλή.


«Και, αν υποτεθεί ότι πραγματικά δεν υπάρχει καμία πρόσθετη λιτότητα, δεν είναι σαφές ότι το ΔΝΤ θα πειστεί ότι έχουν γίνει αρκετά για να διασφαλιστεί ότι η Ελλάδα θα ανταποκριθεί στους επαχθείς στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα μεσοπρόθεσμα. Το Ταμείο έχει από καιρό ζητήσει από τους πιστωτές της ευρωζώνης να δεχτούν περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους για την εξασφάλιση της βιωσιμότητάς του, αλλά εξακολουθεί να μην υπάρχει απολύτως καμία συζήτηση γι' αυτό. Και χωρίς κάποιο σχετικό σχόλιο από το ΔΝΤ μέχρι στιγμής, δεν είναι καθόλου σαφές αν θα συμμετάσχει πλήρως στο τρίτο πακέτο διάσωσης. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για τη συνεχή στήριξη της Γερμανίας», αναφέρει η σχετική ανάλυση.


τα πιο γνωστα ξενα τραγουδια


λεξεις με καταληξη ωνας
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

ταυτοτητα προσκλητηριο

ανακυκλωσης καδοι
ταυτοτητα προσκλητηριο

Το φράγμα Γουαχατάκα, στο βορειοδυτικό τμήμα της νήσου, υποχώρησε μετά το μεσημέρι της Παρασκευής προκαλώντας ξαφνικές πλημμύρες και μια «εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση» κατά μήκος του ομώνυμου ποταμού, ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία του Πουέρτο Ρίκο, η οποία εξέδωσε επείγουσα προειδοποίηση για τον κίνδυνο πλημμυρών.


Οι κάτοικοι σε «όλες τις περιοχές γύρω από τον ποταμό Γουαχατάκα πρέπει να απομακρυνθούν αμέσως. Οι ζωές τους βρίσκονται σε κίνδυνο», τόνισε η μετεωρολογική υπηρεσία μέσω Twitter.


Ο κυβερνήτης του Πουέρτο Ρίκο, Ρικάρδο Ροσεγιό, λίγο αργότερα έδωσε εντολή να απομακρυνθούν περίπου 70.000 άνθρωποι από την περιοχή.


Ο Έκτορ Πεσκέρα, επικεφαλής της διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας του Πουέρτο Ρίκο, σε συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα El Vocero εξήγησε ότι μια σωλήνα στο φράγμα από την οποία υπό κανονικές συνθήκες περνάει μια μικρή ποσότητα νερού με ελεγχόμενο τρόπο υποχώρησε.


σταθερά του boltzmann

Το Πουέρτο Ρίκο ήταν ήδη αντιμέτωπο με μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση την Παρασκευή, με εκτεταμένες πλημμύρες και τις καταρρακτώδεις βροχές να αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα Σάββατο.


Η αμερικανική περιοχή των 3,4 εκατομμυρίων κατοίκων δεν έχει ηλεκτροδότηση - πιθανόν δεν θα αποκατασταθεί πλήρως πριν περάσουν ακόμη και μήνες - ενώ το δίκτυο τηλεπικοινωνιών έχει καταστραφεί σχεδόν εντελώς.


«Το Πουέρτο Ρίκο αφανίστηκε», δήλωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αφού υπέγραψε ένα διάταγμα που κήρυξε την περιοχή σε κατάσταση φυσικής καταστροφής, επιτρέποντας την εκταμίευση ομοσπονδιακών κεφαλαίων για τη χορήγηση επείγουσας βοήθειας και την ανοικοδόμηση.


Κι ενώ μέχρι χθες γινόταν λόγος για μόλις έναν θάνατο, ο απολογισμός ξάφνου αυξήθηκε στους 13 νεκρούς. «Τμήματα του νησιού δεν έχουν ακόμη επικοινωνίες, επομένως ο αριθμός των 13 (θυμάτων) δεν είναι παρά ακόμη προσωρινός απολογισμός», σημείωσε ο κυβερνήτης Ροσεγιό.


Ο κυκλώνας Μαρία, ο οποίος είναι πλέον κατηγορίας 3 (στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ-Σίμσον) με ανέμους 200 χιλιομέτρων την ώρα, πέρασε την Παρασκευή από τα ανοιχτά των βρετανικών νησιών Τερκς εντ Κάικος και στο τέλος της ημέρας βρισκόταν ανατολικά από τις Μπαχάμες, σύμφωνα με το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC).



ταυτοτητα προσκλητηριο
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_130.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html

γεννητρια αθορυβη μεταχειρισμενη

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html
γεννητρια αθορυβη μεταχειρισμενη
γεννητρια αθορυβη μεταχειρισμενη
Θα «πλημμύριζαν» με 400 κιλά κοκαΐνης τα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας

Η ΕΛ. ΑΣ. σε συνεργασία με την αμερικανική DEA και τις Αρχές της Σερβίας, εξάρθρωσε κύκλωμα με επικεφαλής 50χρονο Ιταλό επιχειρηματία. Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι έμπειροι αξιωματικοί παραπέμπουν σε εισαγωγή - «μαμούθ» από τη Λατινική Αμερική.


Το κύκλωμα είχε ως «βιτρίνα» εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Πρέβεζα


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών που διατηρούσε στην Πρέβεζα ήταν η «βιτρίνα» και το ορμητήριο απ΄όπου ο 50χρονος Ιταλός μεγαλέμπορος ναρκωτικών με τον 47χρονο Σέρβο συνεργό του και ακόμα τρία άτομα σε βοηθητικό ρόλο διαχειρίζονταν την εισαγωγή και προώθηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην ελληνική αγορά.

Οι δυο τους φέρονται από τους αξιωματικούς της ΕΛ. ΑΣ, ως οι «εγκέφαλοι» της μεταφοράς και φύλαξης ποσότητας 26,6 κιλών κοκαΐνης, η οποία αποτελεί μέρος φορτίου – μαμούθ των 381 κιλών που εισήχθη στην Ελλάδα το Νοέμβριο του 2017, όπως αποκαλύφθηκε το Δεκέμβριο μετά τη σύλληψη 33χρονου Σέρβου στη Βάρκιζα και την κατάσχεση 136 κιλών κοκαΐνης.

4310954

Η δράση της συμμορίας αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνες της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών (DEA) και τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές τη Σερβίας.

Μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 26 κιλά κοκαΐνης, στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Πρέβεζα.

Το φορτίο έφερε το λογότυπο – σφραγίδα στο σχήμα του κεφαλιού ενός ταύρου, που υπήρχε και σε μέρος της κατασχεμένης ποσότητας της Βάρκιζας, γεγονός που προδίδει ότι προέρχεται από την ίδια παρτίδα, ενώ και η σερβική εθνικότητα δύο εκ των συλληφθέντων συνηγορεί υπέρ της συσχέτισης των δύο υποθέσεων.

Ο 50χρονος Ιταλός και ο 47χρονος Σέρβος φέρονται ως τα πρόσωπα που κινούσαν τα νήματα.

Η υψηλής καθαρότητας κοκαΐνη θεωρείται ότι είχε ως προορισμό αποκλειστικά την ελληνική αγορά, κυρίως της Αθήνας και οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό άλλων σχεδόν 218 κιλών που δεν έχουν κατασχεθεί. Μέρος τους εκτιμάται πως έχει ήδη διατεθεί σε στέκια της «καλής κοινωνίας» της πρωτεύουσας.

Η κοκαΐνη αυτής της ποιότητας και καθαρότητας πωλείται στη «λιανική» αγορά έναντι 60.000 έως 120.000 ευρώ το κιλό και στη «χονδρική» από 32.000 έως 60.000 το κιλό.



δεν εχω λογια νικητης
γαλα βρεφικο τιμες
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html

φωτης και μαρια ειναι ζευγαρι

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
δωρο χριστουγεννων ικα συνταξιουχων 2015

Σε δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung που δημοσιεύονται στο φύλλο που κυκλοφορεί την Τετάρτη, ο Κλάους Ρέγκλινγκ σημείωσε πως αναμένει ότι από τα μέσα του 2018, η Ελλάδα θα «σταθεί ξανά στα πόδια της και θα μπορεί να δανείζεται μόνη της από τις αγορές».


«Εάν οι επόμενοι 18 μήνες αξιοποιηθούν καλά, είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα είναι το τελευταίο πρόγραμμα που θα χρειαστεί η Ελλάδα να εφαρμόσει», πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΕΜΣ.


Ο ίδιος ανέφερε πως μπορεί να δει τον ΕΜΣ να χορηγεί δάνεια σε κράτη μέλη της ευρωζώνης που θα το χρειαστούν στο μέλλον από μόνος του.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html

Ωστόσο συμπλήρωσε πως στην περίπτωση της Ελλάδας έχουν γίνει ήδη διαφορετικής φύσης και ότι χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, δεν θα μπορέσουν να εκταμιευθούν άλλες δόσεις στο πλαίσιο του τρέχοντος προγράμματος.


φωτης και μαρια ειναι ζευγαρι

«Εάν το ΔΝΤ δεν συμμετάσχει, αυτό δεν θα συνάδει με αυτό που οι κυβερνήσεις έχουν συμφωνήσει με τα κοινοβούλιά τους», εξήγησε.



φωτης και μαρια ειναι ζευγαρι
κινηματογραφος τηλεμαχος

Wednesday, May 29, 2019

project one trek mtb

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html

Η ακτοφυλακή σταμάτησε φουσκωτό που μετέφερε 116 μετανάστες, ανάμεσά τους πέντε γυναίκες, στα ανοικτά της πόλης Ζουάρα, στο δυτικό τμήμα της χώρας, ανέφερε ο εκπρόσωπος του λιβυκού ΠΝ Αγιούμπ Κάσεμ.


9 θεσεις ελεγκτικη υπηρεσια

Οι μετανάστες, υπήκοοι διαφόρων κρατών της Αφρικής, μεταφέρθηκαν σε μια ναυτική βάση στην Τρίπολη, διευκρίνισε ο ίδιος.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html

Νωρίτερα την Κυριακή, 40 μετανάστες, ανάμεσά τους οκτώ γυναίκες και ένα παιδί, αναχαιτίστηκαν λίγη ώρα αφού είχαν αποπλεύσει επίσης με φουσκωτό, επίσης στα ανοικτά της Ζουάρας. Ανάμεσά τους ήταν 19 Μαροκινοί, 16 Νιγηριανοί, τέσσερις Αιγύπτιοι και ένας Σύρος, σύμφωνα με το κέντρο Τύπου του ΠΝ.


Μετά την πτώση του καθεστώτος του Μουάμαρ Καντάφι το 2011, η Λιβύη μετατράπηκε σε βασική πύλη της παράτυπης μετανάστευσης προς τις ακτές ευρωπαϊκών χωρών, ιδίως ανθρώπων από κράτη της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας που έφυγαν για να σωθούν από τους πολέμους, τους διωγμούς και την ανέχεια στις πατρίδες τους.


project one trek mtb


project one trek mtb
καταληξαν στο

προορισμοι στην ροδο

καλαβρυτα ανθρωποι και σκιεσ - doc on ερτ
προορισμοι στην ροδο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τους ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

Παράλληλα, αντήλλαξαν απόψεις για μία σειρά διεθνών και περιφερειακών ζητημάτων.


sorry justin bieber lyrics latino remix



προορισμοι στην ροδο



Είχα σήμερα τη χαρά να συναντήσω τον πρίγκιπα Κάρολο και να έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του, τόσο για τους ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν την Ελλάδα και την Βρετανία, όσο και για το μέλλον των δύο χωρών μας. pic.twitter.com/o0mjRjUj2f

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 9 Μαΐου 2018


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html

καταλογος ποταμων της ελλαδας

jumbo μαμασίτα - αντίστροφη μέτρηση χριστουγέννων 4
καταλογος ποταμων της ελλαδας
καταλογος ποταμων της ελλαδας
Άγριο ξύλο στις φυλακές Κορυδαλλού με πρωταγωνίστρια την Πόλα Ρούπα

Επεισόδιο με ξυλοδαρμό σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ανάμεσα στην Πόλα Ρούπα και συγκρατούμενή της το απόγευμα της Τετάρτης (28/02).


διορισμένος συνώνυμο

Σύμφωνα με κείμενο της καταδικασμένης για τρομοκρατικές ενέργειες συζύγου του Νίκου Μαζιώτη, το οποίο αναρτήθηκε σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρονται τα εξής:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«1/3/2018


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html

Χθες 28/2 έγινε απρόκλητη επίθεση σε συγκρατούμενή μας στο ισόγειο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού από ομάδα κρατουμένων – μελών της επιτροπής αγώνα. Τα γεγονότα έγιναν όπως περιγράφονται στο κείμενο που έχουν υπογράψει όλες οι κρατούμενες του ισογείου.

Φυσικά και θα υπήρχε αντίδραση καθώς είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοιου είδους απρόκλητες επιθέσεις. Επειδή διαδίδεται μέσα στη φυλακή (αλλά και εκτός αυτής) ότι είμαι πολύ χτυπημένη διαβεβαιώνω ότι δεν έχω ούτε μια γρατζουνιά. Αντιθέτως χτυπημένες είναι αυτές που επιτέθηκαν πρώτες ορισμένες αρκετά σοβαρά. Επίσης εκτός από την συγκρατούμενή μας στην οποία πρώτη επιτέθηκαν καμία άλλη κρατούμενη του ισογείου δεν έχει πάθει το παραμικρό.

Η ανακοίνωση που υπογράφει η επιτροπή αγώνα πέρα από το γεγονός ότι είναι καταδοτική είναι και παντελώς ψευδής όπως είναι ψέμα και αυτό που αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι κρατούμενη ζήτησε να έρθει εισαγγελέας.

Ήταν αναμενόμενο ότι θα επιχειρούσε να διαστρεβλώσει τα γεγονότα και αυτό επειδή δεν κατάφεραν, δηλαδή, να τσακίσουν στο ξύλο όποια δεν ήταν υπό την εξουσία τους. Όμως εγώ θα έκανα όσα έπρεπε για να προστατέψω την συγκρατούμενή μου, τον εαυτό μου και τις υπόλοιπες κρατούμενες από τις τραμπούκους που επιτέθηκαν.

Απειλές και προκλήσεις υπήρχαν και πριν την επίθεση από τις συγκεκριμένες μόνο που δεν τους αφέθηκε το έδαφος για να κάνουν τις απειλές τους πράξεις. Η άποψή μου είναι και θα παραμείνει πάντα ίδια: ότι συσχετισμός δύναμης στη φυλακή με την βία, με τις απειλές, τον φόβο και τοις πάσης φύσεως εξαγορές συνειδήσεων δεν αντιστοιχούν σε πολιτικούς κρατούμενους γι’ αυτό και ποτέ ούτε είχα απειλήσει ούτε είχα επιχειρήσει να ασκήσω βία. Δεν είμαι από αυτούς. Και όχι ότι δεν μπορούσα...

Όμως το να θέλεις να τσακίσεις στο ξύλο όποιον δεν μπαίνει στην ‘‘αυλή’’ σου δεν είναι μόνον ανήθικο είναι και αποκρουστικό. Η πρακτική των πεσιμάτων σε κρατούμενες από πολλά άτομα δεν είναι στις πρακτικές μου και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω τραμπουκισμούς και επιθέσεις τέτοιου είδους στις γυναικείες. Όμως οι προκλήσεις έγιναν πολλές. Και η χθεσινή επίθεση από τις συγκεκριμένες έγινε για να ‘‘τελειώσουν ‘’ κάθε διαφωνούντα με την κλίκα τους. Όμως αντί να μας δείρουν όπως ήθελαν έφυγαν οι ίδιες κακήν κακώς και χτυπημένες άσχημα από την πτέρυγα του ισογείου.

Όσο και αν προσπαθούν με ψέματα να αντιστρέψουν την πραγματικότητα - πράγμα που συνηθίζουν να κάνουν - τα γεγονότα είναι αμείλικτα.

Καταλαβαίνω ότι είναι σκληρό να προβαίνεις σε μια τέτοια επίθεση και αντί να είσαι αυτός που χτυπάει, να είσαι αυτός που δέχεται τα χτυπήματα.

Αυτό που προφανώς επιδίωκαν, να με σπάσουν και εμένα στο ξύλο, όχι μόνο δεν έγινε αλλά το σχέδιό τους, τους γύρισε μπούμερανγκ. Ό, τι και αν ισχυρίζονται ορισμένοι ήμουν και ήμασταν όλες οι κρατούμενες του ισογείου σε νόμιμη άμυνα απέναντι στις τραμπούκους της φυλακής.

Πόλα Ρούπα μέλος του Επαναστατικού Αγώνα»

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για την Πόλα Ρούπα



https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html

φασολακια αμυλο

Σοβαρά ζητήματα έχει να αντιμετωπίσει η Μίλαν, καθώς εδώ κι αρκετό καιρό η UEFA της είχε ζητήσει να εναρμονιστεί με όσα προβλέπουν οι κανόνες του Financial Fair Play, κάτι που όπως φαίνεται δεν έκαναν οι Ιταλοί. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απέρριψε την αίτηση διακανονισμού που είχαν κάνει οι «ροσονέρι» και πλέον τον Ιούνιο θα γίνει ακροαματική διαδικασία έτσι ώστε να αποδείξουν οι Ιταλοί πως είναι σε θέση να αποπληρώσουν τα χρέη τους.


Το κυριότερο «αγκάθι» είναι το δάνειο του ιδιοκτήτη Γιονγκχόνγκ Λι προς την εταιρία «Elliot Management», με το οποίο αγόρασε την ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος της Μίλαν, μάλιστα, είναι αυτός που θα δώσει το «παρών» στην ακροαματική διαδικασία για να αποδείξει πως είναι σε θέση να αποπληρώνει το δάνειο. Η UEFA από την πλευρά της θα κάνει ενδελεχή έλεγχο στα οικονομικά της Μίλαν για να διαπιστωθούν τυχόν νέες παραβάσεις του FFP (Financial Fair Play). Σε μια τέτοια περίπτωση, που οι «ροσονέρι» δεν είναι εντάξει απέναντι στο FFP, τότε η τιμωρία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.


Αυτό που έγινε, πάντως, θέμα συζήτησης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι το γεγονός ότι η Μίλαν μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα και με αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέρα, δηλαδή, από την απαγόρευση μεταγραφών και το βαρύ χρηματικό πρόστιμο, η ομάδα της Λομβαρδίας μπορεί να αποκλειστεί από το Europa League, στο οποίο εξασφάλισε θέση μέσω της Serie A της σεζόν 2017-2018 που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Αν αυτό συμβεί, η Φιορεντίνα θα είναι η ομάδα που θα αντικαταστήσει τη Μίλαν…



φασολακια αμυλο
φασολακια αμυλο
ποντου και ιωνιασ
ζαμπονοτυροπιτα με 3 υλικα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html

ενδοκρινολόγοι αιγάλεω

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html
ενέργειες εκκαθαριστή
φτυαρι για γυρο

Ο νεαρός σχεδιαστής έχει φτιάξει το χώρο εργασίας του κάτω από μια γέφυρα στη Βαλένθια, συνδυάζοντάς το τέλεια με το αστικό περιβάλλον.


Το γραφείο του διαθέτει μια καρέκλα, ένα γραφείο και δύο ράφια, παρέχοντας όλο τον αποθηκευτικό χώρο που θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει από ένα κανονικό γραφείο.


Ο Abellanas δεν αναφέρει το ακριβές σημείο που βρίσκεται το γραφείο αφού όπως λέει: «Θα μου αφαιρέσουν τα έπιπλα και τα αντικείμενα ή οι Αρχές θα το κλείσουν».


ενδοκρινολόγοι αιγάλεω

asset type="instagram" class="" title="gad" id="22567"]



ενδοκρινολόγοι αιγάλεω
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html

μεταχειρισμένα έπιπλα αγορές επίπλων

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html
συνταγη παρφε σοκολάτας
μεταχειρισμένα έπιπλα αγορές επίπλων

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, λόγω δικαιολογημένης απουσίας δύο αστυνομικών, βασικών μαρτύρων κατηγορίας.


Επρόκειτο για τη δεύτερη αναβολή, μετά τη νόμιμη που ζήτησαν και πήραν οι ίδιοι κατηγορούμενοι, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, που στο μεταξύ αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως αναφέρει και το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html

Σύμφωνα με τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος τους, αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τις πράξεις της διατάραξης κοινής ειρήνης, της αντίστασης, της παράνομης κατοχής κροτίδων, της απόπειρας απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης εναντίον αστυνομικών, όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.


αμα τη χωρισω θα σε προτιμησω




μεταχειρισμένα έπιπλα αγορές επίπλων

προληψεις για γαμο

προληψεις για γαμο

Ερευνητές ανακάλυψαν αρχαίες ροζ χρωστικές ουσίες σε βράχους ηλικίας 1,1 δισεκατομμυρίων ετών στη Λεκάνη Ταουντένι της Μαυριτανίας, κάτω από την έρημο Σαχάρα, στη δυτική Αφρική, γεγονός που τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το ροζ είναι το αρχαιότερο χρώμα που έχει ποτέ καταγραφεί στα γεωλογικά αρχεία.


Σύμφωνα με την δρ. Νουρ Γκουενέλι, που ανακάλυψε τις χρωστικές ουσίες στο πλαίσιο της έρευνας για το διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας, το φωτεινό ροζ είναι πάνω από 500 εκατομμύρια χρόνια παλαιότερο από τις χρωστικές ουσίες που μέχρι σήμερα θεωρούνταν οι αρχαιότερες και προέρχονταν από αρχαίους οργανισμούς των ωκεανών.


ορεστιαδα tv ειδησεις




προληψεις για γαμο
μπαουλο ξυλινο ασπρο
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

βασεις 2013 10 τοις εκατο πολυτεκνοι

βασεις 2013 10 τοις εκατο πολυτεκνοι

«Θα πρέπει να ζητήσουμε και να εργαστούμε για την έναρξη μιας ιντιφάντα απέναντι στον σιωνιστή εχθρό», ανέφερε σε ομιλία του στη Γάζα ο ηγέτης της ισλαμιστικής οργάνωσης, Ισμαήλ Χανίγια.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html

απογειωση ετυμολογια

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα του Λιβάνου, al-Akhbar, που πρόσκειται στην οργάνωση Χεζμπολάχ κήρυξε στο σημερινό της πρωτοσέλιδο «Θάνατο στην Αμερική».


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html

μπρεχτ οι φόβοι του καθεστώτοσ

Capture


Πρόκειται για την σφοδρότερη αντίδραση από τα λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης κατά την απόφασης του Τραμπ σχετικά με το καθεστώς της Ιερουσαλήμ. Ο ηγέτης της υποστηριζόμενης από το Ιράν Χεζμπολάχ, ο Σαγιέντ Χασάν Νασράλα, αναμένεται να ανακοινώσει την πρώτη αντίδραση της οργάνωσης σε τηλεοπτικό του διάγγελμα σήμερα, Πέμπτη, στις 18:00 ώρα Ελλάδος.


Η Akhbar χαρακτήρισε την απόφαση του Τραμπ «το νέο Μπάλφουρ της Αμερικής», αναφερόμενη στην Διακήρυξη Μπάλφουρ πριν από έναν αιώνα, η οποία άνοιξε τον δρόμο για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ και έσπειρε τον σπόρο της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης.


Εξελίξεις «πυροδοτεί» η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ


«Σήμερα στην Παλαιστίνη υπάρχει μια ικανή, ισχυρή αντίσταση η οποία έχει στην κατοχή της χιλιάδες ρουκέτες που μπορούν να πλήξουν το Τελ Αβίβ», γράφει η εφημερίδα.


Η Χεζμπολάχ είναι μια στρατιωτική και πολιτική οργάνωση που διαθέτει μεγάλο στρατιωτικό εξοπλισμό και έχει εμπλακεί σε πολλές συγκρούσεις με το Ισράηλ, μετά τον σχηματισμό της το 1982.


Από την πλευρά της μια ισχυρή ιρακινή πολιτοφυλακή, η οποία υποστηρίζεται από το Ιράν, η Χαρακάτ Χεζμπολάχ αλ-Νουτζάμπα, ανακοίνωσε ότι η απόφαση του Τραμπ μπορεί να "νομιμοποιήσει" μια επίθεση εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ.


«Η ανόητη απόφαση του Τραμπ...θα γίνει η μεγάλη σπίθα που θα απομακρύνει αυτή την οντότητα (το Ισραήλ) από τον κορμό του ισλαμικού έθνους και ένας λόγος που θα νομιμοποιεί τη στοχοποίηση των αμερικανικών δυνάμεων», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο αρχηγός της οργάνωσης Ακράμ αλ-Κάαμπι.



βασεις 2013 10 τοις εκατο πολυτεκνοι