Friday, April 5, 2019

skroutz καλυμματα καθισματων αυτοκινητου

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

Το επίπεδο συναγερμού στη Βρετανία αυξήθηκε σε «κρίσιμο» από «σοβαρό», ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι. Aυτό σημαίνει ότι μια νέα επίθεση θεωρείται επικείμενη.


Η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι οι πολίτες θα δουν τις επόμενες ημέρες στους δρόμους της χώρας μεγαλύτερη παρουσία ένοπλων αστυνομικών αλλά και στρατιωτών. Όπως τόνισε η Μέι:


skroutz καλυμματα καθισματων αυτοκινητου


Για αυτό το διάστημα, στρατιώτες θα αντικαταστήσουν τους αστυνομικούς αναλαμβάνοντας καθήκοντα φύλαξης ορισμένων τοποθεσιών και χώρων που θα βρίσκονται υπό προστασία και δεν έχουν πρόσβαση οι πολίτες.


αυτοκινητα υπουργων

skroutz καλυμματα καθισματων αυτοκινητου


Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο LBC δήλωσε πως η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της επίθεσης.


Η αστυνομία, από την πλευρά της, διευκρίνισε μέσω δελτίου τύπου ότι η αντιτρομοκρατική μονάδα διεξάγει «ταχείες έρευνες για να ταυτοποιήσει τους υπεύθυνους», προσθέτοντας ωστόσο ότι προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε «καμία σύλληψη».


Τηλεοπτικό δίκτυο αποκάλυψε νωρίτερα πως οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει έναν από τους υπόπτους της επίθεσης, χρησιμοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μετρό.


2017 09 15T110403Z 660885395 RC1D09CB4BF0 RTRMADP 3 BRITAIN SECURITY


(REUTERS/Yann Tessier)


Στον απολογισμό που επικαιροποίησαν, οι υπηρεσίες υγείας γίνεται λόγο για 29 τραυματίες, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.


Κανένας εκ των τραυματιών δεν φέρει σοβαρά τραύματα και όπως αναφέρεται οι περισσότεροι έχουν υποστεί εγκαύματα.



#parsonsgreen pic.twitter.com/0OUV819EtE

— Sylvain Pennec (@sylvainpennec) 15 Σεπτεμβρίου 2017


φροντιστηριο αγγλικων νεα σμυρνη

No comments:

Post a Comment