Tuesday, April 16, 2019

δρομολογια κτελ πρεβεζα αρτα

νεανικα σαλονια
δρομολογια κτελ πρεβεζα αρτα

Αυτό τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης, κατόπιν αιτήματος της Φώφης Γεννηματά.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_45.html

δρομολογια κτελ πρεβεζα αρτα

«Βαδίζουμε προς την έξοδο από την κρίση. Τα τελευταία μέτρα αυτής της διαδρομής και μέρος αυτών των μέτρων καλύφθηκε με την τεχνική συμφωνία, εντός χρονοδιαγράμματος και χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση παρά την καταστροφολογία της αντιπολίτευσης και μέρους των ΜΜΕ», σημείωσε ακόμη ο πρωθυπουργός.


«Οι καταστροφολόγοι απογοητεύτηκαν», είπε ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στην Ολομέλεια, και υπογράμμισε πως οι ίδιοι θα «απογοητευθούν ξανά τις επόμενες εβδομάδες, όταν καταλήξουμε σε δύο θέματα: Τη συγκεκριμενοποίηση των μέτρων για το χρέος στο πλαίσιο του Eurogroup του περασμένου Ιούνη. Και το καθεστώς της μεταπρογραμματικής εποπτείας».


Αναφορικά με την εποπτεία σημείωσε πως «είναι μία διαδικασία που ακολουθήθηκε και για τις υπόλοιπες χώρες που βγήκαν από προγράμματα στήριξης. Δεν αντιστοιχεί σε αυτό για το οποίο κάποιοι προσεύχονται καθημερινά, την επέκταση των μνημονίων».





κουτί πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

No comments:

Post a Comment