Wednesday, April 17, 2019

πως βρίσκω τετραγωνικά μέτρα

εμπλοκη του νατο
πως βρίσκω τετραγωνικά μέτρα
πως βρίσκω τετραγωνικά μέτρα

Τόσο η ΝΔ όσο και η Δημοκρατική Συμπαράταξη επιτέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι φοβάται, ενώ αιχμηρότερη όλων υπήρξε η Εύη Χριστοφιλοπούλου που συνέκρινε τη στάση της πλειοψηφίας με εκείνη ανελεύθερων και φασιστικών καθεστώτων.


Επικράτησε ένταση με τον πρόεδρο της επιτροπής Αντώνη Μπαλωμενάκη, αλλά και τους κ. κ. Λάππα και Γκιόλα να υποστηρίζουν ότι η κ. Νικολοπούλου δεν έχει πολιτική ιδιότητα, ενώ εμπλέκεται και στην υπόθεση της Novartis.
Η σύζυγος του κ. Στουρνάρα στο αίτημα της ζητούσε να κληθεί να καταθέσει για τη σχέση της εταιρίας της Mindwork με το ΚΕΕΛΠΝΟ.


«Εμείς δεν μπορούμε για λόγους πληρότητας της έρευνας αλλά και δικαιοσύνης να μην καλέσουμε την κ. Νικολοπούλου», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης, ο οποίος σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε από τη συζήτηση, καταγγέλλοντας την πλειοψηφία για απόπειρα κουκουλώματος της αλήθειας.


«Η κυρία Νικολοπούλου έχει το δικαίωμα να καταθέσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της», είπε από την πλευρά της η Εύη Χριστοφιλοπούλου που ήρθε σε κόντρα με τον Γιάννη Γκιόλα.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html

Με τη σειρά του ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter:



Η σύζυγος του κ. Στουρνάρα η κ. Λίνα Νικολοπούλου ζήτησε με επιστολή της να έρθει να καταθέσει στην εξεταστική για την υγεία (για την εταιρία της MINDWORK ανάμιξη στα του ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ), αλλά η πλειοψηφία το αρνήθηκε!
Γιατί; #vouli

— George Mavrotas (@Mavrogiorgos) 14 Μαρτίου 2018


σταθμος δαφνης μετρο χαρτης
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_27.html

No comments:

Post a Comment