Tuesday, April 9, 2019

εργασια ημιαπασχοληση περιστερι

ford oldtimer wikipedia
εργασια ημιαπασχοληση περιστερι

Ο δράστης, εναντίον του οποίου είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα καθώς παρακολουθούσε τη γυναίκα από το 2015, επιτέθηκε με όπλο στην οικογένεια την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό της.


Προ του επεισοδίου ο 37χρονος είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς του όρους και η μητέρα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία.


Το βράδυ της Δευτέρας, ο δράστης πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε κατά της οικογένειας. Από τους πυροβολσμούς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ο άντρας της νεαρής, ο οποίος κατάφερε να πατήσει το γκάζι του αυτοκινήτου και να ξεφύγουν από τα πυρά.


Καθώς το όχημα απομακρυνόταν ο 37χρονος συνέχιζε να πυροβολεί. Αφού έχασε το όχημα έστρεψε την καραμπίνα του προς ένα πρατήριο καυσίμων, προκαλώντας υλικές ζημιές.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ύστερα από καταδίωξη ακολούθησε ανταλλαγή πυρών στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Άρτας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ο 37χρονος πυροβόλησε και έναντι των αστυνομικών, τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς.


Ο ένας φέρει ελαφρύ τραύμα στο χέρι, ενώ ο δεύτερος είναι σε σοβαρότερη κατάσταση, καθώς τραυματίστηκε στην κοιλιά, τον θώρακα και τα πόδια. Ο αστυνομικός έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Η αστυνομία απάντησε στα πυρά του 37χρονου, τραυματίζοντας και αυτόν. Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.



εργασια ημιαπασχοληση περιστερι
τριχες κατσαρες
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html

No comments:

Post a Comment