Wednesday, April 17, 2019

ονειροκριτης εικόνα χριστού

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html
ονειροκριτης εικόνα χριστού

«Αυτά τα Χριστούγεννα, η σκέψη μου είναι στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ, των οποίων οι υπέροχες προσωπικότητες έλαμψαν απέναντι στις φρικτές επιθέσεις», δήλωσε η βασίλισσα στη ομιλία της που μαγνητοσκοπήθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου εμφανίζεται με ένα ιβουάρ φόρεμα το οποίο κοσμεί μια διαμαντένια καρφίτσα σε σχήμα αστεριού.


ονειροκριτης εικόνα χριστού

Σε έναν πιο προσωπικό τόνο, η μονάρχης, 91 ετών, μιλά για τον σύζυγό της με τον οποίο γιόρτασαν φέτος τα 70 χρόνια του γάμου τους, εξαίροντας την «υποστήριξη» και τη «μοναδική αίσθηση του χιούμορ» του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος, το περασμένο καλοκαίρι, είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τα βασιλικά δημόσια καθήκοντά του.


Πρίγκιπας Φίλιππος: Ο άνδρας πίσω από τη σιδηρά κυρία της βρετανικής μοναρχίας


Πάνω στο γραφείο της βασίλισσας ήταν τοποθετημένες δύο φωτογραφίες του βασιλικού ζεύγους, η μια μαυρόασπρη από τον γάμο τους και μια δεύτερη από την πλατινένια επέτειό τους καθώς και δύο φωτογραφίες των δισέγγονών της, Τζορτζ και Σάρλοτ.


Η βασίλισσα γιόρτασε τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο οικογενειακά στο Σάντριγχαμ, στο κτήμα της στο Νόρφολκ. Ωστόσο, φέτος μαζί με την οικογένεια γιόρτασε και η Μέγκαν Μαρκλ, η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι, ενόψει του γάμου τους τον Μάιο.




κρητικα κεντρα ηρακλειο κρητης
σουπερ μαρκετ θεσσαλονικη ντελιβερι
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

No comments:

Post a Comment