Sunday, April 7, 2019

δεν ειναι ενα το ψεμα δυο η αδιαφορια στιχοι

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html
δεν ειναι ενα το ψεμα δυο η αδιαφορια στιχοι

Ο Κλάους Ρέγκλινγκ υπογράμμισε πως μόλις ολοκληρωθούν τα προαπαιτούμενα η ευρωζώνη θα εξετάσει το μέγεθος της τελικής δόσης προς την Ελλάδα, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για να σχηματιστεί το αποθεματικό ασφαλείας και παράλληλα θα καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με το εάν η Ελλάδα χρειάζεται περαιτέρω μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους της.


«Τα μεσοπρόθεσμα μέτρα μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή εάν η Ελλάδα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει υποσχεθεί και, όπως είπα, εάν υπάρχει ακόμη ανάγκη. Πραγματοποιούνται τώρα συζητήσεις σχετικά με το πώς θα φαίνεται αυτή η δέσμη μέτρων και είμαι βέβαιος ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία κατά τη συνεδρίαση της Ευρωομάδας την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε ο Ρέγκλινγκ.


Ο ίδιος τόνισε πως υπήρξαν στιγμές που πίστευε ότι η συζήτηση έχει επικεντρωθεί πάρα πολύ στο ποια μέτρα θα μπορούσαν να εφαρμοστούν για την ελάφρυνση του χρέους, ενώ θα ήταν προτιμότερο να επικεντρωθεί στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της Ελλάδας. «Είναι οι μεταρρυθμίσεις που τελικά θα πείσουν τους επενδυτές», επεσήμανε.


Αναφερόμενος στις συνθήκες με τις οποίες θα βρεθεί η Ελλάδα μετά το πρόγραμμα ο Κλάους Ρέγκλινγκ ξεκαθάρισε πως η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων είναι απαραίτητη.



«Το σημαντικότερο ζήτημα είναι να διασφαλίσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό ότι η Ελλάδα μπορεί να διατηρήσει την πρόσβαση στις αγορές μετά την έξοδο από το πρόγραμμα. Αυτό δεν είναι μόνο σημαντικό για την Ελλάδα, αλλά και για τον ESM, ως τον μεγαλύτερο πιστωτή της χώρας», είπε.




δεν ειναι ενα το ψεμα δυο η αδιαφορια στιχοι
κασετινα με κραγιον mac
πλαστικες συριγγες
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

No comments:

Post a Comment