Saturday, April 13, 2019

σχολη κρεοπωλων ροδος

Κάθεται στο εδώλιο για το περιστατικό που προηγήθηκε της σύλληψής του τον Μάρτιο του 2016, όταν πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών που διεξήγαγαν έρευνα για τον εντοπισμό του.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ένας καταδικασθείς για μικροεγκλήματα από τις Βρυξέλλες, ο οποίος ενεπλάκη με τους τζιχαντιστές, θα μεταφέρεται καθημερινώς από γαλλική φυλακή στη βελγική πρωτεύουσα.


σπιτικη ζαμπονοτυροπιτα αργυρω

Ακολουθούν πέντε σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τον άνθρωπο-κλειδί στην πλέον αιματηρή επίθεση που έχει μέχρι στιγμής πραγματοποιήσει το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος σε ευρωπαϊκό έδαφος.


Το Βέλγιο μπορεί να τον φυλακίσει μέχρι και 40 χρόνια


Τρεις Βέλγοι αστυνομικοί και ένας Γάλλος συνάδελφός τους τραυματίστηκαν ελαφρά όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον τους καθώς ερευνούσαν μια κατοικία στη συνοικία Φορέ των Βρυξελλών στις 15 Μαρτίου 2016 σε σχέση με τις επιθέσεις του Παρισιού.


τα συναισθηματα των προσφυγων

σχολη κρεοπωλων ροδος

Την περίοδο εκείνη ο Αμπντεσλάμ ήταν ο πλέον καταζητούμενος άνθρωπος στην Ευρώπη αλλά η αστυνομία δεν αναζητούσε ειδικώς εκείνον τη συγκεκριμένη μέρα. Ένας ένοπλος έπεσε νεκρός από σφαίρες, ενώ δύο άλλες άνδρες, που αργότερα ταυτοποιήθηκαν ως ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ και ο τυνήσιος υπήκοος Σοφιέν Αγιάρι, διέφυγαν.


Τρεις μέρες αργότερα εντοπίστηκαν σε ένα υπόγειο στη συνοικία Μόλενμπεκ των Βρυξελλών κοντά στο πατρικό σπίτι του Αμπντεσλάμ. Όταν εισέβαλε η αστυνομία, ο Αμπντεσλάμ πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε, ενώ ο άλλος ύποπτος συνελήφθη σώος.




σχολη κρεοπωλων ροδος
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

No comments:

Post a Comment