Saturday, April 13, 2019

ρολο χοιρινο γεμιστο κατσαρολας

Από την πρώτη στιγμή, ο αστυνομικός φρουρός του Λουκά Παπαδήμου είχε πει ότι ο παγιδευμένος φάκελος των τρομοκρατών που ανεφλέγη και τραυμάτισε τον πρώην πρωθυπουργό, είχε ελεγχθεί κατά την πάγια τακτική, στο ειδικό μηχάνημα x Ray της Βουλής, από αστυνομικό που υπηρετεί στο κοινοβούλιο.


Και ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχει αρχίσει πυρετώδης έρευνα για το πώς έγινε αυτό το λάθος και δεν εντοπίστηκε ο φάκελος-παγίδα, οι Αρχές προσπαθούσαν να διαπιστώσουν την αλήθεια στα λεγόμενα του αστυνομικού φρουρού, καθώς ο υπεύθυνος αστυνομικός για τη φύλαξη της Βουλής επέμενε ότι ποτέ δεν ελέγχθηκε ο φάκελος στα μηχανήματα του κοινοβούλιο, αφήνοντας να πλανιέται και το ερώτημα αν πράγματι είχε πάει στη Βουλή ο φρουρός του κ. Παπαδήμου.


Όταν πια ήρθε επιβεβαίωση από τις κάμερες ασφαλείας, ότι πράγματι ο αστυνομικός του κ. Παπαδήμου πήγε στη Βουλή, τότε άρχισαν τα τεράστια ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας στο κτίριο του Κοινοβουλίου.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

ρολο χοιρινο γεμιστο κατσαρολας

Η αρμόδια υπηρεσία που έχει αναλάβει την έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέρμα την υπόθεση και ήδη ψάχνει απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει.


πορος σπιτια προς ενοικιαση

ρολο χοιρινο γεμιστο κατσαρολας


σπόρος γκαζόν τιμές
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html

No comments:

Post a Comment